הבהרה

../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif

כפי ששמתם לב לניק שלי - הוא לא נבחר סתם
ציפי+פטפטת = ציפיטפטת. נכון, אני אוהבת לדבר, אני אוהבת לבדר, אני אוהבת לצחוק ואני אוהבת לשתף. אם יש לכם תחושה שאני עושה את זה בכוונה - טעות בידכם
אני מאוד מעריכה את ניצת ועל הדרך בה היא מכוונת אותי - ואפילו לא נעלבת מזה. מקבלת את זה באהבה רבה. עכשיו - אם זה באמת באמת מפריע...אני מאוד אשתדל לכתוב פחות...ואנא אל תכעסו לחינם. אבל תנסו להבין גם אותי....ככה אני רגילה גם בחיי הפרטיים...פטפטפטפטפטפת....כל היום מדברת או שרה או לא יודעת מה....
.....אני הולכת לשים פלסתר על הפה ולאטום את המקלדת

פטפטי כמה שתרצי

רק למה לדחוף הודעות בעלות משמעות בסתם פיטפוטים? לא מספיק שרשור אחד עבור זה? שתפי תצחקי רק לא כל מילה צרכה להיות בהודעה חדשה!!! זה הדבר היחיד שאני מבקשת לא להפוך את הפורום לצאט ואת ההודעה הזאת מותר לי לשרשר?

../images/Emo25.gif אני עוד אלמד ניצתוש- מבטיחה

לאט לאט אבל בטוח... לא דיברתי כלל עליכם....דיברתי על ההודעה של מר ראש חסה

ושוב סליחה...הניק הוא רואה עתיד ולא

ראש חסה כפי שכתבתי - ואולי אחד הם? אין לי מושג.

מתוקתי הכנסת רוח חיים ../images/Emo24.gif

מתוקונת על תקשיבי לאף אחד הכנסת לפה רוח חיים,וזה פשוט כייף ,תמשיכי להיות עם אנרגיות חיוביות ,ולשמור על החיוך הזה על השפתיים..... זוכרת......... ........ את שלי.....

ophra

New member
פטפטי אותו... ../images/Emo6.gif

על תעשי לו חשבון
ובכלל, מ'כפת לך את? פה זה לא דמוקרטיה...
לא-מוצא-חן לגיברת מינהלת היא תמחק או תזיז לאחרים - אין פה זכות דיבור מה?
לא סיפרו לך
עפ
(אני יודעת שכולם אומרים ש.....
)

לפי התגובות שלכם

מתברר שבעצם הייתם רוצים שהפורום יהפוך לצ'אט וזו זכותכם המלאה להחליט איך תרצו שיראה אי לכך ובהתאם לזאת נראה כי מיציתי והגיע הזמן להמשיך הלאה ביום א' אביא לידיעת הנהלת הפורומים את רצון העם ושלטון השררה בפורום יעלם

מצוטטת

New member
../images/Emo60.gif

למרות שלאחרונה אני בהדממה (קושי אישי פרטי) יצאתי לרגע.......
להגיד לך שלי זה יהיה חבל |מצוטטת שמשוכנעת שלא רק לה|

מייקי69

New member
שלטון שררה? פחחחחחחחחח

מותק, אל תשוויצי, בבקשה. יש לך עוד הרבה לעבוד בז'ביל להיות יכולה לקרוא לעצמך "שלטון שררה". אם מחלקים את סקאלת השררה ל - 10 אני חושבת שאת יושבת חזק על הקו ה - 2 מההתחלה. אי לכך ובהתאם לזאת, את מבחינתי ממש לא צריכה ללכת לשום הנהלה, ולהודיע על משהו שייתם בטרם התחיל בכלל. זה החלק הכי קקה בג'וב הזה - הצורך להיות לפעמים גם שוטר תנועה. שימי לב: שוטר תנועה. לעצור את התנועה מנתיב א' ולנתב אותה בתנועות ידיים רחבות לנתיב ב'. לא הכי נחמד לעמוד ככה בשמש, אבל קטן עלייך. אז יאללה, נפנפי נפנפי - ואנחנו נ ז ר ו ם לנתיב הנכון. <מייקי נגד פקקים ובעד תנועה וזרימה >

מתוקתי

"שלטון שררה" היה אמירה צינית בסך הכל אם נשב רגע תכלס ונחשוב את מלאכת הניהול אני עושה בהתנדבות? הווה אומר צריך להיות לי נעים כאן כמו לכל אחד אחר מצב של פורום שהופך לצ'ט עושה לי אישית לא נעים וגם לא מעניין אבל מה מייקי? הפורום לא שלי ומי שקובע זה החברים בו ראיתי את תגובתם ובדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה הרב קובע

מצוטטת

New member
HOLD IT ../images/Emo70.gif

את לא חושבת שחסרים כאן איזה שניים שלושה ארבעה......... אורחים בסלון הווירטואלי לפני שאת קובעת שזה הרוב
|מצוטטת עוצרת, ומתחילה את הספירה מחדש).....מה-

*יערית

New member
עצרי../images/Emo70.gif

ה
ת
ג
ע
ג
ע
ת
י
ונכון
חסרים פה יותר משניים שלוש אורחים בסלון הורטואלי שלנו... אני חושבת שלהם יש הרבה מה לומר.....רק איפה הם? נו הגברים...
מצו'
בבקשה אל תעלמי לנו
למרות הקושי הפרטי שלך..למרות הקושי בכתיבה כאן, למרות הקושי בשיתוף.... את האור שלי זוכרת?

מצוטטת

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo51.gif../images/Emo142.gif, ועוד איך

שזוכרת הנה
צועקת שומעת
שומעים

*יערית

New member
יששששששששששש../images/Emo24.gif

עוף החול קם לחיים
היא צועקת....
היא בועטת...
היא טובה בלהאיר....
היא חזרה

מייקי69

New member
חולקת עלייך!

נכון, הפורום הזה לא שלך ולא של אבא שלך, א - ב - ל .......... את אמונה על ניתובו. ובתרגום חופשי - את היא זו ששומרת על עמודי הבית. ההתבטאות כאן היא בהחלט חופשית, אבל יש לפורום הזה שם ונושא וכיוון. היסתכלי סביב, רק תסתכלי ותראי כמה פורומים נשחקו, שקעו וטבעו בבליל של קשקשת חסרת שחר. אז סליחה, אבל אני לא מסוגלת להבין למה כשפורום ניקלע לאיזה באלאגן, אפילו חביב ופטפטני, למה כשזה קורה, את לא מוצאת שמקומך הנכון הוא לישר קווים, לקחת את המושכות לידיים, ולהסיט את השיחות לפסים ולכיוונים שמקומם אכן כאן. מה קרה? את חושבת שזה יותר אחראי להתפטר? מי צריך פורום קשקשת? יש כאלה חמש בלירה. שאני אנקוב בשמות? או שאולי את רואה בהבעת הדיעות בשרשור זה, איזו הצבעה עלומה "בעדך" או "נגדך"? כי לפי דעתי, זה ממש לא העניין. לא תמיד דברים מתגלגלים באופן הרמוני ומתנהלים כשורה מעצמם. למעשה, זה כמעט אף פעם לא ככה. יש לעזור, להסביר, להעיר ולהזיז לכיוון הנכון. ככה אני רואה את זה! <כן, אני קשה איתך! מכות אני יתן לך!>

וזה בסדר שאת חולקת

מסכימה איתך בכמעט הכל למעט העניין של המושכות לוקחת אותם בשמחה כאשר יש תמיכה ולא בי מייקי אני איני האישיו כאן האישיו הוא האם אנחנו רוצים פורום קשקשת או פורום עם נושא וכוון העלתי סקר בנושא ואכבד כל תוצאה (אין שם דבר וחצי דבר שנוגע בי אלה בצביונו של הפורום)

מייקי69

New member
אני אגיד לך מה נראה לי מוזר

(ועכשיו, אחרי שכבר כמעט ברור לאן נוטה הכף, אז אני יכולה להפוך את האישיו לדיון, וכבר לא לסוג של טיפול במשבר SOS. עכשיו בנחת, על קצה קוצו של עיקרון) מושכות לוקחים ובמושכות - מושכים. לא תמיד המשיכות האלה נעימות לכולם. בשביל זה נתנו לך מושכות. אין פה עניין של דעת הרוב. (בטח לא כשקפצת אחרי 3 תגובות בלבד!) יש כיוון ובו הולכים. את מנתבת. כמו בדיון. תארי לך ניסים משעל היה קם באמצע הפופוליטיקה שלו, ואומר - חבר'ה, אני מבין שהרוב כאן רוצה לצעוק - אז תצעקו חופשי. אני בקפיטריה. את לא אמורה לכבד שום תוצאה, שמשמעותה איבוד צביון הפורום כפי שאת מאמינה בו ! למה? כי את המינהלת. יש לך אמירה. את נותנת את הטון. את מביאה נושאים, את מקפיצה הודעות נשכחות, את מחלקת פרחים לחדשים - אלה הריטואלים שלך. שלך. את מתווה מסגרת. ותאמיני או לא (מה תאמיני, מה? את יודעת מלבד) אבל בתוך מסגרת הרבה יותר קל לצייר ציורים מופשטים, חופשיים, דמוקראטיים. אז לי נראה מוזר, שמיהרת כל כך להרים ידיים מפאת כבודה של "דעת הרוב". זהו. הרשיתי לעצמי להתפלסף. יש לך בעיה עם זה?

למעלה