דיון

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

FREE JUMP
אתם עושים פרי ג'אמפ לסוסים שלכם\ לסוסים בחווה?
לאיזו מטרה אתם עושים את זה?
האם לדעתכם זה יכול לקדם את הסוסים ואת היכולות שלהם?
באיזו תדירות אתם עושים פרי ג'אמפ לסוסים?
תמונה מדהימההה

TauraMan

New member
../images/Emo99.gifבאמת תמונה מדהימה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב אז פרי ג'אמפינג, לצערי אנחנו לא עושים את זה, סיבה פשוטה, אין איפה... הגדרות הן נמוכות ואיפה שיש גדר טובה האדמה היא לא טובה. פרי ג'אמפינג עושים לכמה סיבות, -לבדוק את יכולות הסוס :)אי אפשר לבדוק את זה עם רוכב ש99% מפריע לסוס להגיע למקסימום שלו.) -לתרגל עם סוס צעיר, ללמד אותו למצוא את הספוט הנכון, לצאת ממצבים שהוא יוכל להקלע אליהם בעתיד, ללמוד לסדר צעדים, להעריך גובה של מכשול ולמצוא טכניקה שתתאים לו ותהיה נכונה. -תרגול לסוס בוגר, חיפוש המקסימום שלו, תיקון טעויות ישנות, בדיקת קניה וכו'. בהחלט שזה יכול לקדם את הסוסים, מהסיבות שציינתי למעלה. לא עושים

Vintage Queen

New member
גמאנחנו

לא עושים הגדר שלנו בגובה מטר בערך והסוסים יעברו את זה בלי בעיה... זה באמת ממש טוב כדי לתת לסוס ללמוד ולהתנסות לבד בלי שיש עליו רוכב... אני לפעמים מקפיצה את מיסי עם לונג' אבל לא יותר מ70-80 ככה...

aloniguy

New member
אנחנו עושים! (בכנות)

אנחנו עושים את את זה כמעט כל יום שישי אבל רק לסוסים הצעירים שלנו... עוד איזה שבוע אני יביא תמונות של הסוס שלי שעושה פרי ג'מפינג.... אנחנו עושים את זה כדי להרגיל את הסוסים הצעירים לכל מיניי סוגי מיכשולים (נראה לי אני יכול לברר....)

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

לא יצא לי לראות מישהו עושה או לשמוע על מישהו שעשה...

ניצקוש

New member
בחיים לא עשינו את זה...!

וואי זה ממש מגניב שהם קופצים לבד! אבל איך אפשר שהם יקפצו לבד? כי הסוסים שלנן בחיים לא היו קופצים לבד!
ו התמונות ממש יפות!!

Sweet SuGaR

New member
איך עושים פרי ג'אמפ...

ממש ממש פשוט!!! בעיקרון בונים קו- עדיף של איקס\אפרייט נמוך צעד קאנטר (בדר"כ) והמכשול הגבוה..לרוב עושים אוקסר.. אבל ראיתי גם טריפלים. אז יש צד אחד שהוא עם גדר ואחד בלי. את הצד בלי הגדר חוסמים בפלסטיקים, מכשולים, חבלים.. משו שהסוס לא יוכל לעבור דרכו. כל מה שנותר הוא להכניס את הסוס לתוך הקו... בטרוט או קאנטר... וזהווו. רוצים תמונות? הנה כמה... ודרך אגב דורון- את יכולה לעשות גם בלונג'.. כמו שעשית לאלמוג...

למעלה