הישרדות 1010

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

AVIMC

New member
../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק .....איזה סיום...מזמן לא התרגשתי ככה מפרק של השרדות. עריכה מצויינת, עלילה גדולה יצרו לנו. איזה מהפך מרגש בסוף. חבל שהצ'אלנצ' היה על הפנים ומשעמם.

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif הישרדות 10X10

אוהו, איזה פרק ענק!!! אני מסכים לכל מילה וכל רעיון שכתב יובל (רד דוויל). המפסיד הגדול בפרק של היום זה גרג שהצליח לעבוד על טום וחבורתו, רצה להעיף את סטפני, כדי ליצור את הפיינל-פור שלו - גרג, ג'ן, קארין, ז'אנו. בפיינל-פור הזה יש לו גם קול בטוח אחד, וגם יתרון פיזי עצום. מי שקילקל הכל זה בעיקר ג'ף שבניגוד להרגלו ניסה לשכנע שורד לפרוש, והכל כדי שסטפני, שבאמת מגיע לה, תישאר. סטפני, לא משנה לאן תגיע, נכנסת לפנתיאון של הגדולים באמת בתולדות המשחק הזה. יחד עם זאת, מוזר שהיא לא ניסתה לשנות את רוע הגזירה לפני המועצה. היא היתה יכולה לספר לטום על תוכניות הבגידה של גרג, אותן חשף בפניה קובי. גם ז'אנו תיזכר כטיפוס מאוד מאוד מיוחד, קצת לרע, כי היא אפילו לא אמרה להם שלום, וגם לטוב, כי היא הצילה שורדת ראויה, או שבעצם היא סתם רצתה לנקום בכל מי שתיכנן להשתמש בה. מאז האיחוד, העונה נפתחת כל פעם מחדש. סטפני צוברת בטחון, והנה אנחנו רואים אותה בפרק הבא, מנסה ליזום ברית בעצמה. אני עדיין בעד איאן-קייטי-טום

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. שני האתגרים היו די משעממים, במיוחד החסינות בה היה לגברים יתרון ברור על הנשים (לא יודע למה O_O).. מה שמעניין אותי לראות זה אם ז'אנו באמת עזרה לסטפני. יכול להיות שז'אנו נתנה לסטפני עוד זמן להציל את עצמה, כמו שרואים בפרומו את "ברית הבנות", או יכול להיות שהיא רק דחתה את הקץ של סטפני.. עוד נראה.

1010../images/Emo58.gif

הא! יש
הקטע האחרון היה פשוט מעולה! אהבתי את איך שג'אנו הרסה את כל התוכנית לקורור להעיף את סטף. אני כבר הייתי בטוח שסטפני
עומדת לעוף הפרק, אבל מאוד שמחתי שזה לא קרה
המשימות היו בסדר, חבל שטום שוב זכה בחסינות. מעניין מאוד איך סטף תצא(אם בכלל), מהמצב שבו היא נמצאת. עצוב מאוד שקייטי ואיאן חושבים שסטף היא איום וטום וגרג לא. פייבוריטים: 1. סטף
2. קארין.
פרומו
בפרומו מראים לנו את סטפני שמנסה לגבש את כל הבנות כדי להעיף את הבנים, לא חושב שזה יעבוד לה
נאחל לה בהצלחה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1010

מסתבר שאנשים לא טיפשים, אבל גרג ילך הבייתה מהר. למה? כי גרג הבין שהוא צריך להחליש את איאן - קייטי - טום ולהעיף את סטפני כי אחרת לו ולג'ן אין סיכוי (סביר להניח שיחד עם קארן וג'אנו הוא ניסה לגבש רוב - מה שהוא היה צריך לעשות עם קובי) אבל ג'אנו הרסה לו (היא סתם לוזרית). סטפני מנסה לגבש רוב נשי - אין סיכוי כי רואים את בפרומו. מסכנה לדעתי קיטי תגיע רחוק (כי היא לא מאימת - אסטרטגיה מעצבנת). חוץ מזה היה נחמד שהאתגרים היו חלק קטן, וגם על הפרס לא התעכבו.

willo

New member
../images/Emo58.gif ועוד שתי הערות

בתחילת העונה, כשג'ף רצה לעזוב כי הוא פצוע, לא נתנו לו וערכו הצבעה בינו לבין קים, למה הפעם לא ערכו הצבעה ונתנו לה לפרוש?קת'י הוכיחה שהיא לא הכי חכמה, להציג את האסטרטגיה שלך ברבים? או שפשוט האחרים לא חכמים?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה, למה נתנו לז'אנו לפרוש? אפילו כשאוסטן רצה לפרוש ג'ף ערך סבב של "האם אתם מסכימים לתת לו לפרוש?" לפני שהניח את הלפיד של אוסטן, לעומת ז'אנו שג'ף פשוט נתן לה לפרוש..

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים, ג'ף חצה את הגבולות. מצד שני, כמעט כולם מרוצים מאיך שזה יצא. ג'ף הוא מאמין גדול באינטגריטי של המשחק - אין לי ספק שהיה לו קשה לראות את ג'אנו מתחננת לצאת, את סטף בוכה להישאר, ולדעת שהולכים להצביע ולהעיף את סטף. צריך לזכור שגם ג'נה וסו פרשו מהמשחק בנסיבות שייתכן והשבט שלהם לא היה מסכים לפרישה.

../images/Emo58.gif1010

זה רק אני או שלאורך כל ה-TC ג'ף ניסה לרמוז לג'אנו - "תעזבי את המשחק תעזבי את המשחק!"? כל כך קיוויתי שזה ייקרה... רק שסטפני לא הייתה הולכת.. נראה לי שהנאום של סטפני, היה יותר אסטרטגי מסנטימנטלי (אני לא אומר שהיא לא באמת הרגשיה ככה, אבל אני אומר שנראה לי שאסטרטגיה שיחקה חלק חשוב בנאום הזה) - אחרי הכל, היא אמרה בעצמה שהיא בטוחה שהיא הולכת אבל היא לא ניסתה לעשות שום דבר בקשר לזה בשבט עצמו - אז למה לא לנסות להציל את עצמה במועצה עצמה? זאת אמנם סתם תיאוריה שלי, אבל אם מה שאני חושב נכון באמת אז Two Thumbs Up לסטפני! אני ממש מקווה שהיא תיקח את העונה הזאת...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 1010

העונה הזאת היא כמו תאונת דרכים, לא נעים להסתכל על זה אבל אתה עדיין מסתכל בגלל איזה הכרח כלשהו. נתחיל בזה שאין אף אחד בשבט הזה, חוץ מסטפני, שהוא סימפטי באיזשהי צורה, אני לא חושב שיש שורד שאפשר להתחבר אליו יש לנו את קארין שהיא בלתי נראית חוץ מכמה הערות בנליות שהיא השמיעה במהלך הפרק, קייטי שהיא גרסה גרועה (ושמנה) יותר של ג'נה לואיס,ג'ן שהיא סוג של דארה 2.0 , טום שמצטייר כמו אלפא מייל שתלטן,גרג שאולי מצליח לצייץ איזה אסטרטגיה פה ושם אבל הוא פשוט חסר כל אופי נשארנו עם איאן שהוא קרוב להיות הדבר הכי סימפטי בשבט שזה גם לא מציאה גדולה. מה עוד היה בפרק? הא הפורשת השלישית בעונה אחת, נהדר (יחד עם אשלי שרצתה שיצביעו לה וג'ף שהתבכיין כי הוא פצע את הרגל, בו-הו) קצת מצחיק אותי שג'אנו מצטיירת כגיבורה בגלל שהיא הצילה את הוד-סטפיונתה בזמן שאוסטין יצא כלוזר, זה היה דיי ברור שג'ף פשוט רצה שג'אנו תפרוש כדי שהם לא,חס וחלילה, יאבדו את הגיבורה שלהם לעונה-סטפני, אין לי משהו נגדה אבל זה היה תורה לעזוב היום, במידה וקורור היו הולכים להצביע (כמו שהיה צריך לקרות!) סטפני הייתה עוזבת באותו פרק. בקיצור עונה שהתחילה טוב מתדרדרת מידי פרק יותר ויותר, מקווה שפרק הבא יהיה מהפך כלשהו שם, אחרת אנחנו בדרך לעונה מאוד צפויה.

../images/Emo58.gif הישרדות עונה 10 פרק 10

אחלה פרק-מאוד מרגש הTC ... ג'אנו עשתה מעשה מאוד יפה בשביל סטפני ואני לא האמנתי באמת שהיא רצתה לפרוש.. לסטפני מגיע יותר ! האתגרים נפלאים בכלל העונה הזאת טובה.. מחכה לפרק הבא.. וכן זה רישמי - קייטי היא הראשונה שבאה להישרדות והשמינה במקום להרוות

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif1010

וואו! וואו! אחד הפרקים הכי מרגשים של הישרדות שראיתי. אני לא יודע אם זה חוקי להגיד את זה - אבל אני מאוד-מאוד אוהב את ג'אנו. כ"כ הרגיז אותי איך שכולם צחקו עליה שהיא יצאה מהאתגר, ואני חושב שהייתי מרגיש כמוה בקשר לנטישה - פשוט מרוצה. זמן לבד במרחבים כאלה זה דבר מאוד יפה אם יש לך אישיות מתאימה. הבחורה נראית אינטיליגנטית מאוד. איזה קו יפיפה של סיפור. סטפני הטובה שרוצה להישאר, מול ג'אנו החלשה שרוצה ללכת, ובסוף הכל מתאחד יחד לרצון של ג'אנו לתקוע את התכניות, ולסיום מדהים לפרק. מה שמעניין זה שלגרג היתה תכנית בנויה טוב מאוד. טום/איאן/קייטי עמדו לעשות טעות ענקית, להיפטר מקול הבטחון שלהם ולהישאר במיעוט בשבט. מזכיר את איימי/ג'ולי/ליאן. גרג תכנן לקחת את ג'אנו, קארין וג'ן לפיינל 4, אבל התכנית נדפקה לו. יש לי הרגשה שזה עומד להביא לכאוס מוחלט - בנים נגד בנות, עובדים נגד עצלנים, סטפני נגד העולם. מהשבוע הבא יהיה מעניין. האתגרים, אגב, היו נורא משעממים, וככה גם הפרס. אני שונא פרס עם הילידים - זה כ"כ טרחני. כמו שנעם אמר, השבט הזה הוא לא likeable. מזכיר את השבט המאוחד של תאילנד. עם זאת, אני בעד גרג, כי עושה רושם שהוא חושב די טוב, וגם קצת סטפני, למרות שברור שהעריכה מאוד מפנקת אותה. אני לא יכול לסבול את צמד הכלבות האלה, קייטי את קארין. הן מעלות לי את הדם למח.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה עם הכל!! כל כך רואים שסטפני היא היחידה מבין כולם שממש רוצה להיות שם ושזה חלום שהתגשם בשבילה! כ"כ מגיע לה לזכות!!! אני סוגדת לג'אנו. תודה תודה תודה שהצלת את סטפני והרסת לקורור את התוכנית! איזה כיף היה לראות את הפרצוף של טום :) סטפני
פשוט מלכה.

m L m

New member
איזה ביאוס..

אני לא אהיה כל השבוע בבית ולכן לא אוכל לראות את החדש של הישרדות (וגם שבוע הבא לא) ויהיה לי קשה לא לקרוא ספויילרים
אני לא רוצה להרוס לעצמי.. כי יש לי כבר את פרק אבל הוא בבית ואני עכשיו אצל ההורים... יש לכם הצעות?!

למעלה