בשרשור חוקר

וול,

מיי ניים: איתמר 14. כל דבר. בתחום האוכל-אוכל מרק תטריות עם גריסים\שניצלים של סבתא
(סבתא מצד אבא- אירופיאית) בתחום הקינוחים- עוגיות סניקר דודולס של סבתא (מצד אמא- אמריקאית)

kepit

New member
כמעט טוב

לא אמרת מאיפה אתה. ושאלה חדשה: יש לך מסנג'ר?

kepit

New member
גם טוב

אבל פחות;] 26680089 תרגיש חופשי להוסיף אותי

M i N i M i K i

New member
ליאורה. מה המצב?

איך המרגש? את באה לפה הרבה? את חפצה בלדחוף אותי מההר עם זפת ונוצות, או שמא לדחוף עימי אנשים מהר עם זפת ונוצות? האם את תחכי לי שם? או שאת מאוכזבת מידי? האם שקלת פעם לאכול שניצל אוראו? זה בסגנון ה"שניצל תירס" אבל לא
. האם את יודעת מה הוא מספרם של האנשים הקבועים פה בפורום? מה הוא מקור כינוייך? האם יש לך מלפפון במקרר? ובגינה? שקלת לשתול עגבניות? הו מצויןD:

limors2

Well-known member
מיכל. הבה ונראה.

איך המרגש?מצוננים ועייפים! את באה לפה הרבה?הרבה זו לא מילה. את חפצה בלדחוף אותי מההר עם זפת ונוצות, או שמא לדחוף עימי אנשים מהר עם זפת ונוצות?לדחוף עימך אנשים! לא הספקת לעולל לי עוולות איומות במיוחד, בתקופת הכרותנו הקצרה אך המשמעותית! האם את תחכי לי שם? או שאת מאוכזבת מידי?אחכה לך, בשדות. ונעלה ביחד. האם שקלת פעם לאכול שניצל אוראו? זה בסגנון ה"שניצל תירס" אבל לא.שניצל אוריאו?
שניצל עם אוריאו?
שניצל טעים (אם הוא בשר) ואוריאו טעימים ביחד?
כי זה לא נשמע משהו
האם את יודעת מה הוא מספרם של האנשים הקבועים פה בפורום?לא אתיימר לעשות הערכה שכזו, תמיד אפשר לפספס מישהו שאולי לא חושבים שהוא קבוע אך הוא מחשיב את עצמו לאחד שכזה! מה הוא מקור כינוייך?הוא בן כמה שנים. לימור על שם לימור אהובתי מ"רק בישראל", S על שם שמעון, ה2 היה מספר רנדומלי אך החלטתי לפני כמה חודשים שהוא ייצג פעמיים S, גם בשביל שוקי. האם יש לך מלפפון במקרר?רגע, אלך לבדוק. אין לי כח. אני בטוחה שיש! ובגינה?בגינה אין. יש דשא, קוצים, ועצי דובדבן אפרסק ואויל גם תפוח צעירים מאד. שקלת לשתול עגבניות?לא, אבל בילדותי שתלתי גזר בגינה של הבניין. ואז נמאס לילחכות לו אז עקרתי אותו מהאדמה
הו מצויןD:פשוט נפלא!

למעלה