הגיגים

שטויות במיץ. אני מכיר מישהי שהמשפחה

שלה מאשקלון, והם מכירים את יוסי. הם אמרו לה שהוא בן אדם זהב, שתמיד עוזר למי שהוא יכול. והוא בכלל קבלן, וכבר שמו פה בפורום תמונות שלו מהעבודה.

Xtramen

New member
איתי הוא בחור טוב

אבל משעמם ממש ושפרה לא עושה כלום חוץ מלאכול לאון מענין רנין רק בוכה וונסה מעניינת עינב ויוסי והחדשים לא הספיקו לשעמם

mor402

New member
עוד משפט מתנשא מבית שפרה

"איך אני אוהבת את גאוני הכושר"..... מי את חושבת שאת???? אני לא יכולה לסבול אותה!!! כמה התנשאות בבן אדם אחד? מה שעצוב זה שהיא מאמינה שהיא הכי חכמה וכל דבריה נכונים

ROFL

הייתי על הרצפה כשהיא אמרה את זה אחת שעושה "פוגה" במקום יוגה ונראית ומריחה כמו חבית דגים! חגית טעתה כשאמרה שלא מריחים, סימני הזיעה המגעילים ברמות מעבירות אחלה של ריח דרך המסך

תמנונה

New member
יווווווווווווווו כמה ארס יש לכם נגד שפרה

בעיני היא פשוט גם יפה, גם חכמה וגם מקסימה. שאר התכונות שהלבשתם עליה חלקן נכונות וחלקן לא אז מה? מה רע בלהיות מניפולטיביים? אפשר לחשוב שכולכם טלית שכולה תכלת תחת ניקים שאף אחד לא מכיר אה? ועל צבר להגיד שנראה כמו עבריין? וולאה צריך מידה רבה של רע לב. ק נ א י ם יאלה תהיו כנים עם עצמכם. מתה על שפרה, צבר, רנין, לאון,

MEYTAL 14

New member
אם את מתה על (כנסי, חשוב!!!)

אנשים שכל מה שעושים בתוכנית זה לרכל, ולומר מספר משפטים מגעילים כגון "מתי כבר יעיפו אותו, אותו ואת הבת שלו?", ולומר על אנשים "ירושלים מלאה יהודים משומשים בהיסטוריה, יהודים יד שנייה, עם פגימות קלות, זולים יותר", "מי שהיה אמור להגיע בתור קוריוז נתקע יותר מדי בבית", "אהבתי את זה ששמו לעינב שיר בערבית ביום שישי", "טוב שליוסי אין סיגריות, עדיף שתמיד זה יהיה ככה, שישכב במיטה ולא יישב בחצר ויקשיב", "מי זה אשר? שיילך להזדיין", "אתה רוצה שאכניס לו מכות (על יוסי)?", "אני בכלל לא מבין מה הוא מדבר, השפה שלו זה בכלל לא עברית" ו"חזירה וגרגרנית", אז צר לי לומר לך, מצבך קשה :S

hamshoshit

New member
כנסו דחוף

איך קוראים לשיר שצבר זימזם לפני כמה שניות? שיר ישן כזה

madmongo

New member
כתבה היום ב'מגזין' של מעריב

קראתם ? בקצרה, הכתבה טוענת שכל ההפקה של התכנית רקובה מהיסוד, משנה חוקים כראות עיניה, מצנזרת חומרים ולא אובייקטיבית בעליל, וסוטה מהחוקים הברורים של תכנית 'האח הגדול' העולמית לראיה, הביאו שתי דוגמאות מעולות : 1) החלטה הזויה, להעלות את מספר המועמדים על הגריל מ -2 ל-3 ע"מ למנוע אפשרות שיוסי או עינב יודחו (שניהם שחקנים חזקים וחשובים) 2) ההחלטה לצנזר את כל סיפור האבל של שי שטרית ע"מ למנוע מהצופים להזדהות עם כאבו ולסמס לו בטירוף, ובכל לגרום להדחה של יוסי או שפרה (שתי שחקים חזקים וחשובים) מה דעתכם ?

סתונית5

New member
שברתי את הראש למי אינה דומה...

וכעת נזכרתי. האמא של להקת התרנגולים: נעמי פולני. והנה תמונה לא ממש טובה בצעירותה:

למעלה