הודעה

דליה,

אין ספק שהרמת את הכפפה והבאת את השינוי בנושא, ועד היום יש לי 5 פריטים מדהימים שאני נהנת מהם. אני בטוחה שכל שתגעי בו יהפוך לזהב בהצלחה בהמשך, ליאור

dalfin

New member
ליאורי, את ילדה של החיים אמיתית

ריגשת אותי. תודה. דליה

אבל אבל אבל... ../images/Emo4.gif

עוד לא הספקתי לבקר אצלכם אפילו...
אני משערת שאת עושה את הבחירות הנכונות לך, שרק יהיה לך טוב בכל דרך בה תבחרי והעיקר שיהיה המון בהצלחה בהמשך!

dalfin

New member
הסתכלי בשרשור קצת יותר למעלה

נתתי הסבר מפורט. בגדול - ראשון לציון מערב - פרס נובל.

חיפשתי ולא ממש מצאתי...

ראיתי שאתם נמצאים בראשל"צ אבל לא יותר מזה... שזה כבר מצויין, כי גם אני גרה במערב ראשל"צ, כבר שבוע ויום!
כן כן, אני ראשל"צית טרייה
אם אפשר כתובת מדוייקת וימים ושעות בהם אתם פתוחים, אני אשמח
בתודה מראש, אפרת

dalfin

New member
ברוכה הבאה לראשון לציון ../images/Emo8.gif

רחוב ארו קנט ג'וזף 12 מגיעים ממשה דיין (הכביש הראשי מכוון העיר לכוון הים) , ברחוב לוי אשכול פונים שמאלה לכוון המכללה למנהל. מגיעים לכיכר של המכללה וממשיכים איתה ישר. פנייה ראשונה ימינה רחוב אלי ויזל. מגיעים לכיכר פונים שמאלה - רחוב שמעון פרס. נוסעים ברחוב שמעון פרס עד הפניה השניה פונים שמאלה לרחוב סמואלסון. וברחוב סמואלסון שוב פנייה שניה שמאלה - רחוב ארו קנט ג'וזף 12 בית שלישי מצד שמאל. אם את מסתבכת תוכלי להתקשר אליי. 1-800-20-60-50

dalfin

New member
תחנה מרכזית חדשה מכירה?

אם כן, תגיעי לשם ותרימי לי טלפון. אני אכוון אותך תוך 5 דקות את אצלי. אין לך מה לדאוג ראשון לא כזו מסובכת

מה מצב המידות "הקטנות"?!

חבל לי לשמוע על פרישתכן מהאזור ומאחלת הצלחה מכל הלב. רוצה להגיע ולהספיק להתענג על מה שיש לעונת החורף ו/או המעבר. הבעיה שלי... יחסית למידות הגדולות אני צריכה את המידה הקטנה... ממש קטנה נו באמת....סתאםםםםםםם בקיצור זקוקה למידה 2 ובפעם האחרונה שהייתי לא היה הרבה מידה 2 אשמח לקבל מידע האם יש טעם להגיע למידות הנ"ל ואם לא אכפת לך קצת ליידע מה סדר גודל המחירים לעונת המעבר והחורף תודה ושוב בהצלחה

החתולית

New member
../images/Emo50.gif דליה

עכשיו אהיה מוכרחה למצוא זמן להגיע לראשל"צ (דווקא הייתי בסביבה אתמול בלילה), אולי בשישי. בכל אופן, מאחלת לך הצלחה ומעבר קל לצפון.

Agnetta

New member
../images/Emo50.gif בכל הפרויקטים החדשים שלך

אני בטוחה שתצליחי - יש לך אופי של יזמית. לאיזה אזור בצפון, אם מותר לשאול אתם עוברים???

dalfin

New member
לאזור של ישובי משגב

ישוב קהילתי קטן ומקסים בשם כמון שיושב על הר מאוד מאוד גבוה 5 דקות מכרמיאל. וכן קר שם בחורף.

novemberain

New member
אזור מקסים.

אזור משגב בכלל וכמון בפרט. התנדבתי במסגרת השירות לאומי שלי בסביבה. חוץ מזה שקר מאוד בחורף, היתרון הגדול הוא שנעים-נעים בקיץ, אני כמעט ולא זוכרת ימים חמים (אבל לי יש סטנדרטים שונים לחום בתור אילתית). מעבר מוצלח.

למעלה