הגמר- חלק ב'

• פותח הנושא Yu vi
  • פורסם בתאריך

Yu vi

New member
../images/Emo41.gifהגמר- חלק ב'../images/Emo41.gif

שרשרו לפה את כל מה שאתם חושבים על הפרק

Yu vi

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

ייייייייייייייישששששששששששששששששששששש!!!!!!!!1111111 הייתי כל כך שמחה כשג'פרי ניצחחחחחחחחחחחחח !!!!! התחלתי לצרוח מאושר XD הקולקציה שלו הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה !!! טוב, סיכום הפרק: דבר ראשון.. בפרק כשעברו כשהראו את תקצירי הפרק הבא כ"כ הטעו את הקהל כי בעריכה עשו שטים גאן אומר "לרוע המזל" ואז ג'פרי בוכה וזה בכלל לא ככה XD וג'פרי כל כך מדהים, איך שהוא התחיל לבכות! יואו ממש שמחתי כשאמרו לו שהוא יציג למרות שהוא ייצטרך להוריד פריט מהקולקציה. והדבר שהכי שמחתי זה שהוא נפטר מהפאות, ממש לא אהבתי אותן ><
ולגבי התצוגה.. כשג'פרי הציג זה היה מדהים
כל בגד היה יותר יפה מהשני
ובאמת השמלה הכחולה שהשופטים לא ממש אהבו לא הייתה משהו, אבל עדיין זה לא הפיע לי
הקולקציה של אולי גם הייתה מדהימה!!! ממש אל ציפיתי לכזה דבר! לעומת זאת.. לורה ומייקל
בכלל, אבל ב-כ-ל-ל לא אהבתי את התצוגה של לורה. הבגדים היו קצת זקנים.. ובכל מקום שהיא יכלה היא תקעה נוצות שלא התאימו בכלל לבגד! :/ לגביי מייקל.. היו לו כמה בגדים יפים אבל עדיין זה לא השתווה לאולי וג'פרי.. כשהם הגיעו לבמה כדיי להישפט לא התפלאתי כשאולי וג'פרי נשארו אחרונים כי הם היו הכי טובים! בשלב הזה כבר לא שינה לי מי ייזכה כי אהבתי את שתי הקולקציות באותה מידה, אבל בכל זאת חלק קטן ממני העדיף יותר שג'פרי ייזכה :] והנה, הוא זכההההההההההההההההה!!!!!!!111
אושר גדול D: כל כך הגיע לו! והוא כל כך מקסים! עם הילד שלו וכל זה >< אז... מתי כבר נראה עונה רביעית? :]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אני אפתח ואומר שמאוד התאכזבתי מהעריכה של הפרק. בקושי נתנו תשומת לב לכל בגד, צילמו קצת מלמטה וקצת מאחורה - ככה לא מראים תצוגת אופנה. אבל ג'פרי זכה, ולא שלא ידעתי את זה, אבל אני שמחה ממש.
הייתה לו קולקציה מדהימה. גם של אולי הייתה לא רעה בכלל.

ToMmY27

New member
איזו אכזבה..

הבגדים של ג'פרי היו כל כך סתמיים ופשוט אוקיי אולי שתי החליפות האחרונות הירוקות היו נחמדות אבל אני פשוט הייתי בהלם וכזהכל כך אל מגיע לו לנצח. לעומת זאת ללורה יש קלאסה , סטייל והיא פשוט אין קלאסית כל כך ואני אבהתי את הקולקצייה ולדעתי היא הייתה צריכה לנצח גם אולי הייתה מאוד טובה, אני אוהב את השילוב צבעים שלה וסה"כ הבגדים שלה רעננים וצעירים ראיתם תבגד ים של אולי? שזה היה כמו שמלה שהפכה לבגד ים? זה היה פריט ממש יפה.. כל הכבוד לה! מיקיל קצת אהה.. אין לו לדעתי כל כך את הזווית ראייה הנחצוה אבל הקולקצייה הייתה בסדר כזאת..

4hilla4

New member
סוף סוף

מישהו שמסכים איתי שגפרי הוא חתיחת חרא גדול. תודה רבה.. לורה היא מדהימה ואני שונאת את גפרי על מה שהוא עשה לה כל העונה. מניאק

Didush15

New member
מה ג'פרי כבר עשה לה?

יאו איך שמחתייייייייייייייייי! כלכך הגיע לו. לדעתי הקולקציה שלו הייתה באמת הכי יפה... אבל עדיין, אף אחד לא השתווה לרמה של ג'יי. הוא באמת טוב. ג'יי עשה משהו פשוט מדהים, שגורם לך להגיד וואו!!!! אבל מכל הארבעה אין ספק שג'פרי הכי טוב והכי מוכשרר.. קפצתי מאושר שהיא אמרה ג'פרי !! אני מתה עליוווו
ואולי חמודה גם, כפרעליה. הקולקציה שלה הייתה באמת אחלה. לא הייתי מתבאסת אם היא הייתה זוכה.. של מייקל אכזבה גדולה. ולורה? אני בכלל לא מדברת על הכלבה הזאת. לא אהבתי בכלל! הייתה אחלה עונה. מתי הרביעית? (;

noy flat

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כייייייייייייייייייייייייייייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'פרייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני לגמרי בכקתי (בכיתי-צחקתי) זה היה כ"כככככ מרגשש דייייייייי אני מתעלפת...

shanchan

New member
ואוו.

אני כל כך שנאתי את של לורה, באמת. לא הבנתי למה כל כך הרבה אנשים אהבו אותה. אז סבבה, היא יודעת לעבוד עם חרוזים, יופי לה. הבגדים שלה נראו זוועה, אוקיי? האמת היא שאת שלה שנאתי יותר מאת של מייקל. ואגב מייקל, מה לעזאזל קרה לו? איפה הבגדי םהיפים שהוא היה עושה פעם? ומה אלה הבדים המכוערים האלה שהוא השתמש בהם? את של אולי ממש אהבתי, מה שהפתיע אותי, כי כשהיא הראתה לטים גאן את הבגדים שלה ממש לא אהבתי. אבל בתצוגה זה פשוט היה יפהפה. ושל ג'פרי? צריך לדבר על זה בכלל? זה היה פשוט מדהים. כל כך אהבתי את השמלה האחרונה, וממש אהבתי את הבדים שהוא השתמש בהם, הנקודות והפסים. היה פרק פשוט מעולה

hadi13

New member
אני יראה ב9 ../images/Emo3.gif יש לי יס...

ואז אני יגיב

hadi13

New member
קולקציות מדהימות../images/Emo70.gif

של ג'פרי ואולי אהבתי כי הם היו הכי חדשניות וסגנון שאני אוהבת.. הבגדים שג'פרי עיצב פשוט סגנון מתאים וגם רואים שזה הוא -וממש הגיע לו לזכות
אולי הייתה ממש חמודה וחבל שהיא לא זכתה אבל כנראה זה באמת היה צריך להיות ג'פרי

m o r 1 0 2

New member
ראיתי......ואני בשוק../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

אני לא מאמינה שג'פרי ניצח למרות שאהבתי חצי מהקולקציה שלו.... ציפיתי שמייקל
ינצח כי הקולקציה שלו הייתה מדהימה
"רחוב הספרארי"...חח אחלה שם
את של לורה בכלל לא אהבתי..חשבתי בכלל שאולי תנצח....אהבתי ת'קולקציה שלה..
וגם דניאל ווסוביק המושלם היה שם..
הוא ישב ליד קלואי איזה זוג חמוד הם
...רק חבל שהוא הומו
אני כל כך כל כך מצפה לעונה רביעית....אתם יודעים אם יהיה כי אני ממש מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה
חח חפירה
לילה מדהים לכולם

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif|ספויילר|הדעות שלי + ד"א אני חדשה =]

לדעתי- לא משנה כמה אולי \ מייקל \ לורה טובים-לג'פרי הגיע בגלל מילה אחת- חדשנות. הבגדים של לורה- לא ישנים. הבגדים של אולי- אין תלונות. מקום שני בהחלט מגיע לה. הבגדים של מייקל- ציפיתי ליותר. הוא באמת צריך להתבגר.

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif תיקון תיקון תיקון!

הבגדים של לורה- ישנים. (לא יודעת איך התפלק לי ה"לא")

hadi13

New member
../images/Emo47.gifהעיצוב האהוב ../images/Emo26.gifהגמר../images/Emo47.gif

אם אתם הייתם יכולים לקבוע מי ינצח את הקולקציה של מי הייתם בוחרים
שרשרו
לקולקציה שהכי אהבתם. ו
לקולקציה שהכי פחות אהבתם.

למעלה