ב ג י ד ו ת

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

4 פפוש

New member
תגיד באלי 7 אתה .............

עושה צחוק מהעבודה לאן העלמת את הגמד השביעי?????????.

Sודית

New member
ב ג י ד ה

בעיני בגידה זה.... כל דבר שנעשה כנגד האמונה, של זה ממול או שלך עצמך. בגידה בין בני זוג, זה סיפור בפני עצמו. כאן משחקים רגשות, שותפות לחיים וכמובן ילדים. תמיד זה יכאב תמיד זה יפגע וכמעט תמיד...זה מקרה שלא ניסלח. לדעתי אחרי בגידה בין בני זוג... כאשר הייתה ביניהם אמונה הדדית, זה הרס של הזוגויות. גם אם סלחו...ניסו להבין וכו´....לעולם לא יישכחו... נשארת צלקת, שאולי עם הזמן דוהה, אך לא נעלמת. סודית...אם כבר לבגוד... אז שלא ייתפסו אותך....חה חה חה

כמה שישמע מוזר.............

לעתים בגידה - או מערכת יחסים מחוץ לנשואין - יוצרת איזה רענון!!!!!!!!!!!! מוזר? לא הגיוני? כואב לדעת? אבל שמתחיל לידהות בבית אחרי הרבה מאוד שנות נשואין - ופתאום את נחשקת אתה נחשק, האדרנלין מפעפע השירה משתוררת.......קונים בגד חדש, תסרוקת חדשה וכל העניינים הידועים - והעולם נצבע ורוד......... לא!!!!!!!!????????? את המצפון - מסתירים היכן שהו, או שמייצרים הצדקות ואביב בלב.

בגידה אוי איזה מילה...

לא יודעת מדוע אבל הקונוטציה למילה הזאת עושה לי זעזוע אני משייכת אותה לדברים יותר כמו בגידה במולדת למשל... בן אדם כמו זה שמכר נשק לחיזבאללה ורצח את איש הבטחון בקיבוץ בצפון או למשל מרדכי ואננו שגילה סודות בטחוניים בקיצור אנשים שאיבדו צלם אנוש ובגללם אנשים חפים מכל פשע מתים... זה בעיני בגידה בגידה בין אשה וגבר זה משהו אחר -אפשר לחיות ולהמשיך הלאה ... ולפעמים זה סתם איזה סטוץ לא משמעותי בכלל ... ולפעמים היצר גובר ומה לעשות אנחנו בני אנוש עם תאוות ויצרים וחולשות .... ובלבד שהכל נעשה בלי לפגוע באף אחד ...אז היה סטוץ... לפעמים זה אפילו שומר על המסגרת המשפחתית... אני אולי אשמע פרובקאטיבית אבל אני באמת לא סנגורית של אף אחד ובודאי לא שליחה של אלוהים ... לחיים יש משמעות קדושה בעיני והמוטו שלה ש... תהיו נאמנים לעצמכם, ותעשו רק מה שטוב לכם, והכל בתנאי שאינכם פוגעים ואף אחד לא נפגע מכם ...

המילה בגידה.....אולי

המילה או המושג בגידה - מתאר מצב אולי שאין בו יתר פרשנויות. מובנו בהיר. למרות שיתכן שזאת מילה קשה במשמעות שלה. אנחנו מדברים על המהות - ואני מסכימה איתך להוציא העובדה שבסופו של דבר הגלוי הוא קשה וכואב. במידה ואין לואי, או חשיפה, וזה נשאר סוד - ואפשר לחיות עם זה. כמו שנאמר - היה היה טוב היה ונגמר. וחוץ מיזה גבר שאני מאוד מעריכה אומר שאישה בוגדת עם הלב.......והגבר בוגד להנאה מינית בלבד.

maxima

New member
תאמינו לי..............

עד היום אני לא מבינה למה לבגוד בבת/בן הזוג אם לא טוב נפרדים וגמרנו

שרונהה

New member
מסכימה איתך מקסימה

אם לא טוב נפרדים וזהו.... כשיש זוגיות אז הלב והגוף - חד הם מה זה משנה אם בוגדים מהלב או לשם הנאה מינית? בכל מקרה זו בגידה... שרונהה

האדמור

New member
לא טוב ניפרדים??????????

הבישול נהדר...... האפיה חרא..... ניפרדים??????? הסקס חרא......האישיות נהדר.......ניפרדים?????? צבע העור נהדר........ המישקל בשמים.... ניפרדים? הבית נקי.......... האישה לא........ניפרדים??? ועוד.........ועוד.........ועוד.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
השאלות לא נכונות - מהצד שלנו כמובן הסדר והנקיון שלכם חרא - נפרדים???? כן כן ועוד פעם כן הסקס שלכם נהדר - אבל אתם נוחרים - נפרדים ? כן כן חדרי שינה נפרדים המשקל שלכם הבטן שלכם משתפלת - לשכן אין בטן - נפרדים? לכמה שעות, בטח. אתם קמצנים, לא קונים לנו אפילו פרחים - נפרדים? לא על הקבר נשים לכם פרחים.

לא טוב נפרדים - וזהו???????????

פשוט? ככה? חותכים? חיים משותפים של 15 20 30 שנה, ילדים נכדים רקמת חיים שזרמה לה שנים ארוכות - ככה פתאום לא טוב חותכים??????????. כאילו שהשותפות הזו היא איזה חבל. לדעת שיש קושי לדבר בגלוי זה אמיתי לגיטימי אנושי. להגיד יש קושי - חותכים, לדעתי זה להתעלם להדחיק אמיתות.

maxima

New member
אדמור ........

לא זאת היתה הכוונה הכוונה היא כשהמאזניים נוטות לצד שלא טוב שלא טוב לאדם עם בן זוגו כמובן שאין אדם מושלם ואל אחד יעשה את חשבונו

למעלה