41
K Kodey New member 19/10/02 #14 הנעליים שלי |נעל| פעם היו להן חיים טובים... ועכשיו... כנראה שהחיים שלהן כבר לא כל כך טובים
S swirrrly New member 19/10/02 #34 לי יש את הנעליים הכי מכוערות ../images/Emo118.gif בהסטוריה של היקוווווווווום! אבל אין לי מצלמה דיגיטלית (למזלכם )
לי יש את הנעליים הכי מכוערות ../images/Emo118.gif בהסטוריה של היקוווווווווום! אבל אין לי מצלמה דיגיטלית (למזלכם )
ל ל א ק י New member 19/10/02 #52 הנעליים שלייייייייייייייי צילמתי רק זוג אחד... לא היה כח לשאר....חחחח ו ליניב שקיווץ לי גם את זה...
ש שוקי STRIKE BACK New member 20/10/02 #74 אגב.. הדובי על המיטה... זה שוקי.. בגללו הכל התחיל לסקול אותוווווווו
O ooooooofri New member 20/10/02 #77 44 אבל גדלתי מארבעים ושתיים(שהייתי ארבעים ושלוש אבל יכולתי בקושי 42) ואז בשבוע 43 ואז גם זה נהיה קטן עליי ועכשיו 44 אני מגיע את הסוף של הסוף....
44 אבל גדלתי מארבעים ושתיים(שהייתי ארבעים ושלוש אבל יכולתי בקושי 42) ואז בשבוע 43 ואז גם זה נהיה קטן עליי ועכשיו 44 אני מגיע את הסוף של הסוף....
S shahf New member 20/10/02 #86 ../images/Emo99.gif יפה!! ומה מיוחד בו?! יש בו מצפן או שסתם יש שם N?! עוד מעט אני אעלה תמונה של השעון שלי
../images/Emo99.gif יפה!! ומה מיוחד בו?! יש בו מצפן או שסתם יש שם N?! עוד מעט אני אעלה תמונה של השעון שלי
מ מ ס ט י ק New member 21/10/02 #92 ../images/Emo41.gifהמיוחד בו../images/Emo41.gif התאורה שלו היא בשלושה צבעים.
N Nifredil New member 21/10/02 #94 שעון... יש לי שעון שמחליף צבעים מכחול, ירוק ואדום! אני אנסה לסרוק אותו... יש לי גם שעון דיגיטלי שאני לובשת בד"כ אבל לא נראה לי שאפשר לסרוק אותו...
שעון... יש לי שעון שמחליף צבעים מכחול, ירוק ואדום! אני אנסה לסרוק אותו... יש לי גם שעון דיגיטלי שאני לובשת בד"כ אבל לא נראה לי שאפשר לסרוק אותו...