בריטני הישנה...

../images/Emo41.gifבריטני הישנה...

היי שלום לכם..אני חדשה פה.. אני לא מעריצה שלה או משהו כזה... אבל אפר להגיד שכשהיא התחילה את הקריירה שלה עם baby one more time וכל השירים הראשונים אהבתי אותה כמו כל נער\ה מתבגר\ת ... הייתי אוספת חומר קצת וקניתי את היומן ההוא שהיה עלייה פעם.. לא הערצתי בטירוף..אבל אהבתי אותה..בגלל השירה היופי שלה וכו'.. אתמול יצא לי לראות בערוץ E ספיישל על בריטני ספירס..אני חייבת לציין שאני מתגעגעת לבריטני הישנה.. היא כזו מתוקה ויפה..וחבל שהיא כל כך נהרסה..כל כך הרבה פירסום וכסףף כנראה עלה יותר מדי...
מושלמת .. אבל לא באתי לדון על זה.. יש לי שאלה..היום אני כבר בת 20 ותאמת לא יוצא לי לעקוב אחריה אני שומעת פה ושם בחדשות וכאלה אבל רציתי לדעת אם היא עדיין מופיעה?או אם יצא לה דיסק לאחרונה???

היי..ברוכה הבאה

והיא לא מופיעה כרגע.. היא עובדת על דיסק וסינגל ראשון ממנו ישוחרר בספטמבר..היא כבר סיימה להצטלם לקליפ שלו והדיסק עצמו ישוחרר בנובמר-דצמבר אבל אומרים שחברת התקליטים שלה "ג'ייב" דחתה לשנה הבאה.

tali44

New member
היי, ברוכה הבאה!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני טלי בת 15 מחולון. ותגידי, היית פה פעם או שאני הוזה? וכמו ש'תמרוש הנסיכה' אמרה, ברינטי עדיין לא הוציאה דיסק והיא עובדת עליו (כבר די הרבה זמן אפשר לומר). היא צילמה כבר קליפ, לא ידוע איזה, ורוב השירים באלבום שלה (או לפחות חלק) מוכנים. זה עדיין לא מאושר רישמית אבל 98% שהיא תפתח את טקס ה- VMA (שחל בתאריך 9.9 - ספטמבר) שבו יחשף לראשונה הסינגל הראשון שלה + הופעה והכל. ואז הסינגל כ-נ-ר-א-ה ישתחרר בהמשך בהמשך החודש = בספטמבר. (והאלבום כנראה בנובמבר). ועוד כמה דברים: בריטני הצטלמה למגאזין Allure בפוטושופ מהמם! לגליון ספטמבר. והיא מוציאה מתי שהוא בושם הנקרא belive, שאין מושג מתי הוא יצא. ודלפו כמה תמונות מהצילומים לקליפ. אם את מעוניינת לראות אותם תגידי, אני ישים לך. בזמן האחרון שום דבר אצל בריטני לא מאושר רישמית אם בכלל, משמועות הזויות וכלה בדיסק, הופעה... אז הכל בגדר *אולי* כזה. בכל מקרה, השתלבות מהירה ונעימה!

tali44

New member
אהה והדגשתי את ספטמבר, כי נראה לי שזה

הולך להיות חודש הקאמבק...!!
כי בתחילת החודש הולך להתפרסם ההכתבה מהמגאזין Allure עם ה]וטושופ המהמם שהולך להחמיא לבריטני ובגדול! והיא הולכת להופיע ב-VMA לראשונה עם שיר והכל, ואז אני מאמינה שישתחרר הסינגל והקליפ ורדיו ל-MTV בהמשך ספטמבר. ואז היא תהיה בראיונות ואולי הבושם יצא בסביבות ספטמבר-אוקטובר. ואז בנובמבר כנראה יצא הדיסק!!!

למעלה