הזוג האהוב

drunky

New member
../images/Emo41.gifהזוג האהוב../images/Emo41.gif

טוב... עברנו כבר הרבה פרקים של דוסון חברים, החדשים והותיקים ממי לדעתכם לוקח את התואר "הזוג האהוב" בעינכם עד כה? הזוגות המועמדים (למי ששכח) דוסון וג'ואי פייסי ותמרה מיץ' וגייל פייסי ואנדי דוסון וג'ן ג'ואי וג'ק (נחשיב אותם כזוג בפוטנציה) -אם חשבתם על זוג אחר שהופיע בסדרה אז כתבו בחופשיות (בסי וחבר ההוא שלה?)

drunky

New member
פייסי ואנדי../images/Emo45.gif

לא רציתי לכתוב את התגובה שלי בהודעה הקודמת כדי שלא תיבלע... בקיצור הם שולטים!!!!!!! הלוואי ויאריכו ימים...

snier1991

New member
פייסי ותמרה

הם היו זוג כל כך מקסים והם החזיקו אותי בפרקים הראשונים אבל אם תשאל אותי ההנאה האמיתית עד כה היתה מג'ואי לפני שהיא הייתה עם דוסון היה משהו מקסים בערגה שלה כלפיו

1Shir

New member
מדהים אותי כמה שהתחברתי לכל מילה פה

פייסי ותמרה גרמו לי להתחיל לראות את הסדרה, אז בשידור הראשון שלה בארץ.. גם בעיני הם מדהימים והייתי נותנת הכול כדי שהרומן ביניהם היה ממשיך עוד ועוד. וחוץ מזה, ההנאה האמיתית בסדרה היא אכן ג'ואי בעונה 1. נקודה. דוסון וג'ואי כזוג היו הרבה פחות מוצלחים מג'ואי ודוסון כפוטנציאל לזוג כשג'ואי דלוקה עליו.

doron g3

New member
גם אם נתעלם מהספוילר

כי אני מניח שזה סקר ללא ספוילרים למען צופינו החדשים (וכנראה גם לא ממש מייצג משום כך), עדיין אני לא יכול שלא להזדעק. דוסון וגרטשן?! מכל עונותיה של דוסון קריק זה הזוג הכי מוצלח? נו טוב... אבל זה אפילו לא הדבר הכי מדהים (וגם לא העובדה שאף אחד לא אמר פייסי וג'ואי. על בסיס "double date", אלא מה חשבתם?). הדבר הכי מדהים, שבסקר על הזוג הכי טוב ביותר, וכזה שעוד רלבנטי רק לשתי העונות הראשונות, דוסון וג'ואי לא מקבלים אף קול, ודוסון וגרטשן מקבלים יותר קולות... הלא נותר עוד אף מאמין אחד לרפואה?

Remedes

New member
דוסון וג'ואי?! מתי הם הספיקו להפוך

לזוג אהוב?!.. בין הריב הראשון או אולי בין הריב השני? או אולי בין הניתוחים האינסופיים שלהם על המערכת יחסים שלהם.. עד כמה שאני דוגל בזוג הזה ורציתי יותר מכל שהוא יהיה ביחד למרות כל הסיכויים זה תואר אחד שהם בחיים לא יקבלו - לפחות לא ממני... הרי מההתחלה (כפי שגם אתה ניסחת בעצמך) הקשר היה מיועד להרס.. כבר בהתחלה אחרי הנשיקה ראינו סדקים ראשונים במערכת... ואז החלה הפרנויה המגוחכת של דוסון כלפי ד'ואי וההתרחקות האבסורדית של ג'ואי ממנו.. אז זוג אהוב?! לא חושב.. אולי "הזוג הרצוי" או Most Ment To Be ועכשיו ספויילר קטן לחדשים... וגם בהמשך הסדרה ישנם הרבה יותר זוגות יותר אהובים מדוסון וג'ואי.. פייסי וג'ואי, ג'ק וטובי כן כן אפילו הם ידעו להסתדר טוב יותר מדוסון וג'ואי שלנו.. ואפילו ג'ן והנרי היו יותר אהובים .. צר לי.

doron g3

New member
זו שאלה של סמנטיקה

ההודעה שלך אולי מסבירה למה דוסון וג'ואי הם לא הזוג האוהב ביותר, אבל לאו דווקא למה לא הזוג האהוב. השאלה האם הם צריכים להיות יחד היא שאלה שנוייה במחלוקת שגם לי אין תשובה חד משמעית עליה, אבל זו לא השאלה פה. למען השם, יש פה את פייסי ותמרה... אני וראה בניסוח "הזוג האהוב" יותר "זוג רצוי" מ"זוג מוצלח", ולכן דוסון וג'ואי תמיד יהיו אצלי במקום הראשון, גם אם בקשר הזה היה פחות אהבה מאשר בין ג'ואי וצ'ארלי.

Remedes

New member
טוב כמו שאמרת זה שאלה של איך

מסתכלים על זה.. אבל אני מסכים איתך על התשובות ההזויות שיש כאן.. פייסי ותמרה?! אני לא חושב שטכנית אפשר להכליל אותם כזוג.. אלא יותר כנאהבים שזה הבדל גדול.. - ספויילר - ועד כמה שאני תומך בקשר של דוסון עם גרטשן בידיעה שהיא תרמה לו ה-ר-ב-ה וביגרה אותו והוסיפה לו עוד מימד באישיות אני גם לא חושב שהם אפילו ראויים להקרא זוג אהוב...

1Shir

New member
אתה יודע מה דורון, אני איתך. שיכנעת

"דוסון קריק" = דוסון וג'ואי לא יעזור כלום, הם הזוג בהא הידיעה של הסדרה. הם הזוג המיתולוגי, הזוג שאתו למדנו, חקרנו והתלבטנו מהי אהבה. ספויילר - אני עדיין לא הבנתי איך זה שהם לא יחד בסוף, זה מחדל בעיני.

doron g3

New member
שמח שקלטת את המסר

אני לא ממש מבין מאיפה שאובה כל הציניות בתגובה שלך. קודם כל, כי אפילו אם זו אכן הדיעה שלי (והיא לא, כנראה שללא הצהרה חד משמעית זה לא מובן), אני לא רואה מה לא לגיטימי. מילא אם הייתי דוחף את הדיעה הזו לכל דיון, קלוש ההקשר כל שיהיה, אבל בדיון על הזוג האהוב ביותר, כתיבת העדפתי (לפחות לפי דעתך) נחשבת לטרחנות? אבל זה מילא, זלזלי בדיעה, אבל לפחות שתהיה דיעה אמיתית. איפה כתבתי בהודעה שאליה הגבת שהם הזוג של הסדרה? שהם הכי מוצלחים, טובים או לא יודע מה? בהודעה אחרי זה (ובהודעות אחרות), כבר ציינתי שאני בכלל לא בטוח שהם היו צריכים להיות יחד בכלל, ואם אני נוטה לדיעה מסויימת אז זו הדיעה הפחות אופטימית. בעצם, טענת נכון. ההנאה הכי גדולה מהסדה היא אותה אהבה של ג'ואי לדוסון בעונה הראשונה, הפעם היחידה, למרבה האירוניה, שכנראה היתה איזושהי הדדיות, גם אם לא גלוייה, בקשר הזה. אז אותה אהבה לא הספיקה בשביל להפוך את דוסון וג'ואי לזוג של הסדרה בהא הידיעה, אפילו לא לסתם זוג מוצלח, אבל אותה עונה ראשונה לבדה, הפכה בשבילי את דוסון וג'ואי לזוג אהוב. כן, אפילו יותר מדוסון וגרטשן.

1Shir

New member
אני אשמח אם תסביר לי

איפה מצאת בהודעה שלי נימה כלשהי של ציניות או זלזול
ואני חשבתי שהחמאתי לך.. זאת לפחות היתה הכוונה המקורית

Remedes

New member
אני חושב שהם לקחו בגדול..

ואני חייב לציין שאני מסכים בהחלט.. הזוג הראוי ביותר להקרא הזוג האהוב.. הם ללא ספק פייסי ואנדי. ההפכים הכל כך משלימים של הסדרה..

עד כה..../images/Emo105.gif

גמני בעד פייס ואנדי! (למרות שבפרק מתקדמים יש זוגות אחרים שאני יותר אוהבת..אהמ)

eliormagick

New member
פייסי ואנדי רולז

פשוט מקסימים ביחד ופיסי בכלל הוא כל כך אחרת איתה וכאילו מראה את כל הקסם שיש בו

למעלה