טובבבבבב
ש שני לאב צאד מייקל מו New member 20/10/05 #20 ממשיכה../images/Emo26.gif אני יכולה בכלל?? טוב לא משנה אם לא אז פשוט תתעלמו מההודעה....... והנה התמונה שצריך לדבב
ממשיכה../images/Emo26.gif אני יכולה בכלל?? טוב לא משנה אם לא אז פשוט תתעלמו מההודעה....... והנה התמונה שצריך לדבב
ב בישגדא שליטה New member 20/10/05 #21 יש לי... עפר: בואי הנה תחייכי... טלי: תעזוב אותי לפני שאני מביאה לך כזאת כאפה...! לא משו...
ט טלי שרון המוכשרת New member 20/10/05 #22 שלי-גם לא משו.. עפר: יוווו סליחה לא התכוונתי טלי: זה פסדר סך הכל כיסא בראש...
ש שישקבבית New member 20/10/05 #24 מנסה גם../images/Emo26.gif עופר: יאללה בואי נצטלם שיהיה לאנשים בפורום שלך מה לדבב טלי: חח יאללה בוא! אה ולא כותבים את השם שלך בלי ו'? עפר: אה וואלה.. צודקת
מנסה גם../images/Emo26.gif עופר: יאללה בואי נצטלם שיהיה לאנשים בפורום שלך מה לדבב טלי: חח יאללה בוא! אה ולא כותבים את השם שלך בלי ו'? עפר: אה וואלה.. צודקת
ש שישקבבית New member 20/10/05 #26 ../images/Emo6.gif יאללה שישימו עוד תמנות נכנסתי לקטע של זה ולקטע של הסמיילי הזה חח נדבקתי אליו
א אלת הירח New member 21/10/05 #49 ננסה טלי: הממ, זה כל כך הרבה יותר קל כשכותבים לי את הטקסטים. או טלי: תביטי בו באלכסון ותעמידי פנים שמה שהוא אומר באמת מעניין אותך.
ננסה טלי: הממ, זה כל כך הרבה יותר קל כשכותבים לי את הטקסטים. או טלי: תביטי בו באלכסון ותעמידי פנים שמה שהוא אומר באמת מעניין אותך.
F Friends for ever New member 20/10/05 #30 מנסה עפר: חעחעחעחע עכשיו אנחנו באותו גובה טלי: כן, הא? (חושבת לעצמה-*איזה טמבל שמים לב שהוא עם עקבים*) כן, אני יודעת שזה דפוק
מנסה עפר: חעחעחעחע עכשיו אנחנו באותו גובה טלי: כן, הא? (חושבת לעצמה-*איזה טמבל שמים לב שהוא עם עקבים*) כן, אני יודעת שזה דפוק
N noaaanit New member 20/10/05 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif
ש שישקבבית New member 20/10/05 #32 הנה צולע עפר: אהה.. סופסופ נפטרתי מכל הקרציות האלה.. אני נהנה מהחיים טלי: יופי ועכשיו כולם עוברים אליי חח הנה אחד מתקרב
הנה צולע עפר: אהה.. סופסופ נפטרתי מכל הקרציות האלה.. אני נהנה מהחיים טלי: יופי ועכשיו כולם עוברים אליי חח הנה אחד מתקרב
ש שישקבבית New member 20/10/05 #33 המשך עפר: כן אני זוכר אותו הוא אהב לעבור לי באמצע תמונות טלי: הוא עדיין עובר לך באמצע תמונות..