דיון

the king 2oo6

New member
זה יצא בכריסמס(חנוכה בישראל) אאל"ט.../images/Emo118.gif

מצורפת תמונה של האריזה

the king 2oo6

New member
אבל אני לא../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

אני נוהג להדחף למקומות לא קשורים. אני כן קורא פה מדי פעם וזה... אבל לא נראה לי שאני אהיה חבל פעיל

אמממ..

אני חושבת שימציאו אבל אחד ואחרון
וימציאו בו המון המון המון דברים
ולא קצת.... ןאחר כך שיעבדו על משחק חדש של סימולוציה...

פלורי2

New member
חושבת ש..../images/Emo19.gif

אני רוצה שהם יעשו עוד חבילות, אבל לא יותר מידי.

Rey Mysterio13

New member
שיעשו תוספות חדשות

וחדשות זה לא אומר לעשות את יוצאים קבוע בתלת מימד לסימס 2 אלא תוספות לגמרי חדשות, כמו סימס תקופות ועודץ וצריך להוסיף אפשרויות חדשות לסימים, כמו- טיפוס על עץ, לראות אותם נושמים
, ועעוד דברים כדי שזה יראה יותר מציאותי.

Green SimSit

New member
דעתי

למען האמת קצת נמאס..אולי אני אומרת את זה בגלל שההורדות לא עובדות לי. הם כבר לא ממש יצירתיים כמו קודם, נייט לייף זה בערך כמו hot dite רק בגרסה של הסימס 2, הם צריכים לאתגר קצת יותר, חפצים תמיד אפשר להוריד! אבל האפשרויות כבר נגמרות וזה חוזר על עצמו וזה כבר משעמם, אז צריך להוציא עוד איזה 2 תוספות ולסנות משהו אחר, או להתקדם לסימס 3 אבל ממש אחרת ואם קצת יותר מאמץ ואפשרויות
זהו..תחברו לצ'אט!

מישהוא 2

New member
תגובה..

טוב באמת כמה אפשר כבר סימס?! סימס , סימס ,סימס כל יום כל היום... זה מכניס למקסיס כסף. כמו למשל שאחרי זה עם יוציאו חבילה עם איזה 50 פריטים נוספים לחג המולד.. וכולם יקנו את זה! מספיק ימכרו חבילת תוספות שמוסיפה עוד 20 סוגים של מכוניות וזהו וימכרו את זה ב-50 ש"ח יהיו כאלה שיקנו את זה...... ואתם תראו יהיה סימס 3..

lilOr

New member
נייטליף ואוניברסיטה היו נחמדות../images/Emo41.gif

האמת שלא נראה לי שכבר נשאר מה לחדש.. בחיי לילה הוסיפו מועדונים מסעדות ובאולינג ועוד כמה חפצים ועוד קצת דבריםפ ועל זה 150 שקל.. ואני מסכימה עם מה שאמרו פה כבר, שההפרשים בין חבילות ההרחבה בסימס 2 היו מאוד קצרים וזה חיסרון דיי גדול
לסיכום
, אחרי 2 החבילות האלה יהיה נחמד להוציא עוד חצי שנה-שנה עוד חבילה אחת או שניים וזהו

תשובה../images/Emo118.gif

ברור שאני רוצה שיצאו עוד ועוד חבילות!! הכי שווה! כל פעם הם משפרים יותר ויותר את הסימס ומקרבים את זה כמו חיים אמיתים שלנו! תארו לכם, החבילה ה20 שהם הוציאו היא ממש כמונו!! הכי קורע!!

למעלה