האות ג'!

Chakotay

New member
חחחחחחח

סליחה....למה לעזוב תמשיך אני ירד מהגב שלך. סתם הייתי מעצבן באותו יום.

python 4

New member
אני יעשה מעשה סיינפילד

ואפרוש לי בשיא.
וזה לא בגללך... פשוט אני לא זוכר הרבה מ- TNG או DS9 או למעשה מכל פרק של ENT שלא שודר לאחרונה אתמול. הגיל, אתה יודע...

TUVIX

New member
.

ג'נסיס, פרוייקט. פרוייקט טרפורמיזציה מהמאה ה23. שמרכיבו העיקרי היה מכשיר הג'נסיס המכישר הזה יכל להפוך כל כוכב לכוכב מסוג M שניתן לישב אותו. הוא אפילו הצליח להפוך ערפילית לכוכב חדש מסוג M אך למרות זאת אף אחד מהכוכבים לא שרד זמן רב כי משום מה מעגל החיים על פני הכוכב החדש היה מהיר פי כמה וכמה מונים ממעגל חיים רגיל. ג'ל פאק ע"ע מעגל ביוניורוני גראוויטוני מוקש - מוקש מנגנון הנפץ שלו מובסס על גרוויטונים.

sysiphus

New member
גלורנדון קור Galorndon Core

פלנטה בחלל הפדרציה, כחצי שנת אור מהאזור המפורז הרומיולאני. תנאי החיים ע"ג הפלנטה קשים ביותר, האטמוספירה מלאה בסערות אלקטרו-מגנטיות שמקשים על שיגור ועל עבודתם של חיישנים. בשנת 2366 התחממה הגזרה כשחללית סיור רומיולאנית התרסקה ע"ג הפלנטה. האנטרפרייז-D הגיע לאזור ומאמצי התיווך של קפטן פיקארד יישרו את ההדורים.

TOMPARIS

New member
גאלור, ספינות מסוג

ספינות קרדסיות חזקות, שכמעט כל הספינות הקרדסיות בדור הבא ובחלל עמוק 9 הן מסוג זה. המאקי היו עורבים לספינות מסוג גאלור בשטח ההפקר ובלי יכולת תימרון גדולה, הקרדסים הפסידו. על ספינות מסוג זה פיקדו גול דוקט וגול איבק( הקרדסי שרדף אחרי צאקוטי לשטח ההפקר, וגם הופיע בפרק בדור הבא).

אודו

New member
ג'נסיס, פרוייקט

פרוייקט אשר התבסס על מחקרי פרוטו - חומר של דיוויד מרכוס ז"ל, בנו של גדול מפקדי הספינות בצי הכוכבים, ג'יימס טי קירק. הפרוייקט היה אמור לספק פתרון קל להארצת כוכבים לשימוש כקולוניות של הפדרציה. הוא נגנב ע"י קאן נוניאן סינג שחמד להשתמש בפרוייקט כנשק להשמדה. לאחר נצחונו של קירק ומותו של ספוק התגלה בפרוייקט כלא יציב והופסק השימוש בו.

CaptainOok

New member
ג'ומג'ה (Jumja)

התשובה של המאה ה-24 לסוכריה על מקל. הג'ומג'ה עשוי מהשרף של עץ הג'ומג'ה. את הסוכריה המוזרה, שנראית כמו גוש בוץ על מקל, ניתן לרכוש בקיוסק בטיילת של התחנה חלל עמוק 9 (ע"ע). צ'יף אובראין (ע"ע) אהב מאוד את המתיקות הטבעית של הבוץ... אה... סוכריה.

CaptainOok

New member
גאינן

אחת מהדמויות הכי טובות ב-TNG, אותה מגלמת השחקנית הבלתי נלאית, וופי גולדברג. גאינן שייכת לגזע של מקשיבים, האל-אוריאנים. היא שימשה (משמשת?) כבארמנית חברמנית על סיפון האנטרפרייז D ו-E (ע"ע). גאינן מאווווד זקנה, כנראה בת 500 שנים ארציות לערך, ונראית לא רע לגילה
גאינן מכירה את קיו (ע"ע) לצערה ולצערו. הם לא בדיוק סובלים זה את זו.

n i v1

New member
טעות ../images/Emo58.gif

ראינו אותה בנמסיס- בחתונה של ויל ודיאנה. אפשר להניח שהיא על E למרות שלא ראינו אותה שם

HU Man

New member
גאורון, קנצלר (?)

יושב ראש המועצה העליונה של הקלינגונים בתקופת חלל עמוק 9. הנהיג את הפלישה לקרדאסיה שהיתה תחת שלטון הדומיניון. Long Live The Empire

למעלה