בשרשור חוקר

mamalala

New member
../images/Emo41.gifבשרשור חוקר../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום, וברוכים הבאים לשעשועון שלנו בשרשור חוקר למי שלא מכיר את המשחק, כל שבוע יעמוד פה חבר מהפורום ויישאל שאלות ע"י כל מי שיחפוץ בכך. והפעם, בשרשור חוקר עוגייתי במיוחד, קבלו את..... ליאורה! הלא היא limors2 [וגם קצת המנהלת פה...] אתם מוזמנים לשרשר שאלות רק לשרשור הזה וליאורה יותר מתשמח לענות לכם.

kepit

New member
ליאווווווווווווווווווווווווווווווווורה!@&^$#%

מנשמע? הכל טוב? משלומך? איך המרגש? מה המצב? הכל צב? יופי:] איך עבר עלייך היום? נחממממממממממד! יופי טופי אחלה בחלה
אז מה ככה? הכל טוב? באה לפה הרבה? אוהבת אותי? אוהבת חצילים? מה את מעדיפה: אוכל-הרבה או קצת?(ברור שהרבה) קר או חם? את מסכימה איתי שאוכל הוא מהות החיים? יופי:) תמה ונשלמה החפירה.אתר זה סגור למבקרים עד להודעה חדשה.

limors2

Well-known member
סתיו, סתיו, סתיו!!!!

(במנגינת הפרומו של רשת ג') מנשמע?קר לי הכל טוב?לא ממש, אני גם די רעבה משלומך?כרגע שלומי נפלא! איך המרגש?הרבה יותר טוב מכמה שעות מוקדם יותר מה המצב?ממש נפלא! הכל צב?מגרד לי הגב. יופי:]סבבה. איך עבר עלייך היום?התחיל נחמד, נהיה גרוע ונשאר גרוע עד לפני שעה כשראיתי פרק של "בנות גילמור". אחח, השנינות המהנה
נחממממממממממד!אההא! יופי טופי אחלה בחלהבהחלט! אז מה ככה?חיים... הכל טוב?סטנדרטי! באה לפה הרבה?האמת שכן. אוהבת אותי?כמובן! את עינייך במיוחד. אוהבת חצילים?לא|פרצוףק| מה את מעדיפה: אוכל-הרבה או קצת?(ברור שהרבה)הרבההההה. קר או חם?חם, אם אני לא עצלנית ואם אני לא זאת שצריכה לחמם אותו. את מסכימה איתי שאוכל הוא מהות החיים?כמובן, אלא מה?
יופי:) תמה ונשלמה החפירה.אתר זה סגור למבקרים עד להודעה חדשה. בסדר. אז ללכת?

נעמקה19

New member
ליאורה!

מה נשמע? איזה שמות חיבה יש לך, ואיזה את הכי אוהבת? מה השיר האהוב עלייך? איך נהיית מנהלת הפורום? מה האסוציאציה הראשונה שלך מבית ספר? איזו תלמידה היית? איזו תעודת בגרות היתה לך? איזה מספר יש לך במשקפיים? איזה בגד שלך את הכי אוהבת? מי הבנאדם הראשון שהערצת ובאיזה גיל? מי היה האהבה הראשונה שלך ובאיזה גיל? מה את אומרת על יהודה פוליקר? מה הסרט האהוב עלייך? והספר? והצבע? והמאכל? שלהלהלה. שיהיה לך יום טוב, חומד.

limors2

Well-known member
נעם! קה.

מה נשמע?כואב לי הגרון ואני עייפה. ומה שלומך? איזה שמות חיבה יש לך, ואיזה את הכי אוהבת?היה לי שם חיבה אחד שתיעבתי, אז גרמתי לכולם להפסיק לקרוא לי בו
אבל מידי פעם אני פוגשת אנשים שלא ראיתי שנים (מאז היסודי) והם קוראים לי בו. מה השיר האהוב עלייך?Texsas - Inner Smile
איך נהיית מנהלת הפורום?רציתי מקום שבו אוכל לשמוע גלגלצ עם אנשים אחרים. אז שלחית טופס ניהול. אמרו לי לפתוח קומונה. פתחתי קומונה. שלחתי את הטופס שוב כי הקומונה הייתה נורא פעילה. והופס! פורום
מה האסוציאציה הראשונה שלך מבית ספר?חופש
איזו תלמידה היית?עצלנית בצורה איומה. איזו תעודת בגרות היתה לך?לא מלאה, הייתי עצלנית בצורה איומה! איזה מספר יש לך במשקפיים?בסביבות ה5. איזה בגד שלך את הכי אוהבת?פליז פוקס צהוב ענק מתוח וחסר צורה לחלוטין. מי הבנאדם הראשון שהערצת ובאיזה גיל?בריטני, סגדתי לה
מממ בסביבות גיל 12. מי היה האהבה הראשונה שלך ובאיזה גיל?הקראש הראשון. אח של חברה שלי, 13/14 מה את אומרת על יהודה פוליקר?"שלושה ימים" שלו זה אחלה שיר. מה הסרט האהוב עלייך?טרילוגיית אוסטין פאוורס והספר?"מלך עכברוש" של ג'יימס קלאוול והצבע?כתום זוהר והמאכל?סוגי בשר שונים! שלהלהלה.שהלהלה אין דה מורנינג!! שיהיה לך יום טוב, חומד.
גם לך, יקירתי

נעמקה19

New member
אומייגד.

הייתי בטוחה שהמורה שלנו לאנגלית ביסודי המציאה את השיר הזה. שלהלהלה אין דה מורנינג. אומייגד. הרסת לי את הילדות. *מתקשרת לבכות לחברות שלי בטלפון*

limors2

Well-known member
אולי הייתה לנו אותה מורה?

אולי לא. אולי זה לא אותו שיר!

limors2

Well-known member
מהיכן את קוראת, נו באמת../images/Emo11.gifכתבתי קומונת גלגלצ!

ליאורה,../images/Emo85.gif

אני הולכת לשאול שאלות שמעניינות אותי במיוחד! לימורס2, יש דבר כזה בכלל? ואם לא, מה הוא הכינוי הכחול והזוהר שמעטר את הפורום? נכון שהחיקוי של הדר לדנה אינטרנשיונל מבדר במיוחד? תמיד ידעתי... כמה אחים ואחיות לעזאזל יש לך?
נתקלתי ברשימת החברים שלך בפייס' ונתקפתי בהלם כשראיתי את מספר האנשים עם שם המשפחה כמו שלך! לסיום, תוסיפי תמונה של ג'קי שאת ממש אוהבת:) יאללה ביי

limors2

Well-known member
נעה.

אני הולכת לשאול שאלות שמעניינות אותי במיוחד!כולי התרגשות
לימורס2, יש דבר כזה בכלל?אין חיה כזאת. זוהי פיקציה. ואם לא, מה הוא הכינוי הכחול והזוהר שמעטר את הפורום?סתם קובץ אותיות רנדומלי! אלא אם את מתכוונת לפירוש הניק. זהו סיפור ארוך שייקח לי כמה שורות לרשום. נכון שהחיקוי של הדר לדנה אינטרנשיונל מבדר במיוחד?כ"כ הרבה שנים לא שמעתי סינגלס. אך הוא זכור לי כמבדר ביותר
תמיד ידעתי...אני שמחה לשמוע. כמה אחים ואחיות לעזאזל יש לך? נתקלתי ברשימת החברים שלך בפייס' ונתקפתי בהלם כשראיתי את מספר האנשים עם שם המשפחה כמו שלך!
. יש לי אח ו3 אחיות. אבל חצי מהמשפחה שלי רשומה באתר
אז יש לי שם גם בני דודים. לסיום, תוסיפי תמונה של ג'קי שאת ממש אוהבת:)אחותי וחברתה לקחו תמונה והתעללו בה טיפה
יאללה ביילילה טוב!

clyps

New member
שאלת השאלות

מה גרם לעלי מוהר להאמין כי המשפט"לטייל בחוצות העיר, להכריז אני ראש העיר" הוא חרוז?

האמת שאת השיר כתב ניסים סרוסי../images/Emo85.gif

ואם נדייק ונצטט את ספר היסטוריה הוא היה מ"אבות הרוק הישראלי,. במילה אחת - תנוחו

למעלה