גרמניה

kobyoz

New member
מעבר לדרזדן

אני אמור לעשות רילוקיישן מטעם מקום העבודה שלי לדרזדן בקרוב מאוד אשמח לקבל פרטים בנוגע ליוקר המחיה היכן יש איזורים טובים לשכירת דירות ורמת המחירים האם קיימת שם קהילה יהודית/ישראלית וכן בדיקת אפשרות תעסוקה עבור חברתי שבאה איתי

stephi2003

New member
הגירה לגרמניה

אני ובן זוגי נוסעים בקרוב לגרמניה. אנחנו חושבים על לעבור לגור שם ולפתוח עסק למכירת אוכל ישראלי כגון: פלאפל, חומוס, וכו"ל. אין לנו אזרחות ולא אישורים כל שהם. אחותי נשואה שם אבל לצערי היא לא יכולה להשיג לנו אישורים. היינו שם כבר כמה פעמים וחברים של אחותי די התלהבו מהפלאפל :) שאלתי היא, איפה ניתן להשיג אישורי עבודה ושהייה? ואיפה אפשר להכיר ישראלים שם, כי ידוע לי שיש קהילה גדולה בברלין וגם שיש כמה מסעדות ישראליות שם. אשמח לכל תשובה, תודה

טיפ_טיפ

New member
יום העצמאות

האם למישהו יש מידע לגבי חגיגות יום העצמאות בגרמניה?

amos.a

New member
ישראלים בגרמניה,ברצוני לדעת.....

אני רוצה לראות את ערוצים ישראלים בטלויוזה בדרך לווין באזור שטוטגראט. אם תוכל לומר שאיזה מתאים בסוגי צלחת לווין וממיר ...?מה צריך להביא ?תודה לעונים

kof99

New member
anyone in Cotbus?

Hello there... i am an israeli guy who lives in europe for 6 years now.. (some in Berlin, some in Milano, some in Barcellona ). I would like to know if there is someone here who lives in Cotbus (That's Germany) and if not, if there is someone who knows someone who lives there. In that God Forgotten City there is a Very Respective and famouse University ... thanks in advance..

י ש1

New member
טוב, נו...

רק בגלל שתשמחי לכל תשובה: אישורי עבודה ושהייה ניתן להשיג בכל בית מרקחת, ליד פינת דיו הסתרים שיקויי הסתרים ושאר מצרכי הקוסמות. ישראלים בברלין? ברלינלה - לטיפולך. חוץ מזה דוכני שווארמה (דונר-קבאב) יש תחת כל עץ רענן. רק לידיעתך, המקום עם המיעוט התורכי הכי גדול בגרמניה הוא ברלין. פלאפל יש מעט (מדיי לטעמי), וגם הפיתות, כמו אלו שבדוכני הפלאפל בישראל, אינן נפוצות. אבל עם שם כמו סטפי, שערי הברזל הגרמניים בודאי ייפתחו לרווחה

אם אתה מספיק בדרום (מערב)

אתה מוזמן לחגוג אצלי. יהיו עוד כמה ישראלים...

always right

New member
comming soon

זה אולי השאלה הכי נפוצה בקרב הישראלים בגרמניה (כי הכל פה בגרמנית) אז ככה יש אפשרות לקלוט דרך LM1 בשיטה האנלוגית אבל זה לא ממולץ כי הקליטה לא מובטחת והצלחת צריכה להיות גדולה מאד (2מטר ומעלה) החדשות הטובות עמוס 2 עולה לחלל ב 3.6.03 ובמשרד התקשורת נאמר לי שהלווין החדש יכלול את הערוצים הישראלים באלומה הארופית ובשיטה הדיגיטלית שנקראת DVB טעות נפוצה היא שהרבה אנשים חושבים שאפשר לקלוט בעמוס 1 ישראל בארופה זה לא נכון כי עמוס 1 הוא בעל 2 אלומות ארופה וישראל האלומה הארופית לא מכילה את הערוצים הישראלים או את חבילת יס. בקיצור רק עוד חודש ליסבול כאשר הלווין יעלה אני ידווח בפורום. בקשר לציוד אם באמת יהיו ערוצים ישראלים בעמוס 2 הציוד הוא סטנדרטי וניתן לקניה במידיה מהרקט באזור ה500יורו לציוד ברמה טובה

tw1975

New member
Hey, always right

ידוע לך המיקום ל עמוס 2 ?(מערב/דרום וכו וכמה מעלות) . אני מניחה שחוץ מהסכום לציוד זה יעלה כל חודש כסף.ידוע לך כמה? איזה ערוצים ישודרו ?

noahirshson

New member
תיקון טעות

אני לא יודעת בקשר לגרמניה, אבל בהונגריה, עם צלחת גדולה מספיק, אנחנו קולטים מעמוס 1 את שידורי ערוץ 1, 2 ו-33. שווה לברר גם בגרמניה עם מישהו מקצועי אם אין אפשרות כזאת גם בגרמניה.

י ש1

New member
הווה ועתיד

כיום ניתן לקלוט במזרח אירופה באיכות טובה, עד מזרח גרמניה בערך, מלווין בשם LMI1, אי שם במזרח (האוקיינוס ההודי אני חושב). בגרמנית המערבית ומערבה מכאן צריך כבר צלחת גדולה ויקרה, האיכות לא משהו, בתלות במזג האוויר, ככה שזה לא מעשי. אני מצרף קישור לאתר של חברת spacecom שהעלתה את עמוס 1 ובעתיד (בקרוב?) את עמוס 2. יש שם מיקום, תדרים ושאר ירקות. אשמח לקבל עדכונים, תאריך תחילת שידורים של עמוס 2, ועצות מעשיות להתקנה וכיוון ממישהו שעבר/יעבור את זה.

berlinale

New member
רגע, אז אפשר לקלוט פה ערוץ 2?

ומה עם ערוץ הספורט (דרך YES)?

always right

New member
זליגה

קליטה מעמוס 1 היא בגלל זליגה של האלומה מעל ישראל מקומות כמו טורקיה והונגריה יוכולות ליקלוט אם אתה מחשיב את הונגריה כארופה אז כן אפשר ליקלוט בארופה אבל לא במרכז בקשר לlm1 ברגע שעמוס 2 ישדר כנראה הוא יפסיק לשדר את הערוצים הישראלים

always right

New member
דווח מהשטח

כיום אני קולט 10 לוינים עם צלחת מסתובבת וציוד שעלה הרבה כסף אבל אין על הערוצים הישראליים ברגע שהם יעלו אני יתפוס אותם וידווח פה מייד עוד משהו על lm1 השידורים שם הם אנלוגים=PAL השיטה הזאת נעלמת מהעולם ולא כדי להשקיע בציוד מסוג זה כיום

למעלה