רחוב ארו קנט ג'וזף 12 מגיעים ממשה דיין (הכביש הראשי מכוון העיר לכוון הים) , ברחוב לוי אשכול פונים שמאלה לכוון המכללה למנהל. מגיעים לכיכר של המכללה וממשיכים איתה ישר. פנייה ראשונה ימינה רחוב אלי ויזל. מגיעים לכיכר פונים שמאלה - רחוב שמעון פרס. נוסעים ברחוב שמעון פרס עד הפניה השניה פונים שמאלה לרחוב סמואלסון. וברחוב סמואלסון שוב פנייה שניה שמאלה - רחוב ארו קנט ג'וזף 12 בית שלישי מצד שמאל. אם את מסתבכת תוכלי להתקשר אליי. 1-800-20-60-50
חבל לי לשמוע על פרישתכן מהאזור ומאחלת הצלחה מכל הלב. רוצה להגיע ולהספיק להתענג על מה שיש לעונת החורף ו/או המעבר. הבעיה שלי... יחסית למידות הגדולות אני צריכה את המידה הקטנה... ממש קטנה נו באמת....סתאםםםםםםם בקיצור זקוקה למידה 2 ובפעם האחרונה שהייתי לא היה הרבה מידה 2 אשמח לקבל מידע האם יש טעם להגיע למידות הנ"ל ואם לא אכפת לך קצת ליידע מה סדר גודל המחירים לעונת המעבר והחורף תודה ושוב בהצלחה
אזור משגב בכלל וכמון בפרט. התנדבתי במסגרת השירות לאומי שלי בסביבה. חוץ מזה שקר מאוד בחורף, היתרון הגדול הוא שנעים-נעים בקיץ, אני כמעט ולא זוכרת ימים חמים (אבל לי יש סטנדרטים שונים לחום בתור אילתית). מעבר מוצלח.