הברבור 01X06

lnofar

New member
אתם ראיתם

איך הרופא משך לדון את כל העור בבטן... בטור אחת שמתנדבת במד"א וראתה אי אילו דברים מזעזעים זה היה הכי מזעזע שיש מרני באמת הייתה יפה גם לפני וגם אחרי האחרי פשוט נראה כאילו שמו לה איפור ועשו לה קצת ניקוי פנים זה הכל... ומה עשו לדון עם השיער מזעזע... ולגבי התוכנית שבה התחרתה אחת בשם אנדראה(היא לא זכתה) זה רק אני או שהיא ממש דומה לטריסטה???

הברבור - הפרק היומי

משהו מוזר במקצת.... בפרק אחר שהוקרן שבוע שעבר זכתה האחת שהיתה אמנם יפה ומשופרת פחות, אך היא עשתה הכל כמו שצריך, ונתנה 100 אחוז מעצמה מול מתמודדת שיצאה נהדר אך עיצבנה את המערכת בקריזות שלה, אבל היום זכתה דווקא אותה האחת שלא ממש הזיז לה ודי עיצבנה בהתנהגות שלה, אבל יצאה הכי יפה מאי פעם, וזה מה שגרם לבחירה.... לא מהלך הדרך אלה התוצאות זכו הפעם. מעניין אותי לדעת האם באמת הן מתחילות כזוג אחת מול השנייה מההתחלה, או שהמהפך כולו נעשה בחפיפה עם כולן יחד, כלומר כל הניתוחים מבוצעים בחפיפה של ימים אחדים בין כל המתמודדות ורק בסוף אחרי המהפך הם מעמידים את הנשים לפי בחירתם אחת מול השנייה, הרי שמלתה של המנחה די ממוחזרת מפרק לפרק.... והאם שמו אותה דווקא מול זאת שלא יצאה משהו, רק בגלל להנמיך את הרעש סביב זה שהיא (הזוכה היום) לא נתנה מעצמה אך היופי חייב אותם לתת לה לנצח...? אה וסליחה אם בילבלתי מישהו... לא זוכרת שמות....

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מזה משנה..

איך אפשר שלא לבחור במרני המדהימה? השניה היתה כונפה ונשארה כונפה רק בצבע בלונד בעעע

אני כבר הערתי שהבחירה הנוכחית

נראתה לי מוזרה. הבחורה נראתה יפה מלכתחילה. היא באמת היתה עצלנית, קוטרית, מפונקת, לא רצתה לעשות מה שאמרו לה, והסכימה להגיע להתפתחות אישית רק אחרי שתוכל לחזות במראה פניה אחרי השינוי. שטחי. לטעמי היא אחת הנשים הפחות ראויות שהגיעו לתוכנית הזאת. ובכלל, שמתי לב שהם תמיד שמים אחת גבוהה ואחת נמוכה יותר, כשהגבוהה יותר נבחרת בתירוץ של אופי טוב יותר. היום היה שקוף שזאת שנבחרה לא היתה בעלת האופי הטוב. לגבי ה"ברבור הכי קשה" שנעשתה, נראה שהם לא התאמצו כל כך לשפר אותה. כנראה נשברו כבר בחלק של השיניים...

PooMiKiT

New member
דון פשוט לא השתנתה וזה עצוב....

לחשוב שניסו לעשות אותה הכי יפה שאפשר ובעצם כנראה שאין לה תקווה... בקשר למרני היא יצאה מ-ה-מ-מ-ת!!!! דרך אגב חדשה אז היי

מאוד עצוב...

דון ניראת עכשיו יותר גרוע מיקודם היא ניראת כמו כבר עם שיער בלונדיני ארוך...

בר!כה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif בבקשהצ קראי

את כללי הפורום בקישור הירוק למעלה.. אני כבר למדתי לקח חחח!! דון באמת נראית כמו גבר עם שיער בלונדיני! לעומת זאת מרני באמת נראית כמו מישל פייפר! היא יצאה מ-ה-מ-מ-ת!

הברבור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יואוו מי שאמר שהתוכנית הזאת לא יפה אז הוא טעה בגדול!!!! כי עכשיו זה יום חמישי והיום ראיתי הברבור התחרות היופי!!!!!! וידעתי שרייצל תזכה.............וחבל שזה נגמר...אבל לא נורא יש עונה חדשה אז לא כדי לפספס!!!!! :))))))))))))

למעלה