דעות על משתתפֵי התוכנית - לכאן!

סמי ואנה הסוחפת

ללא כל ספק המורה של סמי היא יפה וסקסית ואפילו בתור זוג מאוד יפים..אבל..לסמי לא כל כך מתאים לרקוד רק בגלל שאני אוהבת אותך מצביעה לך..אז כך את המשאית ..מעבר לפינה

עומר שחקן מעולה

עומר שחקן נהדר אבל מצטערת שלא ניראה שהיה צריך לזכות רק בגלל שהוא לא רקד כל כך טוב..אבל אני אוהבת אותו עדיין פשוט יש אנשים שלא יודעים לעשות דברים מסוימים!

NIVניבב

New member
ממש לא הגיוני

והכי קטע שהם קיבלו בין הציונים הגבוהים (מהשופטים)!! משהו פה מוזזזזררר!! איפה ה50% של השופטים??

ron077

New member
נראה כאילו מישהו ברשת מכוון מלמעה

אני דורש ועדת חקירה!

redd1

New member
גיוני דווקא

אני לא יודעת כמה נקודות הם קיבלו דרך SMS, אבל לפי הטבלה שמופיעה באתר כמעט ולא היו להם קולות. לכן אל אף שהשופטים אהבו אותם-זה לא הספיק.

gali2000

New member
משתתפת במחאה!

עם ישראל צאו להפגין ברחובות "עומר וויקטוריה יוחזרו"

אנשים מה לא הבנתם הכל בולשיט!

זה ברור שהפקת התוכנית מוליכה שולל את הציבור!

lamoon

New member
איך ההפקה?

בלי עומר אין להם שואו! עומר דפק הופעה, הוא רקד שחבל"ז, לא היה לי בכלל ספק שאני אראה אותו בגמר עם אליענה. מה יש להם עכשיו? פרצופים יפים? עם כל הכבוד לכל שאר הסלבס עומר רקד יפה יותר, טוב יותר וסוחף יותר מרובם (אם לא מכולם). אני מתקשה מאוד להשלים עם העובדה שעומר הודח מהתחרות. מבחינתי סר חינה של התחרות, את התכנית הבאה אני לא אראה, אני מאוכזבת!!! כך שאם זה מעשה של ההפקה אז הם ירו לעצמם ברגל!

עוד מילה אחת על עומר../images/Emo70.gifואת תחסמי.

וגבי אחראי על זה
אם יש לך משהו נגד עומר,בבקשה לא לכתוב את זה פה או לכתוב את זה במילים יותר מכובדות.

למעלה