ב ג י ד ו ת

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

באלי7

New member
פרפר ית../images/Emo39.gif

כן כן........תמיד האשם הוא הגולם{מחשב} ולחשוב שמהגולם יצא פרפר..ית

בגידות - האופרה הבלתי גמורה...

אאוצ´... זה כואב זה כואב מחד לזה שמתחוורת לו הבגידה זה נעים לבוגד כשהדבר כמוס - וכואב ומתסכל בזמן החשיפה (מועד התשלום) ! אבל - כמה דברים יש לי לאמר: כנראה שככל זמן שהאנושות תהיה קיימת, תהנה בגידות מכל צבעי הקשת: בגידות שבין זוגות (גבר-אישה), בגידות שבין חברויות למניהן, בגידות שכרוחות במקומות עבודה ואפילו בגידות שבין אדם לעצמו! שוב, יש משהו מתקתק וסוחף בעצם קיומה של האפשרות לבגוד/לעשות מה שאסור כולנו יודעים עד כמה מתוק הוא הפרי האסור. יחד עם זאת - ברור גם שהמחיר עבור אותו הפרי האסור יהא אשר יהא, מתבקש ומהמחירים הקשים והכואבים שקיימים. אני מחזיקה בדיעה שזה שמצא עצמו למולו של בן/בת זוג שבגד, ומעורר בעתיה סנסאציה רבתית, מכניס עצמו למעגל של מחול שדים שראוי היה שיחשוב דקה אחת קודם אם ידו בדבר ! טנגו כידוע, רוקדים בשניים. כך שלסיכומו של ענין, ברור שהבגידות היו מקדמת דנאן ותהיינה כל עוד האנושות תתקיים - כן, זה נעים ועשוי להיות כואב ומביש - לא - אין לזה מקום בחשיפה תקשורתית או בהקפים תקשורתיים ובעיקר - תמיד צריך לבדוק מה חלקו של הנבגד בחגיגה. האמריקאים אגב נורא אוהבים להתנחם במשפט הבלתי נלאה שלהם שאומר: Boys will be boys אני רק מחכה לעידן שיהיה נסלח מספיק בשביל שהאמריקאים ימציאו את המשפט: Girls will be girl
ובאשר לוירוסים: טוב נו, עצם היוולדם של וירוסים חדשים מגלה לנו שיש קידמה ולא תמיד רואים אותה און-ליין יותר מאשר באינטרנט ובמחוללי השדים/וירוסים כי כשנולד וירוס חדש - נולד אנטיוירוס חדש נולדים צרכים חדשים להגנה בפני אותם נבונים שמצאו דרך חדשה להקשות ולהפריע - נולד דור חדש של האקרים שמצאו פירצה נוספת שהותירו הדור הקודם של ההאקרים. מכאן, שאולי זה לא נעים כשיושב לך וירוס חדש במחשב ומשבית כל שמחה - אבל מאידך, אפשר תמיד לראות זאת כפריצת דרך חדשה שבודאי תביא איתה ותגרור להצלחה חדשה ולקידמה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
בגידות וכל השאר כרגע אין לי מצב רוח להכנס לצד העצוב, הכואב של הצד הנבגד אז אלך לצד המצחיק, תמנונה יקירתי הצלחת להוציא ממני צחוק ארוך ופרוע וגם אתה שיח ולמגי תודה על העלאת הנושא וגם אתייחס במקום אחר ובזמן אחר לגיל המעבר נושא שחקרתי אותו רבות ויש לי המון מידע עליו. בקיצור, בגידות היו ויהיו מכל סוג. התרוץ הוא בדרך כלל: שגרה. אין כבר סערות נפש וחושים עם בן או בת הזוג הקבועים ורובנו רוצים להרגיש נאהבים, נחשקים, מחוזרים אז הדרך לגן העדן או הגהינום, כל אחד ואחת לפי דעתו, רצופה כוונות טובות יש סטוצים ויש פרישות אהבים ארוכות, וכל עוד בן או בת הזוג הקבועים אינו יודע, זה מסתדר. הבעיה היא כשבן או בת הזוג מגלים..ועל זה בפעם אחרת. אז קדימה למה אתם/אתן מחכים?

מהי בגידה?

וכמו כל יהודיה טובה, אני מוסיפה שאלות משלי... האם בגידה נחשבת רק בהקשר מיני? או שמא כל שקר ופגיעה באמון בן/בת הזוג נכרכים במושג בגידה? והאם מעידה חד פעמית נחשבת למיני בגידה? וקשר מתמשך ועיקבי נחשב לבגידה של ממש? האם סקס לשם סקס שווה לסקס\בגידה שמעורב בה רגש אהבה? האם יש הבדל בין בגידת גברים לבגידת נשים?(בהלכה יש ויש...) ומה אם שני בני הזוג בוגדים, האם זה מתקזז? והשאלה איפה הגבול? על מה נהיה מוכנים לסלוח (להעביר אותה למען שקט תעשייתי), ומה ישמש כעילה לפרידה. ובעניין ג´ון ג´ון, ברגע שהעניין נשאר בין שניהם, היתה מוכנה להבליג (מתוך אינטרסים אלו ואחרים של מעמד וכד´ - אולי) אבל משיצא הסיפור לרשות הרבים, הוגדשה הסאה,,,,לא פשוט לצאת לרחוב עם כתובת "אשה נבגדת" על המצח...מה עוד שהסיפור מרוח על כל כותרות העיתונים. ובעניין בגידה ווירוד....וירוס מתפשט...וגם במילה בגידה מסתתר הפועל ב-ג-ד... ותגידו לבגוד בלי להתפשט מהבגדים נחשב לבגידה? (

דניאלה1311

Active member
מנהל
כלומר? פעם נהוג היה לשאול גבר שמציע את עצמו: אורך, קוטר וזמן שהייה. אז שלא יגידו שאני גסה, ושאני לא בפורום הנכון, לכן לא שאלתי סתם הרהרתי בקול רם. אתה מציע סחורה? נא פרט.

שהרמולים פתוחים ויש אוירה......

אישה - אשר ידעה שהיא נבגדת מזה זמן רב, ידעה ושתקה. העדיפה את השקט על פני מלחמת עולם - וחלק מהשקט היה העניין ....שאף אחד לא ידע........ מעבר לעלבון תחושת הכשלון הצורב.......... אבל, נדמה היה לה - שהיא היחידה שיודעת. כמעט כל מי שהכיר ידע ושתק. לאחר שבשיחה מקרית הבינה שהמצב ידוע לכל - אמרה משפט שנשאר חקוק אצלי בזכרון - "אני מרגישה - ערומה לחלוטין - רצה בשכונה - וכולם רואים אותי כך"

זה מתחבר למה שכתבתי

יש עניינים אינטימיים הנסגרים בין בני הזוג, והזוג לומד לחיות איתם, מפאת שלום בית ואי אלו אינטרסים, אך משהעניין יוצא מרשות הפרט לרשות הכלל... זה כבר סיפר אחר.. וכמו שכתבת.. לא נעים להסתובב ברחוע עירומה... (ובטח לא אם יש פה ושם איזה טאייר (
)....

וזה מוביל אותי..........

שוב למחשבה - עד כמה הסביבה יכולה להשפיע על החלטות שלנו שלעתים הן ממש רציניות. האחריות שלנו כאנשים בוגרים מעבר לעצמנו - אל ועל אחרים. וגם ושוב על הצורך שלנו לערבב להתערבב ולערב את עצמנו בעניינים לא לנו - ואיזו השלכות יש לפעמים למילה היוצאת לנו מהפההההההההההההה. כן וכבר נכתב פה לא אחת - על כוחה של מילה.

תמצית ההויה..........

אינני פולניה, גם לא בשורשים הרחוקים - אבל כאישה יכולה לומר שלא אחת אצל נשים התחושה של מה יגידו - תחושת חשיפה לכאב הכשלון בפני הסביבה החברים בעבודה, אתה יודע - בסופו של דבר זוהי שיחת היום.....עם ריר מרושע.(של נשים בעקר סליחה!!!) פרשנות של כל מבט תמים לאיזה מבט של שמחה לאיד - יכולה בהחלט להוביל להחלטות רגשיות שאין הרבה הגיון אחריהן. ועוד - ה"חברות הטובות" ששופכות שמן למדורה............

maxima

New member
חחחחחח חונה...

אני הנמכתי את הווליום שלא יחשבו השכנים שיש אצלי אורגיה.........

pirat

New member
לא רוצה להתפשט כאן........./images/Emo48.gif

לפני כולם. לא רוצה שהגברים כאן יקבלו רגשי נחיתות..............

סליחה ברשותך PIRAT ../images/Emo48.gif

אתה אותו הפירט ממקודם?.. זה מאוד חשוב לדעת - כי הפירט של מקודם הזמין היום את הבוגדות בקרבנו לעמוד בתור וכדאי שהן תדענה אם אתה הוא ההוא (קונילמל) שתדענה מה הציוד הנלווה כמו שביקשה משהי כאן לדעת היום המסכנה עוד יכולה להיות בשוק

באלי7

New member
כל הבוגדות

זה כתבה אחרת על אורגיות בוש לך ובעצם המון בוש לך

למעלה