דיון

double O S

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

מה אתם חושבים, אתם רוצים שיצאו עוד חבילות הרחבה של סימס, או שכבר נמאס? אחרי 2 החבילות האלה אתם מרגישים שהם ממשיכים להשתפר כמו בסימס ה-1, או שהם רק מדרדרים?

double O S

New member
טוב אמ דעתי../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

אני חושב שכדאי שיוציאו עוד הרחבה אחת, ודי הם גלשו על גל ההצלחה של סימס כבר יותר מדי זמן, ומנצלים את ההתלהבות של הצרכנים לתוספות חדשות במשחק... בסימס ה-1 זה עוד היה טוב, הם השתפרו עם כל תוספת, חוץ מעושים קסמים, שהיה טיפה שטותי
ולוידע, נדמה לי שהגיע הזמן לעזוב את סימס ולעבוד על משו אחר...

NOAM5317

New member
דיי משתפרים../images/Emo118.gif

אבל לא צריך לדעתי 7 חבילות כמו בקודם, סתם מעמיס...

NOAM5317

New member
באמת?../images/Emo118.gif

בואו נספור: 1:לייוינג לארג' 2:האוס פארטי 3:סופר סטאר 4:הוט דייט 5:וייקיישן 6:אוונסלד[חיות וחוויות] 7:מייקין מג'יק פעם אחרונה שבדקתי, אני יודע לספור. אושמא שכחתי אחת?

NOAM5317

New member
../images/Emo118.gif

"אבל לא צריך לדעתי 7 חבילות כמו בקודם, סתם מעמיס..." הכוונה שלי הייתה לגבי החבילות בלי הבסיס, לכן זה לא 8 זה 7. שים לב
.

ע נ ב ר 85

New member
לדעתי הם רק הולכים ומשתפרים וכל

פעם רק נוספים יותר ויותר אפשריות.. ואני חושבת שאם הפיתוח הזה ימשיך ככה אז החבילות ההרחבה הבאות יהיו מאוד משוכללות

Fairy off Death

New member
ברור שלא נמאס...

אני כבר מתה לרכוש עוד ועוד תוספות...לדעתי זה רק יוסיף לחוויה של המשחק, כי אחרי כמה חודשים כבר מתחילים להשתעמם מהתוספת ורוצים חידושים...

אה...

אני חושבת שצריך מקסימום עוד חבילה. כל הקטע הזה כבר די נמאס. וכמו שאתה אמרת,כדי שיעברו לעוד פרוייקטים...

לדעתי...

לא צריך עוד תוספות!!! לא הספקנו לקנות את אוניברסיטה וכבר יצא נייט לייף!!! ואם הם ירצו לעשות עו תוספות אז שיוציאו עוד חודש חודשיים אחרי שיימאס הנייט לייף!!! (מה שלא נראה לי שיקרה!! חחח)

double O S

New member
נכון...../images/Emo96.gif

ההפרשי זמן ממש טיפשיים... הם צריכים לתת לאנשים כמה חדשים, ואז להוציא את זה...

Aquara

New member
נגמרים להם הרעיונות..

"סימס עסקים"?! הז נשמע לי דפוק.. הם לא יכולים לעשות חבילת "סימס 1" שתכלול את מיטב החפצים מהסימס הראשון בצורת הסימס 2 ? למשל, הייתי מאוד רוצה את הרעיון של חיות וחוויות במשחק, זה דבר שחסר לי... חוץ מזה, אם חסרים להם רעיונות, הם יכולים להציץ במאמר ישן של נילס ;)

Pinky a

New member
לפי דעתי הם ימשיכו להשתפר..

הם עוד יוציאו משהו כמו חיות [מקווה
]

אוקיקי

New member
לדעתי

לא כדאי שייצאו עוד חבילות הרחבה חוץ מהעסקים שכבר הבטיחו לנו, עדיף שייתמקדו בפרוייקטים אחרים-ספור נשמע כמו משחק טוב!

Red Ninja

New member
שיוציאו כמה תוספות שהם רוצים...

רק שידאגו, שהתוספות לא יהיו רק חפצים, אלא יוסיפו ממש אפשרויות חדשות (ולא, עיר DOWNTOWN או קמפוס זה לא ממש אפשרויות) כמו הוספת ריאליסטיולת לסימים וכו'.

the king 2oo6

New member
*מרגיש לא קשור*../images/Emo118.gif

חח, הודעה ראשונה שלי פה
בכלופון, יש את סימס2 חגים.

למעלה