הגיגים, שאלות ו

omer719

New member
../images/Emo41.gif הגיגים, שאלות ו../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

כל הדיעות שלכם שלא קשורות לעידכונים, כל השאלות החשובות, וכל הדברים שלא קשורים לאח הגדול, שרשרו לכאן

omer719

New member
מה אתם אומרים על משחק קטן -

ראיתי את המשחק הזה בפורום ההישרדות האמריקאית. שהם עושים עונה מסויימת מההתחלה. אז למשל אנחנו נוכל לקחת את העונה הראשונה של האח הגדול, אני אסכם את האירועים של כל שבוע של הדחה, נשים פה בפורום את המועמדים להדחה שהיו בכל שבוע ואז אנחנו נסדר את העונה הזאת כמו שאנחנו חושבים שהגיע לאותם אנשים אחרי שראינו אותם כל הסדרה. נצביע ונדיח ונראה מי באמת ראוי לנצח. אחרי זה אפשר לעשות גם לVIP ולעונה הנוכחית. מה דעתכם?

omer719

New member
חחח ../images/Emo3.gif

תחשבי שמחבינת האנשים שמשחקים זה רק עיניין של בחירה והצבעה של רגע. זה קצת מאמץ בשביל מי שמנהל. אז מה את חושבת על הרעיון?

שימשון12

New member
אלירז סוף סוף הבין

סוף טוב אלירז הבין שיש האהבה אמיתית בין אילה וסער ותפסיקו לרכל עליהם אלירז אילה סער פותנה אלין לגמר הילה הדוחה עופי הביתה

שירי111

New member
אבל הבעיה איתה היא שהיא לא רואה את הטוב

שאנחנו רואים בשיחות האלה, ואז הולכת לסער ומסלפת את מה שהיה.. מאוד אהבתי את איילה בהתחלת העונה, והיא בהחלט היתה הפייבוריטית שלי, אבל ההתנהלות שלה הרסה לי..

מיק101

New member
../images/Emo70.gifהמשיח הגיע../images/Emo70.gif "לא פלא שאני אוהבת את שניהם"

על מי את חושבת שאת עובדת בדיוק?

רותי167

Well-known member
עובדת? תבדקי את התגובות שלי,תמיד אמרתי

שאני אוהבת את שניהם עד כמה שזה נשמע מוזר. אבל תמיד!

מיק101

New member
../images/Emo243.gif אלירז מלך הבית../images/Emo243.gif

ללא שהומלך רשמית - אלירז הוא מלך הבית שימו לב שכל הבית סובב סביבו כלום רוצים לשוחח איתו להתייעץ איתו להתכסח איתו לבכות על כתפיו להשלים איתו אלירז הרוויח ביושרו, ביושרתו ובכנותו את אהבת הדיירים (גם אלה שאינם מודים בכך)

למעלה