דרושים

noahar

New member
דרושים מפתחים (נסיון לא הכרחי)

לחברת תוכנה דרושים תכנתים בוגרי מדמ"ח או מהנדסים ממכללות/אוניברסיטאות מוכרות. נסיון קודם רצוי אך לא הכרחי. תנתן עדיפות לבוגרים מצטיינים. נא לשלוח: 1.קו"ח 2.תצלום תואר 3.גליון ציונים ל: [email protected]

BlueOrange

New member
עבודה - דרושים

בחברה בה אני עובד דרושים אנשים עם ניסיון מכל מיני תחומים במקצועות ההיטק, כל מי שרוצה והוא בעל ניסיון בתחומו, שישלח אליי את קו"ח + תפקיד שהוא מעוניין ואני אעביר את קו"ח הלאה - בתקווה שימצא עבודה. [email protected] בהצלחה.

Jobfinder

New member
מנהל פורומים/ WEBMASTER

דרישות: אחריות, עבודה כל יום - חובה גישה לאינטרנט כל יום בשבוע כולל שבתות וחגים(אפשרי לעדכן במוצאי שבת ובערב שבת), רמת אנגלית גבוהה, רמת עברית גבוהה, ידע בסיסי ב HTML המשרה דורשת 5 ימים בשבוע 4 שעות ביום. שישי שבת חצי שעה כל יום נא לשלוח קורות חיים ל [email protected] חשוב לציין תחביבים

noahar

New member
דרושים מפתחים

לחברת תוכנה דרושים תכנתים בוגרי מדמ"ח או מהנדסים ממכללות/אוניברסיטאות מוכרות בלבד. נסיון קודם רצוי אך לא הכרחי. תנתן עדיפות לבוגרים מצטיינים. נא לשלוח: 1.קו"ח 2.תצלום תואר 3.גליון ציונים ל: [email protected]

דרוש/ה

אדם עם ידע עמוק ברשתות מחשבים שונות לעבוד איתי כעצמאי (לא עם משכורת) על בסיס קריאות שרות לפי שעה פרטים למייל או במסרים [email protected]

CGMN

New member
באיזה אזור העבודה?

דרוש ידע בשפת תכנות מסויימת?

angelina123

New member
עוד פרטים

על המשרה:באיזה נושא הפורום? מהם תחומי האחריות? באיזה אזור החברה נמצאת? אפשר לקבל לינק לאתר? מה פשר שאלת התחביבים?

Shongi

New member
CTO פרוייקט

דרוש מוביל ומנחה טכנולוגי לפרויקט אינטרנט גדול. פרטים בקובץ המצורף. בהצלחה!!

sheleg

New member
מחפש איש/ת שיווק ומכירה לעבודה מהבי

אני מחפש איש/ת שיווק ומכירה לעבודה מהבית (חלוקת זמן עצמאית) על בסיס שותפות. - נדרש מחשב וחיבור לאינטרנט. - נדרשת הבנה וידע בתחום האינטרנט. - נדרשת נחישות, כושר שיווק ומכירה. - נדרשת אפשרות חיוב וגבייה חד פעמית וחודשית מלקוחות. (רצוי מאוד כרטיסי אשראי) ברשותי שרת יישומים (תוכנה) שמאפשר ניהול תוכן דינמי (אתר אינטרנט/תוכן), ניהול ומכירה (אתר הצגת ומכירת מוצרים - בפיתוח). יישומים נוספים יפותחו בהמשך. - הלקוח יחויב בדמי התקנה חד פעמיים (200$) וחודשית ( 1$ ליום) על שרות התחזוקה, גיבוי. - דמי ההתקנה והתחזוקה יחולקו שווה בשווה לאורך כל תקופת התשלום. - במידה והלקוח לא יהיה מעוניין בעדכון תכנים בצורה עצמאית (אפשרי) - יחויב על פי שעה והשותף ייהנה מכך באופן בלעדי. דוגמא לכתובת ואתר של לקוח (האתר שלי): http://www.bD8A.com/biz/compee כתובת המערכת (ניתן להתחבר ולהתנסות בשתי שפות – ישנה תמיכה בכל השפות) http://www.bD8A.com כמו כן, אשמח לקבל הצעות נוספות לשיתופי פעולה. בברכה, משה שלג 052-8-417-905 www.compee.com [email protected]

blusky9

New member
..../images/Emo163.gif..CNC + קונבנציונלי

מומחה בתיב"ם + HAND ON JOB (עבודה מעשית) כרסום..חריטה..מכניקה עדינה..תעופתי עתיר ניסיון מעונין בעבודה מתאימה

למעלה