ההופעה - מתי להגיע?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ההופעה - מתי להגיע?

אז מתי אתם מתכוונים להגיע לפארק רעננה ביום של ההופעה? כמה זמן קודם?

yotem 17

New member
הנה סדר יום להופעה:../images/Emo83.gif

קם מתישהו בבוקר 9:00- בגרות בספרות. חופר ככל יכולתי עד 11:45. מגיע הביתה ב- 12:15 בערך, מתקלח מהר, מתלבש, אוכל משהו ויוצא. אני מאמין שאני אעלה על רכבת של אחת ומשהו, אגיע בסביבות שתיים להרצליה, אוטובוס לרעננה- עוד איזה עשרים דקות. קצת אחרי שתיים וחצי אני שם. [משעמם לי P:] אה לירי אני צריך באמת שתגידי לי איזה קו צריך מהתחנה שם בהרצליה...אם אני לא טועה זה 29 או משהו כזה, אבל אני ממש לא בטוח.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נאמ..

בעקרון מהרכבת בהרצליה אתה צריך לקחת קו 29 באמת לכיוון רעננה [יש כל עשר דקות רבע שעה] ותוך רבע שעה הוא מגיע לרעננה [רחוב ירושלים פינת אחוזה] ליד הפארק צריך לרדת.. הליכה של 10 דקות לאמפי [ההופעה באמפי נכון?] פארק וזהו ;] מתי ההופעה תגמר לדעתכם? יהיו אוטובוסים אחרי? כי אם לא אני צריכה לבדוק אם יש אפשרות שאתה אליאור וזיו תישנו אצלי.

Prue 4 u

New member
צריך אבל לשים לב

שהתחנת אוטובוס שעובר בה 29 שנמצאת בדיוק מהיציאה מתחנת הרכבת היא לכיוון ההפוך, למרינה.. צריך לקחת אוטובוס מהתחנה שנמצאת על הדרך לכיוון פנים הרצליה, פחות או יותר מול קניון שבעת הכוכבים [רק שצריך לעבור הרבה כבישים XD]

Snow White King

New member
כמו שאמרו לתפוס מקום

אני לא רוצה להיות אחרון ובסוף להיות רחוק מהבמה אני גם לא אחד שדוחף XD ואני פוגש שם 2 בנות מהפורום ניהיה ביחד, ונכיר יותר טוב :]

patito ƒeo

New member
אני גרה שעה וחצי מרעננה :( ../images/Emo107.gif

ולחברה שלי יש בגרות באותו יום במוזיקה והיא עוד לא יודעת מתי היא אז אין לי מושג]: אבל זה טיפה מלחיץ אותיP:

y a m i girl

New member
המ...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

הדרך שלי לשמה זה להגיע לתחנת רכבת ברחובות ( שאם זה אוטובוס זה בדרךכלל לוקח 40 דקות
) ואני מניחה שמשמה לרכבת בהרצליה ומשמה אוטובוס לרעננה... בטח אגיע בצהורים... אני ממש רוצה להיות קרובה לבמה. שורה ראשונה רולז

SsomeoneE

New member
ללכת לשם בשש בבוקר זה מוקדם מדיי לדעתכם?

פשוט אני גרה רבע שעה -20 דקות משם, אז אני צכה להתארגן על שעה של אוטובוס ולצאת. אבל אני רואה שרוב מי שהולך יש לו בגרות אז אין לי כל כך חשש למקום מקדימה בשערים אם רובכם תהיו בבגרויות, השאלה כמה אנשים הולכים שיש להם בגרויות ..

למעלה