../images/Emo41.gifהודעה לכולם../images/Emo41.gif
הרגע חזרתי הביתה, ושאני אמרתי לעמי שיגיד לסהר שאני אפסיק, אתם ממשיכים - מזל שאני בפרישה... שי - בחיים לא ראיתי אחד שחצן כמוך - אח שלי הקטן יותר חכם ממך, שאדוס נעלמה!!! סהר - אתה שחצן אפילו יותר משי ואפילו שאני מוכן למחול על כבודי ולסלוח לך, אתה משחק אותה נפגע ולא עונה. אור (אמבר) - זה שנכנסת להיכל לא אומר שאתה טוב. אוראל - עוד אחד שחצן יוסף אתה מלך
מעכשיו מי שרוצה לדבר איתי שידבר איתי במסנג'ר, יש פה אנשים כאלה מגעילים!!! ביי לכולם!!! אחרי שאני משקיע ואני עושה סרט, כותבים לי שהוא לא נכון, תקלטו זה סרט גיוס, אם אכן AIS היא נובית (וזה לא נכון, לפי דברי שי) לא הייתי רושם את זה בסרט גיוס... זה כמו ששי ירשום ש-SWAT נובים (למרות שזה נכון), הוא בחיים לא ירשום את זה כי הוא יודע לקרוא לכולם נובים. לעומת זאת אני יודע את האמת. יותר אני לא מגיב כאן (בלי נדר) ביי לכולם!!!
הרגע חזרתי הביתה, ושאני אמרתי לעמי שיגיד לסהר שאני אפסיק, אתם ממשיכים - מזל שאני בפרישה... שי - בחיים לא ראיתי אחד שחצן כמוך - אח שלי הקטן יותר חכם ממך, שאדוס נעלמה!!! סהר - אתה שחצן אפילו יותר משי ואפילו שאני מוכן למחול על כבודי ולסלוח לך, אתה משחק אותה נפגע ולא עונה. אור (אמבר) - זה שנכנסת להיכל לא אומר שאתה טוב. אוראל - עוד אחד שחצן יוסף אתה מלך