../images/Emo58.gif
טוב, אני לא ממש יודע מה אנשים כתבו פה, אני לא זוכר את השמות של המתחרים, אף אחד לא הצחיק אותי ולא אכפת לי מי קיבל משפט אחד ומי לא קיבל בכלל. בתכלס לפי דעתי זה היה פרק די לא מעניין ומאכזב, למרות שהתחרויות העונה משתפרות. הדבר העיקרי מבחינתי זה העדר האסטרטגיה, בניגוד לעונה הקודמת, למשל. אני לא זוכר אחורה את כל העונות, אבל בעונה 9 האסטרטגיה התחילה מהיום הראשון. אני לא יודע עם המשתתפים של העונה הזאת ראו את עונה 9, אבל ההתנהגות שם היא של עונה ראשונה. אין בריתות, אדישות כלפי זוג שמתחבר והניסיון השיטחי יחסית לשמור את החזקים בכל מחיר. בפרק הראשון זה עוד בסדר, אבל אני ציפיתי שדברים יתחילו לקרות והתאכזבתי מהבחינה הזאת. הדבר השני זה העריכה המוזרה, שלא לומר בלתי אמינה. היה שם מצב שדיברו על תיקו בהצבעה ופתאום אין לזה שום זכר. אז מה קרה? למה לא מראים לנו כלום? זה לא מעניין לדעת איך פתאום 4 אנשים משנים את דעתם? זה לא חשוב? ואז קראתי פה שבעצם זאת שעפה רצתה ללכת. אז למה לא הראו את זה? למה הסתירו את זה? לולא התכנית הזאת שראיתם לא היינו יודעים את זה. די ברור שההפקה נסתה לטייח ולהעלים את העניין הזה וזה כבר מערב ליצירת המתח הפיקטיבי שהם עושים תמיד לפני הטרייבל.