האות ג'!

../images/Emo41.gifהאות ג'!../images/Emo41.gif

וכמו שאמרו כבר לפני... לקסיקון גדול היה פה. ברוח החג הבא עלינו לטובה. (עזבו אני כבר לא יודעת מה אני אומרת- פשוט... תתחילו את האות ג'!)

python 4

New member
ג'ורדי לה-פורג'!

המהנדס הראשי של האנטרפרייז D. לובש ויזור מיוחד על העיניים שמאפשר לו לראות גלי אור בלתי נראים (ולהציץ לדיאנה מבעד לבגדים, אם כי תכונה זו של הויזור עדיין לא ידועה ברבים).

Chakotay

New member
המממ...לא

ג'ורדי לה פורג' המהנדס הראשי של האנטרפרייז D . נולד עיוור, הוא לובש מכשיר שקוראים לו ויזור שמאפשר לו לראות טוב יותר מבני אדם אחרים(אבל לא בצבע). ג'ורדי הגיע ממשפחה של אנשי צי הכוכבים. אמו סילבה הייתה הקפטין של ה USS Hera. אביו היה אקסוביולוג. ג'ורדי לא היה במקום קבוע בילדותו וכל הזמן זז ממקום למקום. בתחילת השירות שלו על האנטרפרייז D הוא היה הגאי ושנה לאחר מכן קודם למהנדס ראשי. חברו הטוב ביותר הוא דאטה אותו הוא מלמד איך להיות אנושי יותר ועוזר לו ביחסים עם האנשים על הספינה.

python 4

New member
טוב, השאלה היא כמה רוצים לפרט

כי אפשר גם לכתוב עוד הרבה דברים על ג'ורדי, כמו למשל שבפרק הזה הוא עשה כך ובפרק ההוא כך.

Chakotay

New member
גם אני לא פירטתי הרבה אבל

אתה כמעט לא כתבת כלום...אבל לא משנה.

python 4

New member
גשר פיקוד

ה- bridge, הסיפון על הספינה שממנה שולט צוות הפיקוד על הספינה. מקום מושבו של הקפטן. ניתן לשלוט משם על ההגאים, הביטחון ועוד.

CaptainOok

New member
גובלינים ../images/Emo6.gif

יצורים מכוערים, מגעילים, מסריחים ומרושעים (לפחות לפי חלק מהפולקלור) שעדיין לא מצאו דרך לשלב אותם בעולם של מסע בין כוכבים

CaptainOok

New member
גאמה, רביע

רביע אחד מתוך גלקסית שביל החלב, הרחוק ביותר מהפדרציה (40,000 שנות אור בנקודה הכי קרובה). בשנת 2369 גילו חור תולעת יציב ליד באג'ור, שחיבר בין רביע אלפא לרביע גאמה. ברביע גאמה שוכנים גזעים כגון המייסדים (ע"ע), הוורטה (ע"ע), הג'מהאדר (ע"ע) וכל מיני יצורים שונים ומשונים אחרים.

n i v1

New member
שימו גם בלקסיקון

אם אתם שמים כבר בפורום, תדביקו גם בלקסיקון. יש שם כפתור הוספץ מונחים

python 4

New member
אז שאני יבין.

לא רק שאנחנו עובדים קשה בלמצוא הגדרות ולכתוב אותם, אנחנו גם צריכים להוסיף אותם בעצמנו למילון? הי, לא משלמים לנו מספיק בשביל זה. כאן שביתה! לא מוסיפים עוד הגדרות למילון עד שלא נקבל תוספת יוקר! אנחנו נעצור את המדינה! לא יתעלמו מאיתנו יותר!

python 4

New member
ג'מהדאר

גזע משונה מרביע גמא. משמשים כעבדים וכעושי דבריהם של המייסדים. חיילים של הדומיניון. מכורים לסם הלבן, המסופק להם ע"י הדומיניון. ואגב - איך קראו לחייט הקרדאסי מ- DS9? גראק או משהו כזה? ויש גם את גול דוקאט... אבל אני לא זוכר הרבה עליהם אז אני יתן למישהו יותר מומחה ממני לכתוב עליהם...

Chakotay

New member
עוד פעם? כמעט ולא כתבת כלום

אולי אני קצת לוקח את זה רציני מידי אבל אני אוהב לעשות דברים טובים אם אני עושה משו! אז אני אכתוב על הג'מאדר קצת יותר. מצטער שאני כזה מעצבן :) ג'מאדר: גזע מהונדס גנטית מרביע הגאמא. הג'מאדר משומשים כחיילים ונשלטים על ידי הפונדרס דרך הוורטה. הם צריכים חומר שקוראים לו קאטרסל וייט(Ketracel White) שבלעדיו הם לא ישרדו. הם מקבלים את הסם דרך צינורית שבצאוורם, והם גל לא צריכים לאכול כי הקאטרסל וייט מספק להם גם מזון. הג'מאדר חיים בשביל להילחם כי ככה הם הונדסי גנטית. הם צייתנים מאוד ויעשו מה שהוורטה יגידו להם. יש להם גם משפט שאני אוהב :) "Obedience is life,life is victroy" אני חושב שזה הולך ככה.

python 4

New member
וחוץ מהמשפט האהוב שלהם,

לא כתבת כלום שאני לא אמרתי! אני פשוט כותב בקצרה, כמו שהיו כותבים בלקסיקון אמיתי! אבל אם אתה מתעקש - בבקשה, מעכשיו אני יתן לך לכתוב.

python 4

New member
טוב, אני פורש באופן סופי מעסקי

כתיבת מילונים. היתה לי קריירה קצרה אך מזהירה. להתראות! אני הולך להנות מהפנסיה.

למעלה