דיון

בהחלט בהחלט.../images/Emo80.gif

והספר גאוני למדי, מלבד העובדה שכשגיליתי שכל ההקדמה וסיפור המסגרת על בנו השמן והסופר המסתורי והרומנים שלו עם בלונדיניות אקזוטיות בבריכה היו פיקטיביים לחלוטין, התאכזבתי כמו שלא התאכזבתי מעולם. זה נשמע כל כך אמין, נו!

Nerade

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת פיקטיבי?
ז"א, אני יודעת מה זה פיקטיבי...
אבל... שום דבר שם לא נכון?
או שאת מתכוונת למשהו אחר?
וספר גאוני!^__________________________________________________^ קראתי אותו לא מזמן, זה ממש ספר גאוני.^^ ייאי.^^

*שום דבר* לא נכון!../images/Emo80.gif

כלום, נאדה, גורנישט! *אנה זורקת לחלל האוויר שלל מילים שאין לה מושג מה הן אומרות* גם אני הייתי בשוק, בחיי... הוא לא קרא את הספר בצעירותו, הוא לא חיפש אותו בשביל הבן שלו, לא היה שום סופר ותיק ולא מוכר שכתב את הספר לפניו, לא קיימת המדינה המוזכרת שם- כלום! הטיפש הזה הדיר שינה מעיניי...

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

*צורחת* מה?! מורגנשטרןגדכלעדגחעכד (איך כותבים את השם שלו?
) כם כתב את הספר הזה!
והוא אמר שהוא לא קרא את הספר הזה, אלא שאבא שלו הקריא לו את זה...
רגע, זה אל נכון?
זונֶה בן זונה!
זה לא נכון?!
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה? אפילו אמא שלי קראה את ההקדמה!
לא הייתה הלן?
היא נורא שעשעה אותי!
לא נכוןןןןןןןןןן!
איך גילית את זה?
מהההההההההההההההההההההה?

Nerade

New member
רגע, וזה שהיו מלא עמודים

לא נחוצים? (נו, כשהזאתי [נסיכת גילדר?] עם הכובעים ארזה את המזוודה שלה 7 פעמים בערך על פני 44 עמודים?) לא נכון!

Nerade

New member
...

"'הנסיכה הקסומה' הוא בכלל ספר. הסופר הוא לא אחר מהתסריטאי וויליאם גולדמן ('קיד וקסידי', 'כל אנשי הנשיא', 'היט' ועוד), שמתוקף תפקידו - גם הפך את הספר לתסריט. גולדמן טוען שסיפור הנסיכה עצמו הוא בכלל עיבוד שעשה לספרו של ס. מורגנשטרן. הרבה אמריקאים רצו לארכיונים בגלל הדבר הזה, רק כדי לגלות שמורגנשטרן הוא סופר דמיוני. הרבה אמריקאים אחרים טענו שאם סופר לא נמצא ברשומות הספרייה או בארכיונים, זה לא אומר שהוא לא קיים. להיפך!" (לקוח מ"עין-הדג") אנשים, מה זה אומר?
מה זה אומר?!

לא צריך לרוץ לארכיונים!../images/Emo80.gif

הוא זורק שם שמות של שלל ארצות שלא נבראו, ושם בתחילת הספר מפה של איזור דמיוני לחלוטין... אין ברירה להודות, עם כל הכאב הכרוך בדבר, שס. מורגנשטרן לא התקיים מעולם. אני על סף דמעות פה...

Nerade

New member
אבל אבל אבל!

איך את יודעת את זה?
ספרתי לאמא שלי. (
- אנוכי,
- אמא)
: "אמא! מורגנשטרן או איך שלא קוראים לו לא קיים! גולדמן הזה המציא הכל! כל ההקדמה שקראנו! זה... זה לא הגיוני!" (ושלל התאכזבויות ובכיות נוספות)
: "הוא המציא סיפור שלם? איזה חמוד!" o_________________________________________________________O אני ממש מאוכזבת פה. אבל אבל אבל! אבל מה עם מקס?
הוא היה אבא של מורגנשטרן, ובלההההה...
אוף.

זו עובדה די ידועה, מתברר...../images/Emo80.gif

גם אני הגבתי כמוך בהתחלה, אבל ברגע שמסתיימת תקופת האבל מבינים כמה גאון צריך להיות בשביל לכתוב דבר כזה... זה רק גורם לך להעריך את הספר יותר. אבל אני מצטערת שאני הייתי צריכה להיות זו שתגזול את תמימותך.

Nerade

New member
כן, הוא באמת גאון.^^

אבל אידיוט.
קיבינימט איתך!
אווווווווווווף. לא רוצה.
ואני עוד בתומי רציתי לחפש באמאזון את הספר המקורי. (לא רציתי לקרוא אותו, רציתי... לראות אותו או משהו.
) אוף, אידיוט. לא רוצה.

גם חברה שלי!../images/Emo80.gif

היא רצתה לעשות יומן קריאה לשיעור ספרות על הספר המקורי, אז היא חיפשה אותו בכל מקום ובסופו של דבר באה אליי לשאול אם במקרה ידוע לי איפה אפשר למצוא אותו... זו הייתה חוויה די טראומטית בשבילה לגלות שהוא לא קיים. היא נורא רצתה לקרוא את העמודים החסרים על הבגדים של הנסיכה...

Nerade

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תמסרי לה את תנחומיי.
אני רוצה להבין איך אפשר לתאר אריזת מזוודות במשך 44 עמודים. ג'יי קיי רולינג תעמוד במשימה. *בורחת*

YaLdoNet 4 EveR

New member
התיאוריה שלי

קשה להיות ידידה של מישו שנמשך אלייך. זה פשוט לא הולך ביחד. ובגלל שהיא יפה ומוכשרת וחכמה ושוב יפה וישמצב שגם כוסית אלוהית (היא ממש יכולה להיות דוגמנית.
*) אז אף בן לא מתקרב אליה למטרת ידידות, אלא למטרת "דפוק וזרוק" בשפתנו אנו הבנות. בנות - מאויימות ממנה כי היא גודי גודי ויפה ומושלמת מדי. אישית אני נורא שונאת מושלמות ובטח שלא נוטה להיות חברה טובה מדי שלהן.
וכאן תמה התיאוריה שלי, אלא אם יש מין נוסף שלא טרחו ליידע אותי על קיומו. *

painapple

New member
הייתה לי חברה מושלמת פעם..

5 שנים של חברות, בכיתה י היא מצאה מושלמות אחרות והלכה איתן .// ו..אממ.. היא הייתה פעם דוגמנית אם אני לא טועה. אלקסיס. אבל אולי דיברת על הדמות עצמה אז.. לא חשוב

Nerade

New member
אבל... אבל... אבל...../images/Emo7.gif

אין כזה דבר אנשים מושלמים.
ואני לא מדברת על הקטע הזה שאומרים לכם בכיתה ד'. אני מתכוונת...
ררג, באמת אין!
גם רורי, שהיא נראית ממש מושלת, לא מושלמת.
היא... לא יודעת.
אנשים מושלמים היו יכולים לעשות הכל, והיא לא יודעת לרקוד, הא!
סתם, אבל גם עובדה שכנראה אין לה כל כך הרבה ידידים..
או לפחות ככה זה נראה... לא יודעת.
ובקשר לדיון - פחות או יותר מה שכולן אמרו פה. לפי דעתי היא לא חברותית מדי, והתסריטאים פשוט לא ממש שמים דגש על החברויות... רגע, נזכרתי בעונה הראשונה בפרק הראשון, שהיא הייתה היחידה בכיתה או משהו שעשתה את העבודה, ובעצם אף אחת מהכיתתה של לא הייתה חברה שלה.*-* יוכל להיות?

mirigl

New member
וואלה..

שמעו... אתם צודקים!!! כמה שאני מתה על הסדרה הזאת ( היא מושלמת!!! ) כשאני יושכבת לראות אותה אני באמת חושבת מה עובר על הילדה הזאת שהיא כל הזמן נמצאת עם אמא שלה.. או עם דין.. והיא אשכרה חיה את החיים של העיירה הקטנה הזאת ואת כל המסורות המפגרות שיש בה.. למרות שגם העיירה מדהימה.... חלומית.... אבל בכל זאת.. זה באמת קצת מוזר שאף פעם אין לה ידידים כאלה... לפי דעתי הרבה אנשים לא מבינים אותה כל כך.. ואת האופן שהיא מדברת והדברים שהיא עושה.. כי הדמות שלה פשוט מבריקה!! קוראת ספרים, מדברת מהר, יש לה מלא תחומי עניין.. אבל בנוסף להכל היא גם ממש ממש יפה!!! אולי נופתע ונתחיל לראות אצלה כל מיני ידידים.. בטוח זה יקרה כשהיא תהיה בקולג'.. ותגלה את כל האמריקאים הצעירים השווים האלה שיש שם

למעלה