הודעה

טאKילה

New member
../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo41.gif

בקרוב
היכונו
בקרוב
נקיים תחרות בקטגוריות סיפורים ושירה תחרות נושאת פרסים,אל תשאלו איזה פרסים, אני עדין לא יודעת. אם למי מיכם\ן יש רעיון להרצת התחרות אתם מוזמנים לשלוח אלי מסרים. אני אצטרך סיוע משני\שתי מתנדבים כשופטים על מנת לנהל תחרות אובייקטיבית וטובה לכולם\ן. מי שרואה עצמו כשופט טוב מוזמן להציע את עצמו, במידה ויותר משניים\שתיים יציעו עצמם ,נבצע הצבעה מי יהיו השופטים בתחרות. בנתיים תשחיזו את נוצת הדיו להתחיל לכתוב בוורד. חדשים מוזמנים להצטרף לפורום אילה שיצטרפו עד 10 לחודש אוגוסט יוכלו להשתתף בתחרות.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifתגידו זה לא מענין??../images/Emo178.gif../images/Emo20.gif

למה אני לא רואה תגובות ,הצעות,התנדבות???

טאקי מחכים לפרסים!!

אולי לא משתלם? אולי כולם/ן כבר בשורה 300 בסיפור שכותבים/ות? אני לא יכול להיות שופט אני משוחד ע"י החברים/ות בפורום. כולם/ן עשר מבחינתי.

טאKילה

New member
בשורה 300????../images/Emo3.gif

חכה נראה מה יהיו הפרסים, חוצמיזה אל תהיה משוחד אהה
אתה כותב לא????????????? בטח שכן!

kfireli

New member
טקילוש ערב טוב ומקסים

השופטים צריכים להיות כולם מי שכותב לא מצביע בעד עצמו דרגי את השירים מ 1 עד 12 וכולם יצביעו ונראה מה יצא מזה............ ונראה מי יהיה כוכב השירים.........

טאKילה

New member
כפירי אני מחכה לעוד תגובות..

לעוד רעיונות,,חברי פורום,וחדשים.

kfireli

New member
טאקילוש

מחכה בקוצר רוח למתמודדים תמונה לכבודך

kfireli

New member
ועוד אחת לטקילוש

איך את רושמת על התמונה??? מקסים והשיר מעולה

kfireli

New member
טאקילוש

שיגעת אותי איך את כותבת על התמונה מדהים ספרי לי מהמםםםםםםםםםםםםםםםםם

טאKילה

New member
../images/Emo9.gif כפירי..

נלחמתי לדעת ועכשיו אני יודעת כמה שזה פשוט וקל וואוו

kfireli

New member
טאקילוש

נשמה כל הכבוד רק לא כתבת לי איךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך כותבים כךךךךךךךךךךך ותמונה לכבודך

Mוניk

New member
אווצ'''''''' טאקייי

זה לא פייר מאמיייי אני עסוקה מעל הראש בימים אלו ת'יודעת, עבודה טיולים, פאננות וכו' וכו' הייתי רוצה להיות שופטת וגם לכתוב סיפור או שיר אז אולי חכי לספטמבר הראש יהיה יותר פנוי ואוכל להיות מעורבת במשו לפחות טופ מאמי אבל אני יעקופפ פו אולי יהיה לי זמנ לאיזי הערה פו ושמ רק הערות חיוביות יו נואוווו בהצלחה

למעלה