הברבור 01X06

../images/Emo41.gif הברבור 01X06../images/Emo41.gif

זה המהפך הכי עלוב שהיה עד עכשיו!! בקושי משהו השתנה!! וואיי.. מחר יהיה את המהפף שאני הכי מצפה לו! יהיה את המהפך של הזאתי בלי השיניים שמופיה בכל הפרומאים של התוכנית!

jerpsy

New member
"love that joker"

כל פעם שיוצאת אישה בתוכנית הברבור לאחר ה"שיפוץ" יש לה את החיוך המזויף הזה שהיה לאותם נשים בסרט באטמן הראשון כאשר השמתשו בתכשירים שלו ומתו (הפרסומות לתכשירים היה - love that joker עם החיוך הטיפשי הזה).

lorley boy

New member
בהחלט כמעט שהיום לא היה שינוי

אך היום כנראה שהולך להיות הברבור הכי קשה מתמיד...מעניין...

NiM®0D

New member
שלום יש לי שאלה....

ראיתי באתר הרשמי את כל המתמודדות לפני ואחרי מהפך ורק אחת לא ראו את המהפך שלה....קוראים לה טניה תסבירו לי למה אין לה מהפך?

yoooni

New member
היא הרימה ידיים..

לא הייתה מסוגלת לעבור את זה ופרשה.

NiM®0D

New member
איזה קטע....ומי שהתחרתה איתה עלתה

לתחרות ישר? כאילו היא הייתה לבד באותה תוכנית?

lorley boy

New member
טעות בניסוח- כנראה שהולך

להיות הברבור הכי קשה שהיה שם

niritcat

New member
לא חושבת שזה חיוך מזוייף אלא...

זה הכי טוב שהן יכולות עם כל הניתוחים שהן עברו בפנים.

מרני?!!? (הפרק של היום)

תגידו לי שהם צוחקים עלי.. היא יפהפיה! נראה לי הם פשוט היו עצלנים בפרק של היום ולקחו אחת שכבר הטבע עשה עליה את רוב העבודה. היא נראית כמו כוכבת הוליוודית שניסו לכער בכוונה לאיזה סרט. אז השיער קצת מבולגן, והיא מנסה לעשות פרצוף של מסכנה עייפה. בעיני בחירתה נראית מאוד לא אמינה, וגם הבכי שבכתה שם. נראה כאילו לקחו מישהי ותפרו עליה סיפור עם בעל שעזב, שירחמו עליה. בטח שחקנית.

maya567

New member
לא יודעת שחקנית או לא - אבל בהחלט

לקחו מישהי שהיא יפה באופן טבעי. גם לא עבדו עליה כל כך הרבה, קצת הגדלת חזה, קצת שיפוץ אף - לא משהו קריטי. לדעתי היא תיקח את התחרות. אני לא מאמינה שתהיה מישהי יפה יותר ממנה. בקשר לדון - היתה מכוערת ונשארה מכוערת. עכשיו היא נראית כמו האחות הפחות מכוערת שלה, אבל עדיין מכוערת. אבל יש רק דבר אחד שאני לא מבינה איתה - איך למכוערת כמוה יש בעל כזה שווה?! אמנם הוא לא איזה בראד פיט, אבל יחסית אליה?! הוא גם נראה צעיר, גג בן 27. בטח הומו

אולי כי פשוט

למכוערות יש כסף והבעלים השווים מנצלים את המכוערות ולוקחים מהם כסף וגם מזיינים מהצד אולי לא כל כך כיף להיות מכוערת את אל חושבת??

maya567

New member
איזה כסף בדיוק יש לבחורה הזו, אם

השיניים שלה היו במצב שבו הם היו - והיא צריכה תוכנית טלוויזיה בשביל כל השיפוצים! ואם כבר - לכל המכוערים יש כסף ואז כל הפרחות עם החזה המשופץ נדבקות אליהם.

maya567

New member
אני מתקנת - לא לכל המכוערים יש כסף

אלא - רובם המכריע של אלו עם הכסף, הם מכוערים (וזקיינים).

זאת הייתה הערה צינית ../images/Emo13.gif

ואם לכל המכוערות ב"ברבור" ספציפית היה הרבההה כסף שכל כל ממגנט חתיכים הן לא היו צריכות לבוא לתוכנית בשביל לעשות את השינוי... למרות שזה מלא כסף לעשות את הכל אבל הן יכלו לפחות לבצע כמה שינויים בעצמן בעזרת כל הכסף.....

למעלה