גרמניה

tw1975

New member
ל stephi

נכון יש כאן המון Doener שוארמה תורכית אבל זה לא כל ך טעים ואין להם טחינה ועמבה
אז...בואי לכאן לאיזור Karlsruhe לכיווני ,2 לקוחות לפחות אני מבטיחה לך...
במיוחד לפלאפל כי את זה אין בכל מקום..

amos.a

New member
איזור Karlsruhe

היי אני ישראלי גר ב-ditzingen ליד שטוטגראט ואתגעגע לאכול פלאפל וחומוס ,אשמח לעבור לאיזור Karlsruhe ,איפה זה ברחוב ? תודה [email protected]

always right

New member
בהצלחה סטפי

אני גר בגרמניה וחוץ מלקבל אשרה בגלל נישואים לימודים או מעביד בעל כח לא נראה לי שיש סיכוי

always right

New member
עודד מדרזדן

ברוך הבא לדרזדן עד כמה שאני יודע אנחנו פה 4 אנשים כלומר 2 זוגות ישראלים ,יהודים יש יותר נחמד פה מאד אבל לקח לי שנה עד שהבנתי את הראש שלהם, בטח אני יראה אותך באינפיניון או amd קלעתי נכון? יש לי טון של מידע בשבילך פתחתי פורום ב"חברה"תחת השם DRESDEN תוכל ליצור איתי קשר שם דרך האי מאייל

berlinale

New member
../images/Emo104.gif מכיוון שנקראתי לדגל

אז ככה: אי אפשר לפתוח עסק פרטי בלי אישורים. כדאי לברר בשגרירות מהם הנהלים - אבל גרמניה היא לא מדינת הגירה ולא מחלקת אישורי שהייה כמו ארה"ב או קנדה. חוקי ה"הגירה" שלהם לצורך עבודה מוגבלים לאנשים שגרמניה החיטה שהיא זקוקה להם ולאנשים שקשורים לגרמנים בקשרי משפחה (נישואין או הורות). יש קהילה גדולה של ישראלים בברלין, אבל היא לא מאורגנת. ישראלים בעלי זיקה למסורת אפשר אולי למצוא בבית כנסת, אבל רוב החברים הישראלים שלי לא מתקרבים לשם עם מקל של 10 מטר. יש מסעדות ישראליות בברלין -I think, האחת יותר גרועה מהשנייה. יש מלא מסעדות פלסטינאיות וערביות, אחת מהן מנוהלת ע"י חבר'ה מנצרת ויש לי רושם שהם לא זקוקים לייעוץ בתחום הפלאפל.

למעלה