היי...!

eliane

New member
../images/Emo41.gifהיי...!

אני חדשה פה והייתי רוצה לפרסם כמה בובות שלי הנה בובה אחת תאמרו לי אם אתם רוצים לראות עוד...

../images/Emo99.gifדיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא כזאת יפה!!!!!!!!!!!! וואו!!!! בטח שרוצים לראות עוד!!!!! עוד עוד עוד !!! מנועה

הציצים שלה לא טובים, השיער שלה גושי

נועה, מה עובר עלייך?? עכשיו הילדה תמשיך ברמה הראשונית תמיד... אבל כל הכבוד!!
הדולי באמת יפה בתור דולי ראשונה. עכשיו דולי שלי
עבדתי עליה רק כמה ימים, לא הרבה, אבל הגעתי מהר יחסית למשהו שאני אוהבת, למרות שהיא לא כזאת מיוחדת.

תגובה לענת!!!! :)

השמלה שלה ממש ממש יפה, את השיער לא אהבתי כל-כך, ולילדה החדשה נתתי הרגשה טובה כי בתור דולי ראשונה היא מצויינת לפי דעתי חוץ מכמה תקלות שבדרך היא תשתפר... מנועה!!!

motib4

New member
מדהימה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אבל יש לי הערה: השיער מצל על המצח.

eliane

New member
זו לא הדולי הראשונה שלי!

היא ה-10 בערך... נ.ב הנה עוד אחת מסוג סלים וד"א זה היה לתחרות נסיכת הנשף...

eliane

New member
אם לא עושים ככה "ציצים" אז...

איך עושים תוכלו להסביר לי בערך....?

Shablula

New member
טוווווב...../images/Emo60.gif

אני לא רוצה להגיד לך: צריך לעשות ככה וככה כי יכול להיות שמה שבעיניי נכון לא חייב להיות נכון בעיניי כולם...אבל כדי בכל זאת לעזור לך הכנתי את זה כי קווי המתאר של הבגדים לא צריכים ללכת דווקא לפי קווי המתאר של הגוף וזה לא נראה מציאותי... האמצעית והימנית הן שתי שיטות שאני חושבת שהן יותר נכונות...לשיקולך - את יכולה להתעלם או להפנים...

The Charmd One

New member
אוי זה עושה לי

ארור גאנטינג טו קליפורד דאטה או משהו כזה שאני עושה קופי....אז לא משנה אבל תודה אניוואי

../images/Emo166.gif../images/Emo19.gifענת...../images/Emo19.gif../images/Emo166.gif

הדולי ממש יפה!
..את יכולה לעשות מצמוץ גם לפיקסיז..?

Me¥tal

New member
:-O

ענת.. ראיתי אותה ונפלטה לי קללה עסיסית שאני מעדיפה לא להזכיר אותה כאן.... וואו, קבלי ח"ח!

היא ממש

מדהימה!!!!!!!!!!!! בטח שנרצה לראות עוד ודרך אגב: זאת הבובה הראשונה שלך? אם כן היא ממש ממש יפה וגם אם לא

למעלה