../images/Emo41.gif דיון ../images/Emo41.gif
מלא זמן לא היה כאן משהו. אז ככה. דמיינו את עצמכם, אי שם כשג'ן הייתה במערכת היחסים המאוד-גלויה-לעין-הציבור-שלה עם בן אפלק. עכשיו דמיינו לכם, שאחרי הצעת הנישואים המושקעת והמרגשת של בן, ואחרי שג'ניפר אמרה לו !!!YES הם היו ממשיכים להישאר יחד בתור זוג מלכותי שהפאפרצי רק מת לקבל עוד תמונה שלו. שהם לא היו נפרדים. הכל היה נראה אחרת. מה לדעתכם היה העתיד של ג'ניפר לולא הייתה נשארת עם בן אפלק? (ותנסו לחשוב על החלק האישי של החיים שלה+הקריירה, התיפקוד שלה, המראה שלה, לאן היא הייתה לוקחת את החיים שלה, איך החיים שלה היו נראים, אם היא הייתה נשארת עדיין מלא בעין הציבור כמו אז או ממש מעט כמו עכשיו, כמה ילדים, אם בכלל, אולי גם מה השמות שלהם? נראה לכם שג'ניפר הייתה מסכימה לקרוא לבת שלהם ויולט*?
טוב, נסחפתי קצת אבל אין בזה רע כי הכל סתם השערות כמובן.) *ויולט-הבת של בן אפלק וג'ניפר גארנר.P: סתם למי שלא מעודכן. תחשבו על זה ברצינות! כל ההערצה שלכם לג'ניפר יכלה אולי להיות הרבה יותר אינטנסיבית ומעניינת כרגע אם בעצם, כל הכיוון של החיים שלה היה נשאר אותו דבר במסלול שהיא ובן כל כך רצו לעצמם. (ולדעתי, חבל מאוד שלא התממש, למרות שאני גם אוהבת אותו עם ג'ניפר גארנר) עכשיו היא יותר בקטע של סרטים והיעלמות מעין-הציבור, בעיקר להיות עם בעלה כשהוא מנסה לפלס את דרכו בעולם המוזיקה:/ אבל בעצם, הכל יכל להיות ממש אחרת עכשיו... (ובבקשה, בלי הערות של "לא אכפת לי, היא מאושרת עכשיו." כי זו לא ממש הנק', סתם תנסו לשתף פעולה ולשער. לדמיין אותה אחרת לגמרי!) מקווה שתשתפו פעולה באמת חח.. אני ממש כבר חשבתי על זה לעומק!
מלא זמן לא היה כאן משהו. אז ככה. דמיינו את עצמכם, אי שם כשג'ן הייתה במערכת היחסים המאוד-גלויה-לעין-הציבור-שלה עם בן אפלק. עכשיו דמיינו לכם, שאחרי הצעת הנישואים המושקעת והמרגשת של בן, ואחרי שג'ניפר אמרה לו !!!YES הם היו ממשיכים להישאר יחד בתור זוג מלכותי שהפאפרצי רק מת לקבל עוד תמונה שלו. שהם לא היו נפרדים. הכל היה נראה אחרת. מה לדעתכם היה העתיד של ג'ניפר לולא הייתה נשארת עם בן אפלק? (ותנסו לחשוב על החלק האישי של החיים שלה+הקריירה, התיפקוד שלה, המראה שלה, לאן היא הייתה לוקחת את החיים שלה, איך החיים שלה היו נראים, אם היא הייתה נשארת עדיין מלא בעין הציבור כמו אז או ממש מעט כמו עכשיו, כמה ילדים, אם בכלל, אולי גם מה השמות שלהם? נראה לכם שג'ניפר הייתה מסכימה לקרוא לבת שלהם ויולט*?