היי~ 12.6

Macbook

New member
רמה 57~

ניר ונעה הראו לי את הדרך לWindraiders בעיקר שיעמום הMP3 הזה מביא.. אני חוזר למייז

צריכה המלצה../images/Emo219.gif

מישהו מכיר מקום טוב להתאמן בו,לרמות 40+? [נו,עזבו CPQ לרגע,בנוסף לו,אני רוצה לדעת על מקומות מעניינים]

D amaged R oses

New member
זה מקום טוב למי שלא יכול לעשות מובים

[סינים, קשתים.?] קוסמים צריכים ללכת לרוחות בסינגפור D;

D amaged R oses

New member
התאמנתי שם עם הסינית שלי XD

ספאון מעולה עומדים על העמוד הזה עם השני שלטים, בקומה האמצעית בצד ימין על המדרגות, ובקומה העליונה על השלט גם

D amaged R oses

New member
זה לא בדיוק בעיה ;O

זה מתאים לסינית שלי, מכיוון שהם מובים גדולים. הרוחות הן קטנות יותר והן בכמויות גדולות גם כן
אנשים מתאמנים שם עד רמות 90+ רק שתהיה מודע, וזה לא ביגלל שהאיאקספי הוא גבוה, אלא ביגלל הספאון
הבעיה ללוטן זה רק ברמה, אני לא בטוחה אם היא רמה גבוהה מספיק להתחיל שם
ובכ"א הסינית כבר לא מתאמנת שם, היא עברה את הרמות האלה.
להלהלה משעמם לי ואחותי תפסה את המחשב שלי בשביל הזאקום שלה, שנקווה שיילך טוב היום

D amaged R oses

New member
114 סופסוף,

6 MORE TO GO
מישהו יודע מתי האיוונט של נקסון נגמר? [והאיאקספי יחזור לעצמו
]

D amaged R oses

New member
XD

מפתיע אותי כל פעם מחדש שאנשים חושבים שזה ישאר, הם ציינו שהם משנים את האיאקספי ע"מ שאנשים יוכלו להגיע "לרמת החלומות שלהם" [לאן שהם שואפים כזה], לעזור בעליית רמות. זה בסה"כ איוונט.. מעולה, אבל איוונט. ותודה רועי

Don Nirtin

New member
התייעצות לגבי הדאבל אקספי היום בערב../images/Emo87.gif

חשבתי לקנות דאבל אקספי ולהתאמן בקורניאנים. מה דעתכם? אפשרי?

deisy

New member
אם אתה חושב שיהיה לך כוח לשחק בדבל

יש לך מפה שלא יקחו לך אותה ב KSינגים למנהם.. אז סבבה, תקנה אפילו שעה לפני תחילת הדבל או שעתיים לפני ואז השעתיים האחרונות יהיו X4 ובטוח ובטוח רמה אחת תוכל לעלות.. לדעתי, אם תקנה ותשאר בקורניות כל הדבל (כלומר 4 שעות שמתוכן 2 יהיו X4 ) - תוכל לעלות אפילו 2 רמות.... הלוווו אתה רוצה 100? תשקיע

Don Nirtin

New member
אפשר גם X8../images/Emo87.gif

בחצי שעה מסויימת מושקעת מתוך הפאמילי... נשמע טוב

למעלה