החלום הרטוב!

../images/Emo41.gif החלום הרטוב!

יש לכם דבר כזה בכלל? בואו נתמקד בדיסטורשן בנתיים. יש איזה דיסטורשן שמעמיד לכם אותו, גורם לכם להגיד לחברה ללכת לראות E? או להשאר בבית כשהחברים משתכרים? יאללה.. תפציצו.

mosesg

New member
sansamp gt2

של tech21 דיסטורשן לפנים!! באמת סאונד מצויןןןןן זה והטרימוד של טונבון הדיסטורשנים הכי טובים שאני מכיר

The Lethe River

New member
לא בדיוק דיסטורשן ../images/Emo13.gif

אבל בשביל ראש Mesa Boogie Mark IV או Madison Divinity אני אמכור כליה וריאה.

RoieL

New member
ביינתים זה

המדהאני שאני מחזיק בבית ואוברדרייב- המולר של טירקס שסוף סוף ניסיתי השבוע ברצינות והוא מדהים, אבל יש לי הרגשה שראיתי פחות ממליונית משוק הדיסטורשנים.

RoieL

New member
אה, ודיסטורשן

מתוך מגבר חלילית שניסיתי פעם. חלומי.

נוןעומר

New member
יותר פטיש מחלום רטוב

דברים שיש להם "מטאל" בשם, או שם "דבילי" או גרפיקה מעניינת.

נוןעומר

New member
הנה דוגמא

החלקים הרלוונטיים מסומנים בירוק. הגרסא בלי ה"תרגום" אפילו יותר מגניבה.

RoieL

New member
יש פדאל עם עיצוב ממש חמוד

לטי רקס ששואף להיות פדאל למטאל.

grassus

New member
חמוד!?

כן הBLOODY MARY יש לו עיצוב מגניב והאריזה שלו נראית מעולה אבל הפדאל עצמו מעפן

Aviraman

New member
סתכל על הסילבר דרגון

דחוף סתכל על הSilver Dragon, ההגדרות של הKnobs שלו מגניבים (Roar ולא זוכר מה עוד)...

The Walrus

New member
אם כבר אז כבר

זאת מחברת BYOC, שמוכרות kitים לבניית אפקטים ברמה מאוד מאוד גבוהה, לרוב העתקים של אקפטים ישנים. הם מאפשרים לכל אחד לעצב את האפקט שלו כמו שהוא רוצה... יש שם עיצובים ממש טובים.

כרגע אני חולם ומתרגש מ..

mid fi electronics glitch computer זה בעצם פאז מטורף עם שינוי אוקטרבות וארפיגיו אקראיים.

van halen

New member
boss

אחרי שראיתי מה ארז נץ מוציא ממנו (לא יאומן הבן אדם מופיע עם 4-5 אפקטים בתכנית שלו ומוציא כל סאונד אפשרי) אני הולך איתו.

The Walrus

New member
*איתם

ותאמין לי שאם ארז נץ היה קונה אפקטים יותר מקצועיים הוא היה מגיע לסאונדים עוד יותר טובים. בעיקר הדיסטורשנים של בוס (לא האוברדרייב, הוא דווקא סבבה) - מאוד דיגיטליים וחסרי חום.

the mnm factor

New member
אוח ארז נץ כזה גרוע

הייתי בהופעה הזו שלו ביום רביעי וכמעט יצאתי באמצע. בכלל- כל הסאונדים שהיו שם היו נוראיים יצא שהקטעים הכי טובים שנגנו שם היה בהדגמה של line6 וכשברק חנוך ישב וניגן קצת ספרדי. אוי ארז נץ היה נורא.

XCLASS

New member
ואיך הגיטרות של LINE6?

אני מתלבט עכישו אם לקנות אחת (את זהולה ביותר-דגם 300,2600 ש"ח) ואני אהבתי בסך הכל איך שהיא נשמעת הבעיה ששמעתי שהחומרים שהיא עשויה מהם מאוד זולים והיא עושה בעיות לפעמים עם המפתחות או הצוואר.... מה אתה חשוב על מה ששמעת?

the mnm factor

New member
אני בסיסט

ומהבס לא מי יודע מה התלהבתי. גם הגיטרה נראתה לי חשודה... למרות שהיא הפקיה צלילים סבירים והיא גם מחקה סטראט לא רע בכלל. לעומת זאת מאוד התרשמתי מהתוכנה שהם הציגו.

למעלה