../images/Emo71.gifאני מאוהבת!
אוי, הקולקציה של ג'פרי מדהימה! מבחינתי הוא עוקף את ג'יי וקלואי בקלות. השמלת בייבידול עם הנקודות וה-שמלה עם הפסים הירוקים היו מדהימות! פשוט ישבתי מול הטלוויזיה ונמסתי. הייתי בטוחה שאולי תזכה אבל בסוף לא.. דרך אגב, זה בדיוק כמו שאני רציתי. בהודעה שכתבתי על חלק א' דירגתי אותם בדיוק ככה. עכשיו אני אגיד כמה דברים על הקולקציות:
מייקל-שתי קולקציות נפרדות. אחת בלבן וזהב ובשנייה צבעונית. אכזבה גדולה.. בכללי, היו כמה תלבושות שאהבתי אבל את רובם לא הייתי לובשת לשומקום.
לורה-הצילו! כמות הנוצות שהייתה שם הפחידה אותי, אבל זה כנראה כי אני מפחדת מציפורים וחצי מהבגדים שלה נראו כאילו הם שייכים לעורב. היו לה כמה שמלות שאהבתי אבל הקולקציה שלה הייתה.. All over the place. היו לה כמה שמלות אפלות, כמה זוהרות (glamour) וכמה של עורבים. אני אהבתי את האפלות.
אולי-כמו מייקל, הקולקציה שלה הייתה מחולקת לשניים: כסף וחום, וצבעוני. אבל היא עשתה את זה יותר טוב. התאהבתי בשמלה בצבע כסף, קצרה שאיתה היא נתנה לדוגמנית שרשראות. בהחלט מגיע לה מקום שני, אם לא ראשון.
ג'פרי
-אני פשוט מאוהבת בקולקציה שלו! זה כל-כך מדהים! חוץ משתי השמלות (הכחולות האלה, שדרך אגב, גם אותן אהבתי) הקולקציה שלו הייתה מאוד אחידה, אבל גם מגוונת. אני פשוט מאוהבת ביותר מחצי מהשמלות האלה (וכן, אני יודעת שאמרתי את זה הרבה)! היה פרק טוב, אבל הפתיע אותי אף-אחד חוץ מייקל (שאמר את שם הקולקציה) לא טרח להסביר את הרעיון שמאחורי הקולקציה. סליחה על החפירה