הישרדות 1002

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif הישרדות 1002 ../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את הדעות על הפרק. תזכרו : בכותרת ההודעה לא לציין שום דבר שקשור לפרק או לשמות השורדים או לשמות השבטים או כל דבר. הכותרות יהיו
הישרדות 1002
דעות על הפרק או דברים בסגנון. הודעות שלא יעמדו בקריטריונים ימחקו בלי אזהרה. תודה ותבלו עם הפרק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1002

לא קרו יותר מדי דברים מעניינים. אולנג הראו ניצוצות של יכולת ואנג'י שלטה באתגר הפרס, אבל קורור יצאו בראש מורם והלכו להביא את התיבה עם הפלינט. באולנג אני מתקשה לראות קווים ברורים של בריתות. איברהים עושה רושם של קלולס כאשר היה היחיד שהצביע לקים. אשלי זרקה קול לא ברור לג'ף וכל השאר הצביעו נגד אשלי. האם יש כאן ברית אמיתית של 6 או סתם אוסף קולות מקרי נגד מי שהבחלט הסתמנה כחוליה החלשה של אולנג ? נדע רק בעתיד. בקורור בכלל לא ברור מה קורה ועד להפסד החסינות הראשונה סביר להניח שלא נדע. עוד לא ראינו (או שלא היה או שבחרו לא להראות) שום פניות ליצירת אסטרטגיה או בריתות מה שסביר להניח יקרה (אם עדיין לא קרה) בשנייה הראשונה לאחר שיפסידו חסינות. ג'ף וקים לא יאריכו ימים. אנשים זוכרים את רומבר - לא יקרה שוב - מי שמרשה לעצמו ליפול למלכודת הזוג בהישרדות עושה טעות אמיתית אלא אם כן הוא דואג לוודא קודם לכן שחברי השבט חסרי שכל והבנה בסיסית של המשחק כמו חברי שאפירה. אהבתי מאוד את תחרות הפרס. בתחרויות האלו יש אינטנסיביות ואדרנלין שאין בתחרויות אחרות. הנפילה של ג'יימס שהזכירה את ההתרסקויות של לקס ואית'ן באחד האתגרים באולסטאר. הפרומו לפרק הבא לא נראה מלהיב - קצת מריבות בין קייתי לקארין בקורור, משהו שנראה כמו פציעה של ג'ף ברגל באולנג.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif1002

קצת מאכזב. לא ברור לי מה החבר'ה באולונג עושים, חוץ מסטף אולי. לפני הטרייבל הכינו אותנו לכך שסטף עומדת לבגוד באשלי, אבל חשבתי שלפחות ג'יימס ואנג'י לצידה. מעניין לראות שאנג'י הצליחה להסתדר בשבט, וכרגע היא נמצאת במצב ממש טוב. בקורור עדיין לא ראינו שום אסטרטגיה, וזו הבאסה בשבט שזוכה בהרבה חסינויות ברצף.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

לי זה דווקא היה מאוד ברור... (לפחות מנקודת המבט שלי) אשלי חשבה שחצי יצביעו לה וחצי יצביעו לקים, ובגלל שהיא רצתה לעוף היא הצביעה נגד ג'ף כדי שלא יווצר מצב של תיקו והיא תוכל ללכת הביתה. לגבי איברהים, עוד לא הבנתי אם הוא קלולס לחלוטין, או שהוא ידע שהולכים להעיף את אשלי ובגלל שהקול שלו לא היה רלוונטי, הוא החליט להצביע נגד קים. הפרק עצמו היה מאוד תקוע באמצע. הראו לנו את קארין רבה עם כולם, אבל לא הראו לנו מה קרה אחרי זה, הראו לנו את ג'ף וקים מתחברים, אבל חוץ מהטרייבל קאונסל לא הראו לנו שום תגובה לא שלהם ולא של החברים שלהם. 2 התחרויות היו מצוינות. בחסינות, אצל אולונג נראה כאילו שרק סטפני וג'ף באמת התאמצו למשוך את התיבה (למרות שג'ף אמר שכולם ירדו לתיבה, חוץ מקים). לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי את אנג'י בתחרות פרס עושה יותר מאשלי, סטפני, או קים. בכל מקרה, פרק לא רע, אבל בהחלט יש מקום לשיפור. ו-2 הערות קטנות ושטחיות לסיום: - התחתונים והחזיה של אנג'י באמת נוחים לה? זה נראה לי הדבר הכי לא נוח שיש... - כל הבנים (קובי, ג'ף, בובי ג'ון וגרג) לובשים תחתונים קטנים וצמודים. נחמד...

buffa

New member
../images/Emo58.gif בחיי

למה הם לא באו עם בגדי ים? היה כאן איזה הישרדות 7 סטייל שלא היה להם מושג שהם עומדים להיכנס למשחק או ש...?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. לא טוב כמו הפרק הראשון אבל נעים לצפיה. שני האתגרים היו מעולים - מאוד מעניינים וחדשים, לא ממוחזרים כמו עונות קודמות. אשלי עפה לא הפתיע אותי, אבל חבל שלא הראו אותה בכלל מדברת. בקושי היה לה וידוי אחד כל הפרק. חבל שלא מראים יותר את קורור. תמיד בהישרדות אחרי האתגר חסינות, מראים רק את השבט שהפסיד חסינות עד לסוף הפרק. למה לא להראות גם את השמחה של קורור על הניצחון, ואולי גם קצת ספקולציות לגבי מי יעוף מאולונג? לדעתי זה לא יזיק.

../images/Emo58.gif פרק 2 הישרדות 10../images/Emo58.gif

היה אחלה של פרק. נהנתי מאוד - בכלל תמיד אני נהנה מהישרדות [מלבלד העונה ה-6 שאיכזבה אותי קשות אבל נו טוב] חבל שלא הראו טיפה יותר מג'אנו
. ידעתי שאנג'י תוכיח את עצמה,היא נראית קשוחה. איברהם הזה נראה לי "אוסטין" הבא,לא ראיתי אותו כל הפרק,בכלל אל שמעתי אותו מדבר והווא נראה אחד שלא מתאמצ במשימות נראה כבר מה יהיה איתו. לא ראיתי את זה בא שאשלי תלך הרי הם דיברו על קים ואז סטפני שינתה דעה-אניא והב את סטפני היא ממש חמודה. הפרק היום היה אחלה,מאוד רוצה לראות את הפרק הבא.

walking

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1002

פרק טוב. ווילארד קיבל משפט אחד בכל הפרק, מדהים. אהבתי במיוחד את התחרות חסינות אבל הייתי מעדיף אם זה היה יותר קוד מורס (שמתאים לת'ים הצבעי) מאשר לגרירת תיבה במים. איברהים מטומטם ובפרק הבא אם אולנוג יפסידו בתחרות חסינות אז הוא עף. אם קורור מפסידים אז קארין עפה, היא רבה עם כולם כבר בפרק הזה הראו שהיא מעצבנת והיא החוליה החלשה מקרב הנשים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ווילארד קיבל רק משפט אחד, אבל ג'ן עוד לא קיבלה אף משפט בשני הפרקים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אז מה? הפרק היה נחמד כי היה הרבה אקשן במים אבל קצת אסטרטגיה? נראה לי שאו שקים טיפשה (היא לא הבינה שזה איום - נו באמת) או שהיא תזרוק את ג'ף. מכל ההצבעות הפתיע אותי ג'ימס, שינה לאשלי. טום מסתמן כלידר של קורור הוא קבע שווילרד ישאר בצד והוא אמר מי יזרוק את השקים. נקווה שהפרק הבא יהיה יותר מעניין.

willo

New member
ועוד הערה ../images/Emo58.gif

אייאן מתגלה כשחקן מאוד חזק פיזית, וכך גם ג'ף. השאלה היא מתי זה יתנקם בהם.

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gifועוד שאלה...

נראה שסטף החליטה לשנות את ההצבעה כי היא צפתה תיקו בין קים ואשלי, אבל למה לעזאזל שיהיה תיקו? אם היא, ג'יימס, אשלי, אנג'י ואיברהים מצביעים לקים, היא בחוץ... מישהו הבין את זה?

willo

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

עכשיו הסתיים SURVIVOR LIVE עם אשלי ובקצרה היא אמרה שהיא רצתה (וגם קצת ביקשה) לצאת מהמשחק. אם הבנתי אותה נכון נמאס לה (מזכיר את אוסטין) וחוץ מזה, היא לא הייתה מוכנה ללכת נגד קים (לכן היא הצביעה לג'ף). הערה מעניינת היתה בסוף כששאלו אותה והיא אמרה שבשישה ימים שהם היו שם הם לא ראו כריש אחד!

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif

אז אם כך, זה הכל עניין של עריכה. גם את אשלי יכלו להוציא כמו את אוסטן, אבל בחרו לא לעשות את זה. מעניין למה...

10X02../images/Emo58.gif

תחילת הפרק היה מעולה, אבל לאחר מכן זה הפך לנחמד. נראה לי שזה היה אתגר הפרס הכי כואב ואלים בכל תולדות הסדרה, אני לא חושב שמתישהו ראינו כזאת כמות כזאת של פציעות ודם. אני יותר אוהב את שבט אולנג, ודי חבל שהם הפסידו את החסינות. אני קיוויתי שבמקום אשלי תעוף קים או ג'ף, אבל אם אשלי ביקשה - שתהנה בבית
. אני שמח שאנג'י השתלבה בקבוצה. פייבוריטים עדיין קשה לבחור בשלב הזה, חוץ מזה שמי שהסתמנה כפייבוריטית עפה הפרק. הפרומו לפרק הבא נראה די עלוב וזה יכול להיות משתי סיבות, או שהפרק באמת היה עלוב או שהפרק היה מצויין וההפקה פשוט לא רוצה להראות את כל הדברים המענינים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

בסך הכל פרק טוב. אנגי הוכיחה את עצמה מראה שיש לה יכולת פיסית וגם שהיא חכמה לגבי אשלי וקים לא ממש הבנתי איך זה הלך הכיוון היה נראה שהולכים להעיף את קים אבל בסוף העיפו את אשלי מוזר\\\\ בסך הכל יהיה מעניין לדעתי הבריתות בקורור(השם הנכוןן? כלומר הקבוצה שעוד לא הפסידה בחסינויות) יהיו יותר מעניינות.. המשחק על האתגר והחסינות היה טוב .

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo58.gif 10X2

* הנאה. כרגיל נהנתי מאוד, טוב זה הישרדות, הסידרה המדהימה עלי אדמות. אבל הפרק הראשון בהחלט היה יותר טוב. * בריתות. זה מה שכנראה חסר בינתיים, אבל בניגוד לעונות קודמות הקבוצות לא מויינו לפי מינים וקשה גם לחלק אותם לפי גילאים, אז בשני השבטים עדיין לא החליטו מי נגד מי. לקורור לדעתי עדיף כך כדי להישאר קבוצה מגובשת שתנצח ותנצח ותגיע לאיחוד ביתרון מספרי. אאולונג העיפה בפעם הקודמת את המנהיגה שלהם, ז'ו, ולמעט סטפני אף אחד לא שם בולט מעל השאר. * תחרויות. הפעם הן היו באמת מרתקות מהרגיל, אבל בהחלט קצת מסוכנות. * אנג'י. בפרק הקודם היא מצאה חן בעיני, אבל הפעם היא נראתה לא מחוברת ולא מפתיע שהיא ביקשה לעזוב. יפה מצידה שהיא לא הצביעה לקים. * ג'ף וקים. נראה לי שהם באמת נדלקו זה על זה, אגב ג'ף הכניס את קים לשבט. זה בטח לא למטרות אסטרטגיות, כי זה רק פוגע בהם. באופן אישי אני בעדם כרגע. * מי יעוף בקרוב? אני מסכים עם WALKING. קארין מעצבנת, אז היא הראשונה לעוף בקורור. למרות שקאת'י חלשה פיזית. באאולונג, איברהים הצביע כבר נגד שתי בחורות שעדיין נשארו במשחק (במקרה הנוכחי זה מובן, כי הוא לא רצה להצביע נגד אשלי שהשאירה אותו במשחק), והוא לא נראה מחובר לכולם. אבל אולי ינסו להעיף שוב את קים או אולי את ג'ף. * מי יצטרף בקרוב? בפתיח של הפרק, רואים את ג'ונתן מופיע באאולונג ואת וונדה בקורור. זה בטח אומר משהו, לא?

למעלה