הגמר- חלק ב'

• פותח הנושא Yu vi
  • פורסם בתאריך

Yu vi

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifאני צריכה להסביר את עצמי?../images/Emo99.gif

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif מסכימה!

הקולקציה של לורה הייתה כל כך מתה ... (בעיקר שלה) סבתא שלי הסתכלה איתי, וכשיצאה שמלת הסיום היא מלמלה "היא יכולה לעשות משהו שלא קשור לחרוזים?" ונקרעתי מצחוק XD

../images/Emo58.gif

היה אחלה פינאלה.:) בכל קולקציה היו דברים יפים, והקולקציות של אולי וג'פרי היו מעולות. אולי הייתה הכי טובה לדעתי, אבל מילא..
אני והשופטים חושבים אותו הדבר לעיתים רחוקות.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מאוהבת!

אוי, הקולקציה של ג'פרי מדהימה! מבחינתי הוא עוקף את ג'יי וקלואי בקלות. השמלת בייבידול עם הנקודות וה-שמלה עם הפסים הירוקים היו מדהימות! פשוט ישבתי מול הטלוויזיה ונמסתי. הייתי בטוחה שאולי תזכה אבל בסוף לא.. דרך אגב, זה בדיוק כמו שאני רציתי. בהודעה שכתבתי על חלק א' דירגתי אותם בדיוק ככה. עכשיו אני אגיד כמה דברים על הקולקציות: מייקל-שתי קולקציות נפרדות. אחת בלבן וזהב ובשנייה צבעונית. אכזבה גדולה.. בכללי, היו כמה תלבושות שאהבתי אבל את רובם לא הייתי לובשת לשומקום. לורה-הצילו! כמות הנוצות שהייתה שם הפחידה אותי, אבל זה כנראה כי אני מפחדת מציפורים וחצי מהבגדים שלה נראו כאילו הם שייכים לעורב. היו לה כמה שמלות שאהבתי אבל הקולקציה שלה הייתה.. All over the place. היו לה כמה שמלות אפלות, כמה זוהרות (glamour) וכמה של עורבים. אני אהבתי את האפלות. אולי-כמו מייקל, הקולקציה שלה הייתה מחולקת לשניים: כסף וחום, וצבעוני. אבל היא עשתה את זה יותר טוב. התאהבתי בשמלה בצבע כסף, קצרה שאיתה היא נתנה לדוגמנית שרשראות. בהחלט מגיע לה מקום שני, אם לא ראשון. ג'פרי
-
אני פשוט מאוהבת בקולקציה שלו! זה כל-כך מדהים! חוץ משתי השמלות (הכחולות האלה, שדרך אגב, גם אותן אהבתי) הקולקציה שלו הייתה מאוד אחידה, אבל גם מגוונת. אני פשוט מאוהבת ביותר מחצי מהשמלות האלה (וכן, אני יודעת שאמרתי את זה הרבה)! היה פרק טוב, אבל הפתיע אותי אף-אחד חוץ מייקל (שאמר את שם הקולקציה) לא טרח להסביר את הרעיון שמאחורי הקולקציה. סליחה על החפירה

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif עקף את ג'יי?!

עם כל הכבוד לג'פרי, ג'יי יהיה רק אחד

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני תמיד פתוחה להצעות חדשות,

כך שאם יש מישהו יותר טוב (לדעתי) אני לא אעדיף את ג'יי רק כי הוא המנצח הראשון.

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifהופה הופה

את גיי לא עוקפים ג'יי הוא המלך הבלתי מעורער. מממ..... מייקל באמת היה קצת מבולבל אולי כאב לו הגשר.

מה יא

New member
אממ בסך הכל../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif

המקומות די צודקים.. לדעתי זה היה צריך להיות: מקום ראשון ג'פרי, אחר כך אולי, מייקל ולורה. למרות שלארוך כל התוכנית לורה היתה אחת הפייבוריטיות שלי, היא איכזבה. נורא מדכא וחסר צבע ומבוגר. גם הגיזרות לא היו משהו. אולי ההריון השפיע עליה, למרות שזה לא תירוץ. אבל תחשבו, לעשות את כל זה שזה גם ככה מלחיץ ובנוסף להיות בהריון. היא גם ניראית מעולה יחסית מייקל הפתיע אותי לטובה, כי הוא לא לטעמי כל כך.. אבל הקולקציה היתה טובה. אולי מעולה כמו תמיד, היתה לי בעיה שהיו כמה בגדים ממש דומים ובכלל לא הסגנון שלה.. הפחות צבעוניים. אבל הגזרות שלה מושלמות ומחמיאות נורא. ג'פרי, למרות שבמשך התוכנית הוא ממש לא הרשים אותי כבנאדם, לקראת הסוף הוא קצת יותר ריגש אותי.. איך שהוא בכה והכל. זה לא אמור להשפיע, אני יודעת, אבל זה גרם לי הרבה יותר לאהוב אותו. התלבושות היו יפות אחת אחת, ומאוד הוא. כמה הערות כלליות - הדוגמניות רזות מדי. זה ניראה רע. אין להן ציצי והשמלות הרבה פעמים פשוט גדולות עליהן באזור הזה >< אין בכלל דרמה בתוכנית הזאת... הכל באולפן, רק עם השופטים והמעצבים.. זה נורא נחמד
היידי קלום נותנת רושם קצת קר מדי... וזהו.. היתה אחלה עונה, זאת תוכנית נורא נחמדה

carmel16

New member
היי בקשר לפרק יש לי שאלות

אני לא ראיתי כי לא הייתי בבית ומזה התבאסתי שלא יצא לי לראות את התצוגות. בכל מקרה קראתי את ההודעות אז הבנתי שג'פרי ניצח ואני שמחה בשבילו.. אבל מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות או סרטון של הקולקציות? של כולם.. תודה!

4hilla4

New member
כן

לראות תמונונת ולדרג אותם- ולצפות בדירוגים של אנשים אחרים כנסי ל-

hadi13

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז .. אני נוסעת לשבועיים לקאמפ כזה...
ולא עוזבת
נתראה עוד שבועיים

למעלה