דיון\שאלון

../images/Emo41.gifדיון\שאלון../images/Emo41.gif

הנה כמה שאלות על הרכיבה והעזיבה שלה... בלעעעע...
האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא?
איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם?
איך הייתם מנסים למנוע את זה?
האם זה קרה לכם פעם? ***מחכה לשרשור גדול...*** כל פעם שאני פותחת הודעה חדשה, יש רק איזה 3-4 שמגיבים..

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo13.gif לשאלון.

האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא? תשמעו זה נורא תלוי, אם היו מביאים לי המון כסף הייתי יכולה לקנות סוס וחווה מישלי
איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם? לא לא לא! אם היו עושים לי את זה הייתי בורחת לאיזה חווה ועובדת שם
איך הייתם מנסים למנוע את זה? הממ בוכה ומתחננת

S H I L G I

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שלעזוב את הרכיבה זה לתמיד יענו לא לחזור לזה בשום צורה בגלל זה לא כתבתי את מה שכתבת

OHIO

New member
אויש נו.....

זה כמו ששואלים "אם היה לך משאלה מה היית מבקש?" ומישהו אחד חייב להגיד "הייתי מבקש עוד 3 משאלות!" פפפפ....

תשובות..................../images/Emo3.gif

האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא? נראה לכם?????????!!!!!!!!!!!
איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם? אין מצב שבעולם שזה קורה......ואם ינסו להרחיק אותי מהסוסים אני פשוט בורחת לחווה וישנה אצל חברה או משהו....בקיצור... עושה משהו שיפחיד את ההורים שלי....אבל כמו שאמרתי ההורים שלי בחיים לא יפרידו אותי ממשהו שטוב לי........
איך הייתם מנסים למנוע את זה? הייתי מאיימת על ההורים שלי ומתחילה ישר לבכות....(כן כן, אני בכיינית אני יודעת....זה לא חדש לי....חחחח....אני בוכה מכל שטות וזה ממש לא שטות אז..................)
האם זה קרה לכם פעם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

talkk

New member
תשובווווווווווווות

האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא? מה פתאום!!!!!! אין סיכוי... זה החיים שלי! איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם? רק בשביל הרקורד: בחיים לא היו עושים לי את זה, כי ההורים שלי ממש מעודדים אותי לרכב, וזה, והם לא היו עושים לי רע בכוונה. אם היו עושים את זה, הייתי קודם כל יושבת איתם ומסבירה להם כמה שזה חשוב לי, ואם עדיין לא, אז ממש אין לי מושג, כי זה עדיין לא קרה לי... איך הייתם מנסים למנוע את זה? כל דרך שרק הייתה עולה בדעתי! אבל הייתי מונעת את זה, שיהיה ברור! האם זה קרה לכם פעם? לא, למרות שהרבה פעמים רציתי לעזוב, וההורים שלי אמרו לי להשיאר ושבסוף אני אוהב את זה, ובאמת היה ככה... כשהייתי אצל רותי (מפארק הסוסים) אז ממש ממש רציתי לעזוב, הייתי ממש בוכה כל שיעור.... גמרתי, נכון? טל

TauraMan

New member
יותר מדי אקטואלי.. ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בעקרון יהיה לי קשה, אבל הסוסים תמיד היו מוגדרים אצלי כתחביב, כל עוד אני יכולה אני אעשה. אני עכשיו מנסה להתקבל לפנמיה בירושליים ועברתי את המבחן של השלב הראשון (יש 3 שלבים), אם אני אלך לשם אני אצטרך כנראה לספסיק לרכב...

TauraMan

New member
הלימודים שם זה מ7 עד 7../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בערך..
לא יהיה לי זמן.... אני ארכב בסופי שבוע שניים, אם אני אתקבל בכלל...

TauraMan

New member
למדעים ואומנויות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני בט'. למה?

אממממ../images/Emo41.gif

האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא? בחיים לאאאאא איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם? זה קרה...אוי הרגשתי נורא נורא מאוד הייתי מדוכאת...בכיתי הרבה הרבה מאוד איך הייתם מנסים למנוע את זה? אוי חזרתי לרכב אחרי המון תיחכומיישן האם זה קרה לכם פעם? כן

אוקי אני..

האם הייתם מוכנים לוותר על הרכיבה בכל סכום שהוא? בחיים לא!!! בעד שום סכום שבעולם!! איך הייתם מגיבים אילו היו מוציאים אותכם מהרכיבה, ומרחיקים את הסוסים מחייכם? הייתי מסתגרת בבית.. כאילו אם זה פרנציפ של משהו שעשיתי אז הייתי מסתגרת בחדר לא אוכלת לא שותה ולא עושה כלום.. אבל אם זה בגלל כסף.. אז מה אני כבר יכולה לעשות? איך הייתם מנסים למנוע את זה? שביתת רעב! האם זה קרה לכם פעם? כן לצערי.. ולא הייתי מספיק חכמה.. אמא שלי הרחיקה אותי לחצי שנה שלמה (
) מהסוסים והייתי יכולה לקבל את זה רק אם הייתי מעלה את הציונים.. וזה מה שקרה

עונה ../images/Emo13.gif

טחחחחחחחחח לא
ניסו לא הצליחו הלכתי בכל מקרה. אמא שלי יודעת שאני לא יכולה בלי הסוסיים לפחות פעם בשבוע...! אכן כן שבטעות חזרתי מאוד מאוחר הבייתה.

Unreachable

New member
אף פעם

בעצם על הרכיבה, אולי אבל להיות עם סוסים ב-ח-י-י-ם אם ההורים שלי ירחיקו אותי מהאורווה הם יכולים להיות בטוחים שאני לא אשאר בבית הרבה זמן...

S H I L G I

New member
שילגי

לא נראה לי...
מתאבדת
לא יודעת לא מנעו אבל פשוט התרחקתי מהסוסים

למעלה