דעות על משתתפֵי התוכנית - לכאן!

zaazaa

New member
עומר או בקי

לפי דעתי בקי הייתה צריכה ללכת הביתה ולא עומר ברנע

anat666

New member
כולם עשר!!! ואורבך.. תעשה לי ילד :)

כולם, תדעו!!! שממש ממש קשה ללמוד כל כך מהר את כל הכוריאגרפיה שהם עושים ובאמת מגיע לכל הכוכבים הרבה כבוד על האומץ והכישרון... כולם היו ממש נפלאים... חבל שחייבים להיות בתוכנית הזאת מודחים... אבל בסך הכול זאת אחלה של חוויה.. וצריך לשכוח מכל התחרותיות שבעניין... שיהיה רק בכיף אני אומרת... ואיתן, אני איתך באש ובמים :) רקדנית ריקודים סלוניים בדם...

shmuela2

New member
סמי הורי המלך ההורס.!

סמי הורי שיחק אותה הוא הכי חתיך בעולם!!! הריקוד היה מהמם למרות ששובע שעבר הוא היה יותר טוב, סמי ואנה לשלטון אתם מהממממים יחד כמו מסרט.אוהבים אותך סמי

ea1987

New member
אליענה בטוח זוכה!! הבחורה ליגה!!

אין זה מטורףףף אתמול ראיתי פעם ראשונה את התוכנית הזאתי "לרקוד עם כוכבים" ופשוט נדהמתיי מאיך שאליענה בקייר רוקדת... הבחורה הזאתי כשרונית בצורה מדהימה כל דבר שתתן לה היא תתמודד איתו הכי קשה בעולם עד שהיא תצליח יש לה כוח רצון מטורףףף היא חרוצה ושקדנית... ופשוט רוקדת מ-ה-מ-ם!!! אפילו יותר מהרקדן שאיתה

grz1

New member
הגיע בהחלט לעומר לעוף!-דיעה מקצועית

זה לא משנה איך הוא רקד בכלל מבחינה טכנית לריקוד צריך נוכחות מרשימה ונעימה וסקס אפיל שיהיה נעים לקהל לראות ... אתה לא רוקד לעצמך במקלחת .. צריך שהקהל התרשם ויהנה מהמראה והאישיות שלך עומר בחור מכוער למדי עם אישיות זוועתית ובקיצור נוכחות מחורבנת ברור שאף אחד לא יצביע לו אותו דבר היה עם שירז טל בשבוע שעבר שהיא קצת גברית ובעלת גוף ופנים מוזרים לאללה (גם אם אלף מעצבי אופנה הומוהים יגידו שהיא יפה זה לא יהפוך אותה יפה באמת - כי מה הם מבינים בבחורות ...) לבקי גריפין ולסמי הורי לדוגמא יש נוכחות מאוד נעימה ומרשימה על המסך ובהחלט יש להם את זה !!

דניאל96

New member
המומחית קבעה

עומר ברנע פשוט חי את הריקוד ולדעתי יש לו נתונים של רקדן מלידה. לא מתה עליו אבל בריקוד, הוא נפלא ואניעובדת במקום שמוציא רקדנים מבין כתליו.

Brat17

New member
נו באמת- עאלק מקצועית...

בקי היא בדיוק כמו שירז טל- שתיהן ישרות, לא מזזות את המקומות הנכונים, לא אלגנטיות ולא נשיות. לגבי סמי אני מסיכמה באמת יש לו נוכחות והאו גם רוקד בכלללל לא רע. באופן כלי אני יכולה להגיד שמהתוכנית הראשונה הייתי בעד סמי הורי ואנה (בגלל יכולות הריקוד שלהם והכימיה בינהם) ובעד איתן ודורית (כי אני פשוט מתה על איתן) אבל בתוכנית האחרונה הבנתי שלאיתן אין את זה ממש, ריקוד זה אל בדיוק הקטע שלו ולא משנה כמה אני מתה עליו וכמה הוא חמוד, ולעומת זאת לעומר ברנע יש את זה ובגדול, ולפי דעתי הוא באמת צריך להתעסק בזה.

אנה ארונוב שולתתתת!! :X

For the love of god תלבשי משהו יותר חשוף
אנה
אנחנו רוצים אנה
כי לאנה יש אחלה גוף
:-|

סמי אתה פשוט גדול

סמי ואנה הייתם גדולים האמת אבל עם אתה רואה את מה שאני כותבת סמי לא עבדת עם הרגלים הכי טוב אבל בעיקרון ממש האבתי את הריקוד ואת השם שם הריקוד ובקיצר תמיד מצביעה עלייך!!!

ettyha100

New member
עומר וויקטוריה

הייתי בשוק ובהלם שהם הודחו, ממש ממש לא מגיע להם, הם היו מצויינים. הקהל לא צריך לקבוע, יש שופטים שהם מומחים והקהל מצביע לפי מי שהוא אוהב ולא לפי מי שרקד הכי טוב וחבל.....

סמי נולדת שחקן לא רקדן

סמי עם כל הכבוד ואתה בחור סקסי ומושך וסוחף קהל לדעתי אתה רוקד לא רע ומאוד סקסי רק שתיהיה בטוח שליהות רקדן לא הכי מתאים לך אלה בתור שחקן אתה ענקקק

annagr1

New member
מסכימה

אני מסכימה לגמרי. לדעתי אנה רוקדת יותר מדי יפה ביחס אליו ולגמרי לא מתחשבת בו, מה שמדגיש עוד יותר עד כמה הוא לא...

אין על סמי ואנה

הודעה זו מיועדת לשופטים שרואים את ההודעה קודם כל מרצוני להגיב על סמי ואנה שהם היו כל כך יפים על הבמה ומצוינים אל תיתנו להם ללכת כי לפי דעת הקהל כולם אוהבים אותם ולא לפי דעת מקצועית אנו רואים שהוא רוקד ממש לא רע ולא מגיעה לו לעזוב ..בבקשהה תנו לו להשמיך!!!

למעלה