האדמות בפורום.

dor and more

New member
../images/Emo41.gif האדמות בפורום.

בגלל שיש כאן כל כך הרבה מומחים לסיינפלד וקצת קשה להחליט מי יותר
מלך חשבתי אולי כדאי לעשות תחרויות קטנות שיתנו האדמה למשך תקופה קצרה לכל גולש... רק מה אין לי רעיון.. לא בא לי על חידות סטנדרטיות אלא משהו קצת יותר מתוחכם.. אני אשמח לקבל רעיונות!!

לא יודע לגבי האדמות, אך יש לי איזה שהוא רעיון

לחידון בסגנון קצת שונה. עליכם לנחש במי מדובר, ואני אתן רמזים. אני אנסה להיות הראשון שיתחיל, בתקווה שזה יתפוס תאוצה: זהה את השחקן/ית: הוא/היא זכה/זכתה ב"רוקדים עם כוכבים" יש לו/לה בן שבעוד שלושה שבועות וחצי ימלאו לו שנתיים ההשתתפות בסיינפלד שינתה את חייו/חייה באופן מסויים אחותו/אחותה הגדולה ממנו/ממנה בשנה נפטרה ב-1970 מחזיק/ה בתואר שני בתאטרון יש לו שני סימני היכר בולטים רמז: את כל הנתונים שאבתי מ-IMDB אם יש לכם כיוון, תוכלו לאמת את תשובתכם שם

בעקבות הסדרה הוצע לו להכנס כשותף

בחברה של ג'יי פיטרמן, כך שלמעשה מי שמנהל את החברה עד היום הם שניים: ג'יי פיטרמן האמיתי וג'יי פיטרמן מסיינפלד... למעשה, אחרי שכבר החברה הייתה על סף פשיטת רגל, היא התחילה להרוויח ברגע שבו ג'ון או'הארלי נכנס כשותף. אם לא הסדרה והתפקיד שקיבל בה, יכול להיות שג'ון או'הארלי היה ממשיך להיות שחקן מבלי להיות קשור לעולם העסקים. עכשיו ברור מדוע ההשתתפות בסיינפלד שינתה את חייו ?

dor and more

New member
לגמרי ברור

אני בכלל לא ידעתי שפיטרמן זה באמת אדם אמיתי . איזה מדליק - הגיוני שזה שיפר להם את העסקים אני מוכנה הלשבע שגם קני רוג'רס הרוויח לא מעט.

למעלה