גם אצלי הנושא עדיין לא נפתר...
עדי בן שלוש (השבוע יומולדת!!!) נגמל כבר לפני כחודש וחצי מפיפי בצורה די חלקה. הפספוסים הולכים ומתמעטים עם הזמן, ויש ימים שהוא מהבוקר עד הערב עם אותם תחתונים... אבל קקי... לא מוכן בשום אופן לעשות בשירותים או בסיר, רק בחיתול או בתחתונים. הוא מתחבא מתחת לשולחן בסלון או באיזה פינה, עושה וחוזר לענייניו. אמרו לי לרדת ממנו, לא לדבר על הנושא ולא להציק לו. הוא יודע שצריך לעשות בשירותים, הוא פשוט לא רוצה עדיין. מאוד קשה לי עם זה, אבל החלטתי לרדת ממנו ופשוט לא להגיב. אם עושה בתחתונים, אני מתייחסת לזה פשוט כמו פספוס של פיפי, הולכים, שוטפים, חוזרים לשגרה. דווקא אני רואה איזשהי התקדמות מזערית מאז שהתחלתי בשיטת ה"אין תגובה" (לפני כשבוע). הוא התחיל להגיד לי מייד אחרי שעשה בתחתונים (קודם פשוט היה עושה וחוזר לענייניו ואני הייתי מגלה לפי רטיבות, ריח וכד'), אז כבר יש התקדמות. אני רואה שהוא כן רוצה לעשת בשירותים, סיר, אבל כנראה צריך לעבור איזה מחסום לבד. הבטחנו לו פרס גדול שהוא מאוד רוצה (כמה מכוניות), והוא כל יום מודיע לנו שהוא יעשה היום בסיר ויקבל את הפרס, אבל עדיין לא עושה זאת באמת. אז יום יבוא... בהצלחה!!! תעדכני אם גילית איזה שיטה אחרת שעובדת.