הבהרה

anati31

New member
ציפוש, כמוני כמוך../images/Emo70.gif

גם אני אוהבת שהפורום "חי"
ומאוד צרמה לי ההודעה של המנהלת היום בבוקר על זה שהפורום הופך לצ'אט. מה זה משנה למה הוא הופך ולמה הוא לא? העיקר שנהנים בו ויש בו חיים
האנשים בונים את הפורום.. ולא ההנהלה

*יערית

New member
ענת יקרה

גם אני כצוך תמיד טענתי ועדיין טוענת שהפורום שייך לאנשים ולא להנהלה! במיקרה הזה...במיקרה הספיציפי הזה הנהלה שהיא ניצת{יקרה לי מאוד}היא אחת מאיתנו, היא עשתה כמו רובינו כאן דרך ארוכה בכדי לקבל ציביון של "בית" למקום הזה, בבקשה ללעדן את הדרך שבה את מנסה להפוך את הויכוח הזה ל"קולני"יש לך את מלוא הזכות לומר את שיש לך לומר אבל אני לא אשב בצד ואראה איך מנסים לדרוך על חברת הפורום כאילו מי היא בכלל? סליחה! אם כל הכבוד לך..ויש לי הרבה כבוד לאנשים.. את חדשה וקיבלנו אותך בזרועות פתוחות, לא הייתי מצפה מאדם שנכנס לבית שלי שיתחיל לפצח גרעינים וישים רגליים על השולחן ויצפצף על חוקי הבית. אז המנהלת צודקת וכן ניצת צודקת לפעמים זה נידמה כצ'אט...והרבה פעמים זה מביא משב רוח רענן..אני חושבת שלציפי ולך ולמיכל ולכל מי שאוהב זאת ניתנה הזכות והיא כיבדה את הדרך שלכן....{לא רק אני שמתי
לכך} תכבדו את בקשת המנהלת או יותר נכון אחת מחברותינו לפורום שביקשה למתן את "קישקושי" הבוקר שכמובן יש לכן את הדרך לעשות זאת במסנג'ר כפי שהבנתי..או במסרים. הבית האכותי הזה ידע הרבה אנשים ובטח ידע גם בעתיד..מה לעשות כמו בכל בית יש חוקים..וצריך לכבד אותם. אני אישית לא מוותרת לניצת על ההנהלה... שמעת אותי
ציפי מבחינתי את יכולה לעשות משב רוח רענן, לצחוק להשתולל מי כמוני יודעת מה זה רוח שטות וכייפיות.....אבל כשזה צורם ומעירים לא צריך לתקוף ולאיים בעזיבה{כבר השכלתי להבין שזה לא ממש בר ביצוע}אפשר לראות את הדברים בצורה חיובית ולהמשיך הלאה. חדל קשקשת ברשת אומרים? ולפעמים זה גם נחמד ....

anati31

New member
אהבתי את תגובתך ...

ויש בה הרבה מן הצדק! לרגע לא זלזלתי במנהלת, אינני מכירה אותה מספיק מכדי לחוות דעה. ואני מתנצלת אם כך הובנו הדברים. אבל הייתי מצפה ממנה לתגובה שונה מזאת של היום. כמו לשלוח מסר אישי ולומר את אשר על ליבה, להוציא תקנון מפורט של הפורום והשימוש בו, לעשות סקר (הרעיון שעלה ) ושוב כוונתי אינה לפגוע, מתנצלת אם פגעתי

../images/Emo82.gif סקר../images/Emo82.gif

למעלה בשורה העליונה בפורום הועלתה שאלת סקר בנוגע לרצון העם איך הוא רוצה שה
שלנו יראה בדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה מי שמצביע משפיע מיותר לומר כי אחליט על פי רצון הרב

*יערית

New member
אבל...המינהלת....

לא יכול להיות סקר כזה? הרי זה ודאי שכולם יצביעו עבור אופציה מס' 3 השאלה.....האם את כמו שעשית בעבר מבלי להיכנס למיגננה..תמשיכי למשוך במושכות?האם תשימי גבולות כשזה חורג מגבול הטעם הטוב? ולא מתאים לך הפיטורים...ומצער אותי שדווקא בימים כ"כ רגישים שלך את צריכה להתמודד מול משהו שפעם זה היה ברור מאליו! אבל ככה זה..מידי פעם צריך לרענן לאנשים את הראש.... יאללה..
אוהבת

למה לא יכול להיות יערית?

יש לך עוד אופציות אשמח להוסיף הסקר אנונימי ומה שברור לך , לי ולכל מי שעבר כברת דרך עם הפורום הזה לא ברור לאחרים. הדברים חרגו מגבול הטעם הטוב פניתי לציפיטפטת במסר אישי למרות שענתי שהגיעה רק לפני יום יומיים לכאן טוענת אחרת כל בקשתי היתה לפטפט בשרשור אחד אין לי בעיה לשים גבולות ואת יודעת את זה אבל... אשים אותם במידה ויש לי תמיכה במידה ואנשים רוצים את הפורום עם צביון שונה איני רואה את עצמי כחלק ממנו זה הענין יפה אמרת בהודעתך הקודמת (וריגשת אותי עד דמעות שבימים אלה פורצות מעיני כמעט בכל רגע נתון) אני חלק מהבית הזה ורוצה להיות חלק במקום שטוב לי בדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה רצון הרב הוא זה שקובע ולך? מזמן לא אמרתי שאני אוהבת אז בואי שניה לצד עוד קצת עוד

*יערית

New member
זהו ש....

אין לי אופציה אחרת...הסקר הצחיק אותי כי לי הדברים ברורים וידועים אני לא חדשה בעיניני פורומים, גם אותי מעמידים במקום לא אחת, לא אוהבת שנוזפים לי לעיניי כולם או שמנסים להפוך את הדברים שלי למשהו שלילי...אוהבת שפונים אלי במסרים כל ביקורת מתקבלת בברכה{לא תמיד עם הסכמה} בדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה דבדקי את תוצאות הסקר...על פי המדגם יש הכרעה
עכשיו כמו שתמיד אני אומרת בנועם....עם הרבה אהדה והבנה.. {ד"א ככה גם אומרת לחברים שהיו לי בעבר} כולם מכירים את דלת הכניסה....הפעם יכולים להשתמש בה ליציאה..הם כבר יודעים להניע את הידית, בדיוק כפי שנכנסו....לא אוהבת מהומות{אם כי הרבה פעמים נקלעתי לתוכם} לא אוהבת אנשים נחמדים שעוזבים כי לא מתאים להם הלך הרוח בפורום...אבל אני מכבדת את רצונם. עכשיו זה הזמן לומר לציפוש..... ציפי...את יודעת שתמיד היו פה עבורך, את יודעת שתמיד אהבו את הדברים שכתבת מתוך ליבך, גם כשאת לא מרוצה מדבר מסויים תמיד תחשבי תחילה... "לשם מה ניכנסתי לכאן מלחתחילה" מקווה שתשארי איתנו..וכך גם חברותייך
בהתאם ל"תנאי" חברתינו מן המיניין ניצת מנהלת פרק ב' מאז ומתמיד,וכמובן יתר דיירי הבית

ophra

New member
לאו דווקא יעריתה

אני הצבעתי ל-1. ואני לא לבד.... עפ
(מצביעה לא אנונימית)

רות 2

New member
בקיצור

ולעינין . אשמח מאוד אם לא יהפכו את הבית לבליל של צ'טוטים בשביל זה יש חדר צ'ט מאז ומתמיד משהו/י פתח "צט" של יום א' ב' וכו' ..אבל בכל זאת.....לא ניפתחו הודעות שהם מעין דו שיח. . . . את זה אפשר לעשות במסרים ובצ'ט וגב' מנהלת לרד יש פחד נטישה תחשבי בה!!(טוב מודה גם לי!!)

*יערית

New member
רותה....

גילו לי היום ש...... גם לי יש פחד נטישה......היית מאמינה?

רות 2

New member
ועוד רציתי להוסיף ..ש. .

גם יערית סובלת מפחד נטישה . . . (פחחחח הכי הרבה היא מפחדת מנטשה המענטזת אל תאמיני לה גב' מינהלת!!) -== = = = = = = = = = = = = ציפוש וכל החדשים חוץ מהצ'ילבה שלי
(אוייש רות כמה שאת קטנונית!) באמת נעים משב הרוח שאתן מביאות איתכן באמת נעים לקרא אתכןלרב שלא תבינו לא נכון. . . . אבל בכל הנוגע לוירטואליה למדתי עם הזמן שאפשר להעשיר אחד את השני בדיעות ,ציטטות שירים,בדיחות, שיתוף אישי ואפילו באי הסכמה בתנאי שלא הופכים את המינהלת לגננת וסדרנית בתנאי שמשיכים באותו שירשור המתפתח לו לנושאים אחרים לא פחות מענינים.

רותה בואי שניה

שתדעי לך ש....... פעם ראשונה מאז החל השרשור ההזוי הזה צחקתיייייייייי
| נשבעת לכם שאני לא לפני מחזור וגם לא מבייצת
|

ראש חסה

New member
אם יורשה לי.../images/Emo72.gif

להוסיף את קולי נגד ציטוטים בפורום יש פורומים שבהחלט מתאים שם הציטוט האין סופי וציפי יודעת ומכירה כמוני חלק מהם כמו פורום נדודי שינה שם מצוטטים כל הלילה !!! מסכים עם ניצת. בורח-- -פחד מחמתן של נשים

חשבתי להגיב כאן

אבל חושבת שתגובתי יכולה להוביל אותנו לשרשור אחר מאוד משמעותי ולכן החלטתי לפתוח הודעה חדשה | וחסר למינהלת הזאת שתשרשר אותי |

למעלה