התבלבלתי עם "16 מלאו לנער" XD
Y yula15a New member 1/4/08 #18 עכשיו אני... היי מה שלומך? מה את אוהבת לעשות? מה היה החלום שלך שהיית קטנה? הדיסק האהוב? ההופעה הראשונה שהיית בה? יש עוד משהו שאת רוצה לספר לנו?
עכשיו אני... היי מה שלומך? מה את אוהבת לעשות? מה היה החלום שלך שהיית קטנה? הדיסק האהוב? ההופעה הראשונה שהיית בה? יש עוד משהו שאת רוצה לספר לנו?
L limors2 Well-known member 1/4/08 #22 כי ההוא הלך. היי וול הלו! מה שלומך?אני רעבה, תודה מה את אוהבת לעשות?להתבטל מה היה החלום שלך שהיית קטנה?צנחנית/מטפסת הרים זה היה החלום של אחשלי ושלי. הדיסק האהוב?זאת שאלה די בלתי אפשרית. אבל כרגע, Version של מארק רונסון. ההופעה הראשונה שהיית בה?עברי לידר בחוצות היוצר בי-ם יש עוד משהו שאת רוצה לספר לנו?נאלצתי הרגע להיכנס הביתה דרך החלון בחדר של אחשלי כי משומה המנעלות בדלת לא נפתח.
כי ההוא הלך. היי וול הלו! מה שלומך?אני רעבה, תודה מה את אוהבת לעשות?להתבטל מה היה החלום שלך שהיית קטנה?צנחנית/מטפסת הרים זה היה החלום של אחשלי ושלי. הדיסק האהוב?זאת שאלה די בלתי אפשרית. אבל כרגע, Version של מארק רונסון. ההופעה הראשונה שהיית בה?עברי לידר בחוצות היוצר בי-ם יש עוד משהו שאת רוצה לספר לנו?נאלצתי הרגע להיכנס הביתה דרך החלון בחדר של אחשלי כי משומה המנעלות בדלת לא נפתח.
נ נעמקה19 New member 1/4/08 #24 ומה בדבר אלילתך - חוה אלברשטיין? "למזרח הרחוק ואולי יותר רחוק..." מתוך השיר "רוקדת עם המטאטא" . ממש חרוז גאוני.
ומה בדבר אלילתך - חוה אלברשטיין? "למזרח הרחוק ואולי יותר רחוק..." מתוך השיר "רוקדת עם המטאטא" . ממש חרוז גאוני.
L limors2 Well-known member 2/4/08 #38 חובבי חוה אלברשטיין- מוצ"ש הזה, 00:00-02:00, ספיישל חוה אלברשטיין בגלגלצ.
L limors2 Well-known member 1/4/08 #23 אוריאוז. ממממ../images/Emo99.gif תלוי, אם אתה מתכוון לכתוב בקביעות או לא. אם כן, אולי לאלעד יהיה אכפת מזה שהוא לא יהיה הבן הקבוע היחיד בפורום סתם, סתם. מי שבא ברוך הבא! ברוך הבא.
אוריאוז. ממממ../images/Emo99.gif תלוי, אם אתה מתכוון לכתוב בקביעות או לא. אם כן, אולי לאלעד יהיה אכפת מזה שהוא לא יהיה הבן הקבוע היחיד בפורום סתם, סתם. מי שבא ברוך הבא! ברוך הבא.
נ נעמקה19 New member 2/4/08 #36 היא כבר לא רלוונטית כי אור לא בלהקה ../images/Emo7.gif אבל אני בהכחשה. או משהו. אני מתגעגעת לאור.
K kepit New member 3/4/08 #39 *בהנחה שהשאלה הזאת היא רטורית ולא רק לליאורה* זה תלוי באיך קוראים לך, בן כמה אתה, מאיפה אתה מה הוא האוכל המועדף עלייך (זה לא באמת תלוי בזה..אבל אתה יודע,לידע כללי כזה.. באופן כללי אתה מוזמן להישאר ולהביא חברים )
*בהנחה שהשאלה הזאת היא רטורית ולא רק לליאורה* זה תלוי באיך קוראים לך, בן כמה אתה, מאיפה אתה מה הוא האוכל המועדף עלייך (זה לא באמת תלוי בזה..אבל אתה יודע,לידע כללי כזה.. באופן כללי אתה מוזמן להישאר ולהביא חברים )