ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #16 זה ניפנוף זה???????? נתנתי לך ככה בקלות... מה אני אולצתי לשלמת עבורו... 3 שנים של הזדחלות...התמכרות...וקביעות !!! חוצפנית!
זה ניפנוף זה???????? נתנתי לך ככה בקלות... מה אני אולצתי לשלמת עבורו... 3 שנים של הזדחלות...התמכרות...וקביעות !!! חוצפנית!
א אקסייטרית New member 15/2/07 #15 נדחפת........ סליחה...{כאילו } אפשר את של כולכן... יש לי יותר מדיי שעות "מאופסות".... בלי אופציות למימוש...
נדחפת........ סליחה...{כאילו } אפשר את של כולכן... יש לי יותר מדיי שעות "מאופסות".... בלי אופציות למימוש...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #23 ואז מה? זה יהיה מהודד? אפשר בחד סיטריות? ג'יזסססססססססס...אני פובית חדירות מוצהרת.
א אקסייטרית New member 15/2/07 #26 בואי.. תהבהבי לי במעטפית... אני כבר אבין אם ליכנס לפוזיציה של חדירה הפוכה... שונאת פר-הסיות :}}}
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #29 ../images/Emo7.gif פליזזזזזזזזזזזזזז... ת'שי לי זה בחפוז...ותלחשי לי מילות רילקסיישן קודם.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/2/07 #35 ../images/Emo9.gif עכ-שיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו (אבל לאט)
ק קטי30 New member 18/2/07 #75 תני יום תאריך ושעה ואני נועצת../images/Emo70.gif ולא רק זה אגב, יש לי כישורים נוספים
א אשך פברזה New member 16/2/07 #52 זה לא סלסה 100, זו התקפת ליבידו ... אם את לא בכוננות ספיגה,תתנחמי בפחמימה מורכבת זה יעבור לך.
ג גליה 35 היחידה New member 16/2/07 #56 ../images/Emo41.gifהזמנה...תחת השם "פורום"- או גליה כניסה לחבריי הפורום (בלבד)- 60 שקלים (במקום 80)-!(לא כולל אלכוהול) או לחלופין 80=כולל 2 משקאות. 60 שקלים כולל: כניסה, בר עשיר מגוון וטעים (להגיע רעביםםםםםםםםםםם)- ב-2 בלילה בר מתוקים (גם טעים) + שתיה חמה. מחכה לכם ר"ח יצחק שדה ת"א. הזירה
../images/Emo41.gifהזמנה...תחת השם "פורום"- או גליה כניסה לחבריי הפורום (בלבד)- 60 שקלים (במקום 80)-!(לא כולל אלכוהול) או לחלופין 80=כולל 2 משקאות. 60 שקלים כולל: כניסה, בר עשיר מגוון וטעים (להגיע רעביםםםםםםםםםםם)- ב-2 בלילה בר מתוקים (גם טעים) + שתיה חמה. מחכה לכם ר"ח יצחק שדה ת"א. הזירה