הישרדות 1002

adi007

New member
../images/Emo58.gif

כשדיברת על אנג'י התכוונת אשלי נכון?...

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif כן התבלבלתי

אשלי. שתי בחורות חדשות, שמות דומים, את יודעת :)

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

לגבי ג'ונתן וונדה - שמו כל אחד מהם בשבט "שלו", כך שישתווה מספר הגברים למספר הנשים. לפי איך שג'ולנדה בכתה בכל הראיונות שלה שאמריקה לא זכתה לראות את ונדה משחקת את המשחק, אני לא רואה מצב שהם חוזרים (אלא אם כן לג'ולנדה יש יכולות משחק מעולות).

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif1002

פרק סביר. זה ממש מוזר שאין עדין ממש בריתות או קבוצות - אבל זה כנראה ישתנה בפרק הבא עם בוא המריבות. אשלי
מטומטמת ברמות קשות ומצויין שהיא עפה. עושה רושם שגם סטפני לא טרחה ללמוד הרבה על המשחק, היא מאוד לא החלטית, בובי ג'ון[
בקלות מצליח לשנות את דעתה, והיא הודיעה לקים מה האסטרטגיה של הקבוצה ומי בסכנת העפה. גם קים וג'ף זוג דבילים או שהם שחקנים ממש מעולים. איברהים - אין לי מושג מי זה עדיין - הוא לא הוציא אפילו משפט ולא היה עליו קלוז אפ אחד. ההוא מאולונג עם האף, שכל הזמן עושה וידויים על העץ קרע אותי מצחוק כל הפרק
רוב הפייבוריטים שלי כרגע הם בקורור, שמחתי שהם מצאו את האש. קרן כנראה לא שמעה על פרופיל נמוך ונראה שהיא בדרך החוצה. זאת שרבה איתה, קים נראה לי, גם פוסטמה לא קטנה
כמה קשה כבר היה הטרזן הזה? כולה להחזיק בחבל ולהרים רגליים. נקווה שיכניסו טוויסטים מוקדמים או שלפחות היחסים בשבטים יתחילו להיות מעניינים כי הפרומו ממש לא מבטיח.

../images/Emo58.gif

כמה נקודות: *ג'יימס הוא פשוט ענק. אין עליו, הוא פשוט הורס מצחוק, כל מילה שיוצאת מהפה שלו שווה גיחוך אחד או שניים. *קובי לעומת זאת, מצחיק, אבל בעיקר בגלל ה"אופי" שלו. התפוצצתי מצחוק כשהוא עלה על החבית באתגר הפרס והוא ריכז את כוחותיו כדי לעבור זאת אבל לבסוף הוא נפל עמוק בשניה שהוא התקדם :). עכשיו זו טלוויזיה! *קארין מתחילה להראות אופי לשם שינוי, חבל שזה לא במובן הטוב. במידה וקורור מפסידים בפרק הבא והם לא מעיפים את ווילארד, מה שהגיוני למדי, קארין תעוף. *קייטי היא ג'נה לואיס שמנה *קים וג'ף הם רומבר החדשים, וחבל שבאולונג הסתומים נפטרו מאשלי, לא בגלל שאשלי כל כך חיוני, אבל חבל שהיא היחידה שככל הנראה זכרה את מה שקרה באולסטארס. *מצד שני, לפי מה שהבנתי, היא רצתה שיסולקו אותה, לפחות זה מה שהיא אמרה בלייב. *הבחורות בפולאו מתחלקות לבחורות שאני אוהב מאוד ובחורות שאני לא סובל. אנג'י אני לא סבלתי בהתחלה (אולי בגלל הבגדים שלה -_-) אבל עכשיו היא מתחילה להיות סבירה... יותר מוונדה לפחות. ולסיום יהיה זכרך ברוך אשלי אשבי -_-

nlm

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני חייב לומר שאני לא אוהב את שבט קורור נכון, עדיין לא הראו הרבה מהם אבל ממה שראיתי זה שבט לא מאורגן שפועל בעיקר על החלטות פזיזות לעומת זאת אולונג אומנם הפסידו בשתיי תחרויות חסינות אבל רואים התקדמות מצדם כמו למשל הזכיה באתגר הפרס שבוצע בצורה ממש עלובה מצד שבט קורור וגם כשהגיע זמן ההעפה הם לא הלכו על הטעות של אנדרו סוואג' אני אמרתי מקודם ואני עדיין דבק בעמדה זו מי שאומר בימים הראשונים שהוא רוצה לפרוש צריך מייד להפטר ממנו כי בסופו של דבר הוא יהבא רק נטל יש לי הרגשה שקורור יהיו שבט דוגמת סוק ג'איי, מצליחים בהתחלה אבל בסופו של דבר יהיו השבט המפסיד באיחוד ועוד דבר שיש לי להגיד הרבה אנשים אומרים שג'ף וקים הולכים ליצור כח שישלוט במשחק כמו רוב ואמבר ואני לא מבין איך אנשים בדיוק עושים את ההקשר הזה רוב קרת בריתות עם כל השבט מהיום הראשון וזה מה שהביא להצלחה שלו נכון שיותר מאוחר הוא התחבר לאמבר מה שלדעתי מאוד עזר לו כי חשבו שהוא לא מרוכז במשחק אלא בה אבל הוא לא תכנן את זה ג'ף לעומת זאת לא קרת ברית עם אף אחד מהשבט שלו והתחבר אל קים לפניי איך הוא יכול ליצור מצב שעכשיו כולם יבטחו בו שהוא ייקח אותם לפיינל טו אחריי שראו אותו מתכרבל עם קים? זה ממש שטות להשוות

../images/Emo58.gif

טוב, אני לא ממש יודע מה אנשים כתבו פה, אני לא זוכר את השמות של המתחרים, אף אחד לא הצחיק אותי ולא אכפת לי מי קיבל משפט אחד ומי לא קיבל בכלל. בתכלס לפי דעתי זה היה פרק די לא מעניין ומאכזב, למרות שהתחרויות העונה משתפרות. הדבר העיקרי מבחינתי זה העדר האסטרטגיה, בניגוד לעונה הקודמת, למשל. אני לא זוכר אחורה את כל העונות, אבל בעונה 9 האסטרטגיה התחילה מהיום הראשון. אני לא יודע עם המשתתפים של העונה הזאת ראו את עונה 9, אבל ההתנהגות שם היא של עונה ראשונה. אין בריתות, אדישות כלפי זוג שמתחבר והניסיון השיטחי יחסית לשמור את החזקים בכל מחיר. בפרק הראשון זה עוד בסדר, אבל אני ציפיתי שדברים יתחילו לקרות והתאכזבתי מהבחינה הזאת. הדבר השני זה העריכה המוזרה, שלא לומר בלתי אמינה. היה שם מצב שדיברו על תיקו בהצבעה ופתאום אין לזה שום זכר. אז מה קרה? למה לא מראים לנו כלום? זה לא מעניין לדעת איך פתאום 4 אנשים משנים את דעתם? זה לא חשוב? ואז קראתי פה שבעצם זאת שעפה רצתה ללכת. אז למה לא הראו את זה? למה הסתירו את זה? לולא התכנית הזאת שראיתם לא היינו יודעים את זה. די ברור שההפקה נסתה לטייח ולהעלים את העניין הזה וזה כבר מערב ליצירת המתח הפיקטיבי שהם עושים תמיד לפני הטרייבל.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

תהיה בטוח שהם עושים בריתות פשוט לא מראים לך אותם, או בגלל שזה לא היה רלוונטי לפרק או בגלל שהם רצו לתת יותר זמן מסך לדברים שנראים לעורכים בשלב זה כחשובים יותר. לי בכ"א אין בעיה שלא מראים את האסטרטגיות, העונה הקודמת הייתה מפוצצת באסטרטגיות כי זה היה בנים נגד בנות, זקנים נגד צעירים ולסביות ומכוערות נגד סטריטיות יפות, בקיצור היה הרבה מקום למחנות. חוץ מזה יהיה מספיק זמן לאסטרטגיות במיזוג, בינתיים ממש לא אכפת לי אם סטפני בברית עם בובי ג'ון או עם ההוא. הרעיון לשמור על החזקים הוא בכלל לא שטחי! האתגרים העונה הרבה יותר קשים מאלו של העונות הקודמות, לוותר על על החזקים זה התאבדות מבחינת כל אחד משני השבטים. אני לא מבין אף פעם את הרעיון הגדול לוותר על החזקים, גם אם נותנים לחזקים להגיע למיזוג בשלב מסויים אחד מהחזקים יפסיד בתחרות חסינות ויהיה ניתן להעיף אותו. אם באמת רוצים להעיף מישהו צריכים להעיף דווקא את אלה שמתכננים יותר מידי אסטרטגיות כי דווקא אלה מסוגלים להיות איום מסוכן יותר במיזוג. (לא שאני בעד, הם בד"כ מוסיפים לעונה מעניינת יותר)

../images/Emo58.gif

מילא היית אומר את זה לפני עונה 9.. אבל אחרי מה שכריס וחבריו עשו, אי אפשר להגיד שהאסטרטגיה הזאת מנותקת מהמציאות. קשה לי לראות מה יותר חשוב מהאסטרטגיה הפנימית. עובדה שהם מראים פה ושם דיבורים, אבל הכל סתמי ושטחי. אני מאמין שאם היו דברים רציניים הם היו מראים אותם במקום השיחות העקרות שהם כן מראים. אסטרטגיה לא חייבת להיות שיכל למגזר. תמיד אפשר להתעלות על זה ולנסות לטוות רשת מתוחכמת שתוביל אותך כמה שיותר רחוק. בכל זאת, זאת הזדמנות של פעם בחיים, צריך לקחת את הצ'אנס ולעשות משהו. אסטרטגיות של אחרי המיזוג שונות מאלו שלפני והן מושפעות ממה שהיה לפני. בלי אסטרטגיה, הישרדות זה "הכיתה המעופפת" מערוץ הילדים, רק ליחידים ובאי בודד. המשימות ותנאי הטבע נועדו לשרת את האסטרטגיה והרובד החברתי שהוא המוטיב החשוב ביותר במשחק. לא ההפך.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

עונה 9 היא לא ממש דוגמא, הבנים בלופבי יכלו להרשות לעצמם להעיף את החזקים כי,עם כל הכבוד, הם שיחקו נגד בנות שהן פשוט חלשות יותר פיסית וזה בולט לעין במיוחד בגלל שהאתגרים באותה עונה היו מותאמים יותר למצב הזה. (הרבה אתגרים מנטלים מפגרים) ברב העונות ובמיוחד בעונה הנוכחית האתגרים מאוזנים יותר במידה והשבטים בואנוטו היו מעורבבים היה סיכוי גדול שכריס היה עף הרבה יותר מוקדם. אני עדיין משוכנע שיש דיבורים על אסטרטגיה, אתה רואה 42 דקות מ3 ימים שלהם באי, הם נמצאים שם ימים שלמים לבדם, אתה באמת חושב שאף אחד מהם לא חושב על העתיד שלו במשחק מבחינה אסטרטגית? מה שכנראה קורה זה שהשחקנים היותר אסטרטגים נמצאים בקורור שהוא כרגע השבט המנצח, את האסטרטגיות הגדולות יותר בד"כ רואים אצל השבט לאחר שהוא מפסיד באתגר החסינות, ככה שאולי ברגע שקורור יפסידו תראה קצת יותר אסטרטגיה.

buffa

New member
../images/Emo58.gif אוי נו

"לסביות ומכוערות נגד סטריטיות יפות". come on! מבחינת אתגרים העונה הזו מסתמנת להיות הרבה יותר פיזית ומעניינת אבל מבחינת אנשים ואסטרטגיה זה נראה כ"כ א-לה-עונה-ראשונה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני או ששני האתגרים תפסו חלק מאוד גדול מהפרק? בכ"א הם היו מצויינים, שיפור גדול מהאתגרים מהעונה הקודמת, זה דיי ברור שההפקה מנסה ככה לגרום לשבטים לשמור על החזקים שלהם, לא בטוח שזה יעבוד להם עם אולונג שנראה כמו שבט שבדרך להשמדה עצמית; אף אחד אצלהם לא רוצה לקחת את תפקיד המנהיג וכתוצאה מכך השבט פשוט לא מאורגן וחלש מאוד באתגרים שדורשים שיתוף פעולה. אני אהנה לראות את השבט העלוב הזה נרמס בהמשך העונה. דבר שכן מעצבן אותי העונה זה שבאמת העריכה בטרייבאל קוונסל היא ממש זוועתית, לפני הטרייבל אשלי "רמזה" להם שאין לה יותר כוח אבל כמובן שבמקום להראות את זה מראים דברים לא קשורים בעליל, הכל כדי שהצופים יהיו "מופתעים". זה,לדעתי, ממש עריכה עלובה ולא מקצועית, מקווה שזה ישתפר בפרקים הבאים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

עניתי תשובה ארוכה ותפוז אכלו אותה
בכל מקרה, עריכה זה דבר מסובך. אם הם מגלים יותר מדי, אז אין הפתעה. אם הם לא מגלים הרבה, אז אי אפשר להבין מי נגד מי ולמה הבנאדם שעף עף.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון, אבל יש הבדל בין להמנע מלגלות יותר מידי ובין להטעות את הצופים לגמרי.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

כן, אבל האיזון הזה כבר היה. מאז עונות 4-5 זה עובד טוב מאוד, וגם לפני-כן זה לא היה גרוע מדי (חוץ מבעונה 1). הבעיה היא שבונואטו העריכה היתה מצחיקה ופחות או יותר נתנה לך את השם של המועף (ולא רק העריכה של לפני-הטרייבל), ובעונה הזו העריכה משאירה אותי מבולבל פעם אחר פעם. משני הפרקים הראשונים יצאתי עם תמיהה של "איך זה קרה", כי בשניהם הראו לנו ברית מסוימת שהתארגנה להצביע בצורה מסוימת, ואז, משום מקום, זה לא יצא לפועל. בשני הפרקים הייתי ממש זקוק לחלק של הפיינל וורדס כדי לדעת מי הצביע איך. זו עריכה גרועה.

../images/Emo58.gif

מבחינת הפיזיות, באתגר החסינות חשבתי שבשבט שהפסיד יש הרבה יותר כח פיזי מבזה שניצח. ממש הופתעתי מהפער שנוצר במשיכת הפוטלוקר. איך זה יכול להיות? כל הצעירים החזקים בשבט ההוא והם הובסו ככה. שלא לדבר על זה שלמיסטר מיאגי לקח שעה להגיע לריבוע הצף והוא לא ירד בכלל אל מתחת למים. משהו לא ברור לי בכל העניין הזה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

פשוט, אצל קורור (בעיקר) טום ואיאן עבדו ביחד בגרירה, אצל אולונג היה אנרכיה שכל אחד ניסה "להוכיח" את עצמו וניסה לצלול לבד לגרור את התיבה.

walking

New member
../images/Emo58.gif

אני אתעלם לבנתיים שקראת לווילארד מיסטר מיאגי.

למעלה