דיון

סטיובן

New member
זה לא כזה פשוט...

מה שלא פשוט זה למצוא את הפראייר שירוץ אחרי הסוס

aloniguy

New member
זה לא ככה.....

זה לא קבוצה של אנשים שפשוט רצים אחרי הסוס.... כמה אנשים מפוזרים במגרש ושומרים אותו במסלול קבוע....

horse girl1

New member
איזה תמונות יפות../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif....

מאיפה אתם מביאים אותם אתמול חיפשתי כמעט שעתיים תמונות דומות לאלה ולא מצעתי כלום
מישהו יכול לתת לי אתר

אנחנו עושייייםם....

בעיקרון עשינו פרי ג'אמפינג רק לאפולו ולזאוס פעמיים אבל עכשיו שזאוס לא בחווה אז נעשה לאפולו מתישהו בקרוב.. ליאון הבטיח לי....
המטרות: לראות את היכולות של הסוס, לשפר לו את הטכניקה, שהסוס יתאים את עצמו לקפיצה ושהוא ילמד להסתדר בכל מצב, לעבוד על גובה בלי הרוכב מה שבונה לסוס ביטחון ואין רוכב שיעזור לסוס או יפריע לו ויש עוד מטרות..
לדעתי זה יכול לקדם את הסוסים ביכולות.. זה בונה להם בטחון בגובה של המכשולים, משפר להם את הטכניקה ומלמד אותם כל מיני דברים..
אמממ אין ממה תדירות בעיקרון לפני חודש ומשהו עשינו... ואנחנו נעשה מתי שיצא לנו שוב... אבל זה ממש מעצבן לסחוב את כל הקורות והמכשולים למגרש ואחר כך להוציא את הכל בחזרה.. זה קשהה.... והנה תמונה של אפולו בפרי ג'אמפינג.. תודה שיייי פפפ אם החיבור של המצלמת וידאו היה פועל אז הייתי מראה תתמונה שהוא קפץ את הטריפל 1.50 והוא התקפל כזה יפה והיה עגול עם הצוואר והגוף.. מדהיייים..

barakcastro

New member
שלכם לא שווה לעומת זה!!!

תיראו איזה איכות!!! חחח {מה לעשות שאלון מצלם כמו ילד מפגר...} זאת סידני מיום שישי האחרון..{סורי גיא, אבל אין תמונות של פורסט, שאני חייב לציין שהוא קופץ מדהים בפרי ג'אמפינג}

aloniguy

New member
חכו כולכם!

עוד כמה זמן יגיעו התמונות של פורסט ואז תראו מה זה איכות!!

barakcastro

New member
גיא, ניראה לי אתה בונה על התמונות

שאלון צילם יותר מידי... איך הוא משחק אותה מבין...פחחח בסוף כל התמונות יהיו רק מכשול כי הוא יצלם אחרי\לפני הזמן.. אהה ואת זה שנפלתי! חחחח ועם כל הכבוד ויש כבוד... סידני רק בת איזה 3 3 וקצת.. והיא טורוברדית *מטומטמת וזונה* אבל אל תספרו לה שאמרתי, גם ככה היא שונאת אותי.. והיא קופצת מדהים!!! פחח כן בטח, על מי אני עובד? היא קופצת נחמד לא יותר מזה... הנה עוד תמונה.. {פעם הבאה אני יצלם!}

למעלה