גוף ולבוש

shahf

New member
שלי?!?!

הוא נוח מאוד ובכלל לא מרגישים אותו הוא נעלב!!!!!!!!!!!!

Kodey

New member
השעון שלי

שעון של casio ,לא זוכר את שם הדגם. השעון מראה את מצב הירח, זמני זריחה ושקיעה ומצב הים (גאות שפל) כדי לדעת מתי כדאי לדוג (2 הדגים)-מי בכלל צריך את זה

ooooooofri

New member
לדעתי אלי...

אלה ממש ממש ממש יפות אבל יש לי משקפי שמש לא שלי של אח שלי שמגיל ילדות ראיתי אותן התאהבתי הכי יפות שראית בחיים ועכשיו קיבלתי אותן בהורשה לדעתי הן יותר יפות אבל מה אני אתווכח עכשיו?טעם ריח ושאר השטויות...

EInatVera

New member
dude שוקי....

אם אתה כבר עושה שירשור אצבעות אז תראה את כל האצבעות (אצל בני אדם נורמלים זה 5) טוף נו עכשיו אתה יכול להגיד "אצבעות לאו דווקא מחייב חמש אצבעות מספיק אפילו שתיים" וזה די נכון אז אני אתחיל שירשור חדש
שירשור ידיים

EInatVera

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשירשור ידיים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין לי איך לצלם את היד שלי אז אני אשאיר אותכם עם צילומים של הידיים שלכם (נא לשרשר)

Charmed 4ever.

New member
אם כבר עיניים....

אוקיי... קודם כל, אני ניצן.... הייתי פה כמה פעמים בעבר..
עם ציורים שציירתי, למי שזוכר.... אני בת 14 וארבעה חודשים מהוד השרון... אניוואי, באתי לכאן במטרה לשים עין... אז... הנה עין שציירתי ממש ממש עכשיו, טרי טרי... בצייר!

נקודתית

New member
חחחח

וואייייייייייי להרוג ת´מווכשרים האלה נכון?! אני לא מצליחה לשרטט עיגול בלי שהכל ימרח לי שם!
<נו איפנס
>

למעלה