ב ג י ד ו ת

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
../images/Emo41.gifב ג י ד ו ת ../images/Emo41.gif

אני מבקשת להעלות נושא חדש. טוב או לא טוב? בגידות. ומהי בגידה? פתאום קראנו שגם ג´ון מייג´ורס האפרורי והיבשושי עשה את זה. ולמה קמה הסערה? בגלל ששכח לאזכר אותה בזיכרונותיו. נו, אישה לא שוכחת ......שהיתה שם, אבל המייג´ורס...שכח, משום מה. כעת, אחרי כל הסערה שכבר שככה , מבקשת אשתו להתגרש ממנו. מעניין למה? כשזה קרה בעבר, והוא כבר ביקש את סליחתה של אשתו.... היא מחלה על כבודה והמשיכה לחיות עם בעלה הבוגד..... כעת, כשהדבר פורסם ברבים, היא רואה את הבגידה בעיניים אחרות. הכתבה לפניכם....... בגידה תמיד מזכירה לי וירוס...... תזכורת קטנה על הווירוסים החדשים.........מצורפים (כדי לא לפתוח הודעה חדשה....אני מצרפת אותה.....לכאן. בהודעה החדשה הבאה...........אני מביאה נושא חדש....... חבר´ה , לעבודה........

magy

New member
../images/Emo41.gifגיל המעבר - יש דבר כזה?../images/Emo41.gif

ציפור קטנה לחשה לי שעדיין לא דיברנו על גיל המעבר אצל נשים. גם גברים יכולים להצטרף לדיון.....גם להם יש נשים בגיל המסויים הזה. בתקופה הלא סימפטית הזו. אולי גם להם יש גיל מעבר....חשבון נפש, מאזן חיים....... הסבות מקצועיות, הפיכה לסבים......איבוד הנעורים......... ירידה ברמת התשוקה... אולי הם מאשימים בזה את נשותיהם.... "היא לא מבינה אותי", "היא לא רוצה לשכב איתי"......... והנשים.......? הפסקת המחזור, נבילת הגוף, דפיקות לב מואצות, (ולא בגלל התאהבות)....גלי חום..... דיכאון, חוסר מנוחה... גילוי מחלות שמתחילות לצוץ בגלל איבוד הורמונים נשיים....... והחשק המיני???????????? התייבשות הנרתיק......(לפחות בתיאוריה הרפואית) דלקות......בדרכי השתן...... יאללללללללה, יש על מה לדבר.............. בואו בהמוניכם...........
PP

maxima

New member
מגי..........

גם לגברים יש גיל המעבר...... ןיש להם משבר גיל ה-50 ועוד כל מיני בדומה ובשונה מהנשים

באלי7

New member
כן...לא מדע מדויק אבל יש

עובדות יש גיל ןיש מעבר וכאשר השנים נפגשים נוצר גיל המעבר אצל גברים זה תלוי בתלוי אצל נשים זה גלי חום ושאר בעיות מזג... נ.ב החום נשבר אולי ירד גשם...אמן

t a m n u n a

New member
מגיושה מה את../images/Emo110.gif

ממני הרגע חוזרת מארוחת צהרים, יין בירה, חושבת רק חיובי. וזה שהמייג´ורס הזה לא איזכר אותה, ביג דיל, שכח אותה......אז שגם היא לא תאזכר אותו והעיקר לא תזכור אותו. בקיצר חושבת שבמקרה הנדון ובלי הרבה פלסף מיג´ורינו עשה טוב והיא רע מאד.מסכנה. ומגי מה דעתך על זה שהוא בכל זאת לא היה כל כך אפרורי ויבשושי, יש ראיות ועובדות!!!!!! לך תדע איך מה מי......ועם מי.....

טוסקה

New member
מה, אנשים אפרוריים לא עושים את זה?

ושלום לכולם. לא הייתי כאן זמן מה

t a m n u n a

New member
בטח שעושים טוסקה../images/Emo110.gif

גם האפורות מגיע להן. איפה היית שוב אכלת בלינצ´ס אצל יהודית בגן העיר

טוסקה

New member
זהו, בדיוק, גם לאפורות מגיע ../images/Emo8.gif

הלוואי והייתי אצל יהודית.. (למרות הקלוריות) לצערי, הייתי בעיר האורות באר שבע בענייני עבודה

באלי7

New member
עוד תופעת לואי../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

האשם העיקרי בבגידות היה הזוגיות!!!! מהי בגידה? 1. אורדזמה באריזה שונה 2.ריגוש מתחדש 3. אמונה שלמה{שאומרת שרוב הבוגדים חושבים שאצל השכנה האורגזמה יותר כחולה} 4.ללא מאמינים בעיה רפואית של הורמנים משתוללים 5.לרומטים...כר נרחב לפעולה 6 לרומנטים ללא תקנה חופש לאישה החוקית{ רוצה גם בשר כמה פרחים אפשר ללעוס} 7.לנשים להיות עם... ללכת בלי להישאר בענינים זרז לדיאטה לטפח הופעה וכו 8.עוד ועוד.........ועוד אז עם כל כך יתרנות לא להתפלא שהיה מלווה אותנו משחר הזוגיות נ.ב וזה בלי אהבה כן יש גם בגידות כאלו שששששש טוב לא מדבר על סטיות

שילה1

New member
אז בגד..אז מה?../images/Emo3.gif

איש איש ודרכו בחיי נישואיו.. לשיטתי..בעיה אישית שלו?שיתמודד איתה..

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מלעתחילה הוא כן התכוון להזכיר אותה

הוא אפילו התכוון להזכיר את כולן. הבעייה היתה שהוא ערך את זכרונותיו באמצעות מעבד תמלילים וכשניסה לכתוב את כל השמות קיבל מהמחשב את הודעת השגיאה הבאה: Not enough memory to complete the list

למעלה