דיבוב תמונה [1]

../images/Emo41.gifדיבוב תמונה [1]

אז כולם יודעים מה לעשות....ומי שלא, פשוט לדובב את התמונה הזאת..זה לא משהו קשה ויש הרבה דברים מצחיקים..
אז קדימה..
אוהבתת..

../images/Emo26.gif מנסה../images/Emo3.gif

עפר: הנה... הנה... זה יוצא... זה יוצא... טלי חושבת: תחייכי ותעשי כאילו הריח לא מזיז לך

shirush10

New member
קורע חחחחחח=)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! זה גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!! וואי אני גם רוצה---טוב אפעם לא עשיתי את זה אבל ננסההההה!!!

shirush10

New member
../images/Emo41.gifדיבוב תמונה[2]!!!!

טוב החלטתי גמאני להוסיףףףףף תמונההההההה אז יאללה תתחילו לדבב!!! חלוש לאב טלי-----מקווה שאת לא כועסת שאני ממשיכה את השירשור שלך בעוד תמונה
אז יאללללללללללה תתחילו לדבבבבבבבבבבבב

הנה חחח:

לא משו: רני: אני בשוק אני בהלם אני המומה !
נפתלי: ענק אין פשוט ענק! בני: אה זה לא יביא בזזז...|בז|
|חבולה!!!|

MeItOsH

New member
הנה..../images/Emo118.gif../images/Emo27.gif

רני-"הקפה הזה נורא מר" נפתלי-"למה הוא דווקא נורא טעים" בני-"למי אכפת מהקפה? תטעמו מהקוראסונים!"

noaaanit

New member
מנסה...../images/Emo77.gif

"זה מטוס
לא... זאת ציפור
לא... זאת... זאת... דנה בלום
"

נמ>>>

לא משהו אבל פסדר.. עפר:"איזה מעניין הבחור שם" רננה:"אין בא לי לסיים את הראיון הזה כבר.. דנה עומדת שם כבר שעה מנסה לפתות את כפיר"

לא משהו, אבל

עפר: שיט. טוב, תראה מהורהר ותעמיד פנים שלא אמרת מה שכרגע אמרת. טלי: שיט. טוב, תחייכי ותעמידי פנים שהוא לא אמר מה שהוא כרגע אמר.

למעלה