הגיגים

thewish

New member
מישהוא מוכן בבקשה לסגור להם את המים?!

דיי! כמה מים הם מבזבזים, זה צורם לי לראות כזה בזבוז במדינה חסרת מים כמו ישראל. באמת, רק עכשיו שחר פתח את הברז והחל לטייל במקלחת כמו איזה סולטן, בלי חשיבות למשבר המים. והכי מצחיק, שמוכרים לנו את הלוקשים שבבית האח הגדול לא מבזבזים מים, ועושים עוד זום להודעה כל פרק. בבקשה, שהאח הגדול יקציב להם מס מים, או כמות מסויימת של מים ליום, ככה הם ילמדו לחסוך! אוף, אי אפשר....

Xtramen

New member
ריאלטי

מה אנחנו מחפשים בתכנית? משום מה יש תחושה של חיבור לשעמום בחברה הישראלית מוצאים את נעמה קרן ומיקי שמוסיפות חיים מנפולטיביות ואקשן משאירים את איתי שפרה ורנין שמשעממים עד מוות זה ריאלטי??? אני רוצה אקשן! ולא משנה לי נוצרי ערבי יהודי תמני צרפתי הולנדי ספרדי רק שיהיה מעניין יהיה חיים לא יובש משמים! ואין שום סיבה להתקע לפינות של גזענות הם לא הולכים לייצג אלא לבדר

adi1506

New member
מישהו ראה באחות הקטנה

אני לא זוכרת מי התארחה .. אולי רותם ניר אבל היא אמרה שהיא יוצאת עם אח של אורן וינגפלד מהחדשות , מישהו זוכר?

הדתייה1

New member
הצילו-אין צפיה דרך האינטרנט- יש קישור???

יש למישו קישור- מכורה קשה -בלי הוט! ה צ י ל ו

קונספירציות ?! יוסי בובליל מה אנחנו יודעים ?

אני שמעתי שמועה שיוסי עובד ביחד עם ההפקה כבר כמה שנים על התוכנית הוא שותף בתוכנית ומנסה להסוות את זה כאחד המשתתפים אמרו פה שהוא בכלל סוחר שטיחים בחנות שנקראת "יוסף מלך השטיחים" ברשל"צ ונתנו טיעונים דיי משכנעים ... אז למה להאמין אני כבר לא יודע ..למישהו יש דעה בענין ???

שירה763

New member
דו"ח יומי

שלום, אני מנסה לצפות בדוח היומי באתר ולא מצליחה. כתוב לי "למערכת אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין". צריך להוריד תוכנה של Windows Media Player ? תודה

שמתם לב שאין שבוע אחד אפילו בלי ההתבכיינות של

רנין...? אז היום הגיע השעה היומית של התשומי שלה , רק ככה היא משיגה צומי מעבר לזה אין בה כלום חוץ מלהגיד כל שבוע ''אני רצינית כשאני אומרת שאני רוצה ללכת, חלאס'' כאילו אז יאללה עופי , את לא קולטת שזה מוציא אותך צבועה וחולת צומי?

boska2

New member
עינב מאוד פרודוקטיבית

גם אתמול בלילה וגם היום מבשלת ומכינה אוכל לכולם,בו בזמן ששפה,רנין ולאון עסוקים ברכולים על הדיירים החדשים. מאוד מלמד על האנשים,איך הם מתמודדים עם שינוייםץ הכי מקבלים בבית הם:עינב,ונסה,יוסי ואיתי-כל הכבוד

רנין גזענית?

מעבר לכך שהיא קיללה את עינב ויוסי ואמרה על ה4 החדשים באנגלית שהם לא "איכותיים" ירדה מתוך תחושת שטנה ורוע גם על שחר "יצור", היא גם קיללה משהו בערבית!! מישהו הבין? זה האח הגדול שלנו מאפשר לאחד לקלל לגדף ולהסית נגד האחר בסתר?
אני מאוד מקווה שיעיפו אותה והיא תשב בקרב חבריה ה"אמיתיים" בעולם ה"אמיתי" שלה, איתם מה שבראש לבין מה שיוצא מהפה יש המון המון הבדל!!!

hen96

New member
*******לפי דעתי המכתב לא מתייסיר

ממש בושה מה שהבחורה הזאת עושה, אני במקומו לא נוגעת בה בכפפה, אלר ערבייה , איפה הכבוד הערבי?

morPUMA

New member
שפרה מעצבנת.. למה היא חושבת שהיא כזאת חכמה???

"מסכן" לאון, איזה מניפולציות היא עושה לו... היא כ"כ שנואה, איכס.

madmongo

New member
עכשיו, כשדי ברור מי ינצח -

אוקיי, אז עברנו כבר מחצית הדרך, ולרובנו כבר פחות או יותר נהיר מי ייקח את המשחק. המנצח ייקח את המיליון, ומבחינתו, הוא מסודר. אותם דיירים שלא ינצחו, ייצאו החוצה וינסו את מזלם בשוק הסלבס. כל המודחים עד כה לא ממש הצליחו למכור את עצמם בחוץ ודי נעלמו מהחיים שלנו. אלה שנשארו, חלקם צברו אהדה כל כך גדולה, שאין ספק שהמפרסמים יקפצו עליהם. מי לדעתכם יצליח לעשות קריירה 'סלבית' כלשהי לכשיודח (פרסום, משחק וכו')?

שיrרן

New member
אני חדשה! אני ערביה וחושבת שרנין

לא מייצגת את הציבור הערבי הישראלי

longleggedlady

New member
בחיי שצבר דומה לעבריין

מסכן..ללא גילוח ללא הבעת פנים...ממש כמו הומלס

davidlev0255

New member
דווקא שפרה לא משעממת (לגנאי) וגם רנין

אני לא מאוהדי שפרה / רנין ... אבל שפרה היא ... למרות זאת ..יש לה ידיים טובות , היא מניפולטיבית ומתנשאת, וזה כיף לראות אותה ויחסיה עם "הערסים" - הכי כיף שהיא תיפול שהרי נאמר כבר ,אין כמו שמחה לאיד!" רנין - גם דמות מעניינת , בזכות תייסיר, רנין היא נסיכה עדינה , ("ערביה אשכנזיה, כפי שאומרת עינב ) , חלשת אופי , בכיינית, (ראית איך צבר טיפה נגע בה והיא עפה?) גם חלשה גופנית וגם נפשית. היא גם על תקן הפוליטיקלי קורט איתי - דווקא הפתיע לטובה! חשבתי שהוא מתנשא אשכנזי מסביון והוא לא ! (לפחות לא מראה את זה בבית) הוא הכי נורמלי

conspi

New member
זה נכון ואני יודע ממקור ראשון

עבדתי בשבילו לפני מספר שנים בראשון בנאדם תחמן ממש ובובליל זה בכלל לא השם שלו , קוראים לו יוסף שקלים והוא הבעלים של יוסף מלך השטיחים יגידו שאני משקר אבל אני יודע מה אני יודע...

loli20

New member
נכון , ורנין בוכה ורוצה לעזוב

נקווה שהפעם היא תלך הפתאטית הזאת. מה היא חושבת שהיא באה למחנה נופש , לבית הבראה , היא באה למשחק ואלו החוקים גם אם לא מוצא חן בעיניה שיש דיירים חדשים . היא ממש יושבת עצבנית ואומרת כמה שהיא לא סובלת את ונסה , וכמה שהיא שונאת את עינב , והלוואי ושוש היה כאן. שתעוף כבר נמאס ממנה

לונה 2

New member
לא חשובת שליאון כל כך מסכן

הוא אמר עכשיו לשפרה שחודשיים הוא קיבל פוקוס מהמצלמות ועכשיו החדשים יקבלו אותם. הוא ורנין מקבלים פוקוס כשהם מתחילים לייבב. הכל אסטרטגיה. הכל.

למעלה