הבהרה

ההודעה הזאת שלך

לא שייכת לפורום אחר
שם דנים בדפקטים האינטימיים שלנו? אבל העניין מייקי שתמיד היתה לי בעיה עם ה"תואר" גם כשניהלתי מעון והייתי חייבת לחתום בסוף מסמך "ניצת - מנהלת" זה עלה לי בדם שלוש שנים כמעט לקח לי עד שעשיתי את זה באופן טבעי... את יודעת יש כמה סוגי מנהלים לא אגע בכולם רק בשניים האחד מנהל מתוקף סמכות והאחר מנהל מתוקף היותו מוערך הדרך שלי , לא צריך להזכיר נכון? אז בחיים כשנהלתי עסק אף פעם לא ניהלתי אותו ממקום של סמכות תמיד ידעתי להאציל סמכויות ולשתף את הצוות שלי במהלכים אף פעם לא בכפיה וגם כאן רואה זאת באותה דרך שיתוף אז נכון יש לי בעיה עם סמכות (משני הכיוונים אגב) אז מה את אומרת? יש לך בעיה עם זה?
| ניצת מודה למייקי שמצליחה לגעת באינטימיות שלה |

מייקי69

New member
תשובה אינטימית, מחולקת ל-ב' פרקים

(א) טוב, נו, זה הדפקט שלי. ישר צוללת ראש. אבל האמת היא שאין מצב שמנהלת שמנהלת (רגע, אני חייבת לכתוב את זה שוב: מנהלת ש-מנהלת) פורום כל כך הרבה זמן, תקום ברגע ותהפוך את השולחן. אלא אם כן.... אלא אם כן... You know what! אז אני כבר הבנתי את הקטע ה'יפה-נפש' שלך
ועוד יותר הבנתי שאני לא יודעת ככה. ועוד עוד יותר היבנתי, שאת לא יכולה כמו אני. (ב) ובכל זאת - להאציל סמכויות בא ממקום של סמכות. גם להחליט שעושים מהלכים לא בכפייה - בא ממקום של סמכות. לכן אני מתעקשת וחושבת שפה זה לא דמוקרטיה. ואפשר לראות את זה מהכיוון החיובי. תחשבי דאלי לאמה, אנא עארף... תחשבי שאת פורשת כנפיים ומסוככת. אחת היא. הרוח המובילה היא שלך. ולא תמיד המילה "סמכות" שוות ערך למילה "שררה", ממש לא. חזרה ל - (א) ותשמעי, מותר לך לצעוק. סתם לצעוק. מה יש? תשחררי צעקה, יאללה. צאי לחלון ושחררי צעקה. מבטיחה לך יש פה עשר שיחזיקו אותך. עשר אמרתי? - מי סופר. רק תעשי טובה, אל תעשי לי התקף לב. לא כשאני צריכה לטוס לקחת את הבן שלי מ-א"ש לילה, לא כשריצ'ארד גיר בטלוויזיה (ואני מגלה שהוא ביקר אצל מישהו מאד מקורב אלי! שיט!) ובטח לא כשהחלטתי לעשות קצת שכיבות שמיכה! א ש מ ת ך !

הקטע

ה"יפה נפש" שלי עוד כשהייתי בתיכון כיתה ט' עד היום זוכרת את המחנכת שלי קוראת לי בהפסקה ואומרת "את תסבלי כל החיים שלך בגלל זה" והיא צדקה אבל מה ל'שות מייקי זו אני וכן יש לי את החרדה הזו מפני שררה גם אם היא באה מצד אחרים ועוד יותר חלילה שלא תופיע אצלי את מבטיחה לאהוב אותי בכלזות? ועכשיו את משוחררת אבל לא לפני ש..... תביאי
בחיית מייקי | ניצת לא מודה באשמה לפני שיגיע העו"ד שלה |

ophra

New member
הלו הלו הלו..... ../images/Emo4.gif

חכי שניה!!!!!!!! צחקתי!!!!! בחיי!!!!!!! את לא רצינית. נכון???????? את דעתי בנושא (פורום/צ'אט) אני חושבת שכולם יודעים כולל כבוד המינהלת סתם הייתי בעצמי במצברוח שטותי קורה.... לא? צ'מעי שניה אם את רצינית בדברים שאמרת אני מודיעה לך כאן כלל עם ופורום ש.... ההתפטרות לא התקבלה את רוצה לפרוש....? התעייפת....? זה סיפור אחר.... אבל בבקשה-בבקשה-בבקשה לא בגלל איזה שטות שאני כתבתי ברגע של מחשבה לא צלולה שבה שכחתי שבאינטרנט לא שומעים קול ועלולים לחשוב אולי שאני רצינית 'שתגת....??? יהרגווווווו אותי.....
אז למען הסר ספק: סליחה סליחה ושוב סליחה אני לא באמת חושבת שאת דיקטטורית אני לא באמת רוצה שהפורום יהפוך לצ'אט אני כן נהנית מהאווירה הרצינית בפורום אני כן נהנית לפעמים גם מאווירה פחות כבדה אני לגמרי סומכת על שיקול הדעת שלך בנושא אני........ מתנצלת מעומק
אם פגעתי או נתתי לך לחשוב אחרת. לא יודעת איך עוד להתנצל.... אם ידעתי - הייתי ממשיכה עפ
(מרכינה ראש והולכת לעמוד בפינה)

עפרה

הפורום בימים האחרונים קיבל צביון שאינו אהוב עלי האנשים שכתבו בו תרמו ונתרמו חדלו איני יודעת מה הסיבה מה שאני כן יודעת שלנהל צ'אט לא מעניין לי להיות המשרשרת הלאומית גם לא בא לי את יודעת מה? בזה הרגע עלה לי רעיון הולכת להכין סקר (כן יש כלי כזה) הסקר אנונימי נראה לאן הרוח נושבת ועל פיו אגיע להחלטה ועכשיו צאי מהר מהפינה שמעת?

r e d head

New member
למינהלת האהובה עלי ביותר

קודם כל
....שלא תעיזי ללכת יש לי תסביך נטישה שנית כל וידוי אישי אני כותבת פחות כי אין באפשרותי לכתוב יותר מהעבודה רק לקרא (שמו לנו בשרת חסימה על הקוקיז כדי שלא יהיו נזקים מחדירות אינטרנט) וזה מאוד מועיל לעבודה שלי. שלישית לא כל כך עקבתי אחרי הפורום בימים האחרונים אך, כשמסתכלים - הציביון השתנה. אני אוהבת את שמחת החיים של ציפי אבל אבל את צודקת ב 1000% ואת הרי יודעת שאנחנו חושבים כמוך.

מה פה קורה פה???????

יום אחד הולכים לעבוד וללמוד...(כן גם דעת צריך...) וחוזרים למלחמת עולם שלישית.????? השתגעתם? פורום זה פורום צ'אט זה צ'אט פורוצ'אטים יש אמנם... אבל לא בבית ספרנו אז... שרשורים על רעיונות כבדים בצד קלים אבל דו שיח לא רלוונטי....למסרים האישיים, או לחדר הצא'ט..(סוף סוף יפעל חדר הצ'אט של פרק ב'..) יעל (שחשבה שסוף סוף היא בפורום בו יכולה לעקוב אחרי שרשורים גם בסוף היום או למחרת..) תגידו...חושבים שאני יכולה להסתדר בבלאגן????

s h o o s h a

New member
רצון ה"עם"

חושבת שדבריי יהיו מקובלים על רבים מחברי הבית הזה. פורום "פרק שני" בהחלט הפך לבית למספר ניכר של אנשים. ביניהם גם אני (למרות שלא הרביתי לבקר בו לאחרונה ולהשאיר בו טביעות, אבל השתדלתי להציץ מהחלון) לאחרונה, שינה הפורום פניו וחלק מהכותבים אף הדירו ידיהם ו/או ממעטים לכתוב וזאת משום שהודעות בעלות ערך טובעות במלל ולהג. יודעת שלי זה הרגיש לא נוח ולכן לא כתבתי. עקבתי מרחוק אבל מכאן ועד להצהרה על התפטרות המנהלת הדרך ארוכה שכן מאמינה אני בכל לבי שלא זו היתה כוונת איש בבית. ניצת בטרם תגבשי החלטה ותיישמי אותה, קחי לך את החג (אגב, עתיר קלוריות החג הזה - ראו הוזהרתם
) ואת השבת, והקדישי לכך מחשבה אחת נוספת. קל מאד לוותר ואת לא מאלו המוותרים בכזו קלות. וגם אנחנו, דיירי הבית - נעשה כמיטב יכולתינו להשיב את הסדר אל כנו ועטרה ליושנה (פששששש .... אילו מילים .... כנראה בגלל החג הממשמש ובא) וברצינות גמורה - אל תוותרי !!! (ואת ה"סיומות" שלי את מכירה אז .....
)

../images/Emo124.gif לא הבנת ניצתוש את ההודעה

שלי...... אני נפגעתי ממה שכתב לי מר ראש חסה ועל כן כתבתי את מה שכתבתי. וכמו שאמרתי - אני לא בסדר
אני צריכה ללמוד להשתלב פה על פי הכללים של הפורום. את נשארת בדיוק במקומך. הבנת?

מודה ומתוודה ש...

זה נראה כמו שההודעה באה בעקבות השרשורים שאני משרשרת אותך והנה בדיוק לשם כך נועד השרשור לכתוב בהמשך למה שגרם לך לכתוב (כמובן שלגיטימי ואפילו רצוי לפתוח הודעות תוכן חדשות , כמה שיותר אבל הדגש על תוכן) מודה שגם תמיכתה של ענת שנכנסה לסלון ,התקבלה בחם וישר ירקה על כולנו בקשת, בתוספת ההודעה של רד הד ועפרה לא תרמו בנוסף למצבי הרגשי בימים אלו (שאיני מתכחשת לו) לא תרמו לסלט בכל מקרה יש לנו סקר לא? אז נחליט כולנו יחד

להיפך, אני שמחה שאת משרשרת ../images/Emo70.gif

ככה אני לומדת איפה טעיתי. סליחה על אי הבהירות בהודעתי הראשונה...הייתי צריכה לכתוב בעקבות מה היא הגיעה. מתנצלת אם גרמתי לך עוגמת נפש - לא לזאת התכוונתי.... שולם

anati31

New member
"ענת ירקה על כולנו"

יפה לך
שלום ולא להתראות!! הצלחת

מייקי69

New member
אז זהו, שבשביל זה

יש צ'אט - או בתרגום לעברית: פיטפוט. עפרה אומרת שאין לאפ'חד זכות להחליט עלייך (ככה הבן שלי מתבטא) אז אני לא מחליטה, רק אומרת. ומה אני אומרת? אני אומרת שלפני מספר ימים, קוצר מספר ההודעות שנכנסות לדף אחד של פורום. פעם נכנסו 20 הודעות (ראשיות), ועכשיו רק 15. מה שאומר שלפי מניין אקראי של לפני שבוע, היו בפורום הזה, בדף הזה, 3 הודעות של "בוקר טוב", ועוד 3 הודעות של "ברוכים הבאים - הצטרפתי - אתם מקבלים פה חברים חדשים"? (כן, ספרתי.) מה שאומר, שהודעות בעלות משקל, נדחקו לדף אחורי. אני זוכרת שכשאני ניהלתי פורום, זה היה ממש מעצבן לשבת, לשרשר, לצרף, לסדר, לנקות ולארגן. אבל זאת רק אני. ועוד משו יש לי להגיד על "אני"... ש"אני" לא מוצאת עניין בפורום שרוב הודעותיו מסתובבות סביב: "נורא חם. סגרתי את כל התריסים." "התחילה בריזה, אני עכשיו בזה הרגע פותחת את החלונות." (את זה מצאתי בפורום אחר. תודה לאל, לא כאן) אבל כמו שאמרתי, זאת רק אני.

ophra

New member
חכי שניה מייקי.....

גם אני ספרתי ומצאתי בעמוד הראשון של הפורום חוץ משירשור ה-
של היום שרשור של פאני על אהבה לידיד קרוב שרשור של ראש חסה על ההבדל בין אהבה להתאהבות שרשור של חופשיה שמתפטרת מתפקיד הגרושה שרשור של יערית על נסיעות ומהירות שרשור של הסיני הזקן על סוף העולם ועוד שרשור של מישהי... לא זוכרת איך קוראים לה...
כל זה עד שירשור ה-
של אתמול שגם אחריו יש דיונים מעניינים (כמו יחסים ממרחק, התלבטות על מגורים עם פרק ב' בסמוך לפרק א', והחלפת הילוך ביחסים) וכל זה בעמוד הראשון. אז נכון....
זה דרש עבודה של ניצת שאולי היתה יכולה להימנע אם לא היה נפתח שירשור על כל שטות חדשה אבל זה עדיין לא צ'אט אנחנו עדיין פורום מכובד ומכבד
עפ
(חוזרת בשקט לפינה)

הבעיה היא ש...

אם לא הייתי משרשרת כל ההודעות הללו לא היו כאן אלה צוללות לדף שאחרי הטענה של ציפיטפטת וחברותיה באה לא בגלל שחלילה מחקתי אלה בגלל ששרשרתי!!!

*יערית

New member
הבעיה היא.....

שאין בעיה
לא מחקת...לא כעסת... צימצמת פערים צימצמת שרשורים וזה תפקידך..ועל כך אין עוררין.. יש חתימה שאני אוהבת של נערה אחת שמשתתפת בפורום אחר... ושיקום מישהו ויגיד אחרת

מייקי69

New member
לא אמרתי שזה של היום

אמרתי שזה היה בתחילת השבוע תחזרי מהר לפינה! <עונה לך בלי לקרוא מה כתבה המינהלת מעלי.>

למעלה