דיון

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אזזז... למה לעזעזל לרורי אין ידידים?!?!!? תתחילו לזרוק תיאוריות..

gilmorefreak

New member
אמממממממ...

אולי כי היא עסוקה מדי..היא בשנת הלימודים האחרונה שלה, עכשיו יש לה את ג'ס, ליין היא החברה הכי טובה שלה ורק לורליי עצמה דורשת את כל תשומת ה
של רורי..אז..אממ..למי יש זמן לידידים
גם ככה עם ליין היא לא כל כך בקשר.. בכל מקרה..היה לה את טריסטן..בערך..

frikin shin

New member
יש לה והיו לה...

בצ'ילטון היא דיברה עם לואיז ומדליין שאכשהו נחשבו לידידות שלה... פריס הייתה חברה מאוד טובה שלה ועדין. ליין חברה הכי טובה שלה. אמא שלה גם חברה הכי טובה שלה. ג'ס חבר שלה ואני לא רוצה לכתוב ספוילרים... אבל בקיצור יש. אני חושבת שזה לא הדבר המרכזי בסדרה ולכן לא מתמקדמים בו, אלא יותר במערכת היחסים של רורי ולורליי וגם במערכת יחסים של לורליי וההורים שלה...

oasis147

New member
פשוט נראה לי שהיא לא טיפוס כזה.

אפילו שיש לה ידידות- היא לא עושה איתן כלום. חוץ ממילה פה מילה שם, כלום. יש לה את ליין, וזהו בערך. והיו את ג'ס ודין, אבל זה מתוסבך יותר

Alexis14

New member
זה תמיד ככה בסדרות

במציאות לכל אחד יש הרבה הרבה יותר מכרים, חברים וידידים שהם חלק גדול מחיי היומיום שלו מלכל דמות בערך בסדרת טלוויזיה.. פשוט בסדרה מתמקדים רק בדברים המעניינים, גם כי לא רוצים שהסדרה 'תתפזר' [אם לרורי יש ידיד, והיא מדברת איתו על ג'ס, יש לו דעה על זה, ורורי מספרת ללין על הדעה וליין לא מסכימה עם הידיד אבל בעצם הידיד מאוהב בליין והוא מבקש ממנה לשדך לו אותה אבל במסיבה הוא התנשק עם מישהי אחרת והוא אפילו לא יודע על אמא של ליין ו.. הבנתם את הקטע.. נהיים יותר מדי סיפורים משניים], גם כי זה המון שחקנים להעסיק, גם כי זה הרבה יותר תסריט לכתוב וסיפורים להמציא, וגם כי בסדרה מנסים לעשות את המינימום ההכרחי.. רורי יכולה להתהלך לה בצ'ילטון או באוניברסיטה שבה היא תלמד מאוחר יותר ולעצור כל אחד ולדבר איתו כמה מילים, והיא יכולה גם לא.. זה חוסך זמן וזה לא כזה הפסד לעלילה..

הא.

שאלה מעניינת לדיון. מאד מעניינת. באמת למה לרורי אין ידידים? אולי כי ברגע שהבנים מתקרבים אליה הם רוצים להיות יותר מידידים. ואולי לא.

nati 911

New member
דעתי...

היא סתם יבשה , לא? היא לא הולכת לאף מקום עם החברים או מדברת איתם בטלפון וכו'...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי על משו דבילי ועופי לחלוטין! D: אם יש אומנות שרשור.. אז שמרלינג ואני רב-אומן! כי אנחנו משרשרות גם אתכם! ^_^ [וזה היה עוד פרק בספר: "101 דברים שנאמרים אחרי השעה 12 והמשמעות שלהם היא: אני בורה ומשועממת." עכשיו בחנויות.]

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתן אשפיות...
משום מה זה מזכיר לי את הספר "הנסיכה הקסומה".o_O

YaLdoNet 4 EveR

New member
הסבר:

לפני יותר משנה שיעמם לי ופתחתי ערוץ 6.. והיה כזה סרט על הנסיכה רפונזל. וזה עניין אותי. :X וראיתי את הסוף :XX ^_^;;

oasis147

New member
אני חושבת שראיתי חלקים מזה ../images/Emo12.gif

משהו עם ברבי? מעוות וורדרד? זה מה שקורה שיש אחות קטנה משועממת בבית :|

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קורה.
אבל זה בכלל לא דומה ל"נסיכה הקסומה"!
הנסיכה הקסומה זה ספר אדיייייייר
ולאו דווקא לילדים קטנים, לכל הגילאים.
הא. גם הסרט ממש יפה.

Lorelai

New member
אורורה זאת היפהפייה הנרדמת

הנסיכה הקסומה זה- as you wish. סרט דפוק שכולם מתלהבים ממנו ואין לי מושג למה. זה לא מצויר ואממ.. זהו. אולי את מכירה אותו כ-princess bride.

Nerade

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה לא סרט דפוק!
זה אחד הסרטים הכי טובים שיש!

למעלה